Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

QUOTE(tanzania @ 2014 09 16, 22:01)
Sveikos merginos!

ilgai svarstytas ir pritingetas sprendimas - mesti svori atejo smile.gif

turiu gera kieki atliekamu riebaliuku (net 30 kg) ir nusprendziau kad gana... na dar ir gydytojas paskatino del stuburo problemu...

kelis kartus perskaiciau sistema ir vistiek yra neaiskumu  blush2.gif  as kaip suprantu iki 12 val galima valgyti viska be jokiu apribojimu, o nuo 12 jau su apribojimais. Taip? o vakariene kaip, pvz galima kokios troskintos vistienos su darzovem?
Itariu, kad klausimu bus dar daug... siandien jau nevalgau nuo 18 val ir visai nesinori, gal del to, kad dirbu iki 20 val sad.gif

o nera reguliavimo koks tarpas turi buti tarp pietu ir vakarienes?

Taigi, jungiuosi prie jusu bet negaliu pazadeti, kad visada dalyvausiu pokalbiuose, kadangi ne visada pavyksta prie kompiuterio prisesti (MB pasisavina kai kada smile.gif )

Cia taip tuscia... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2014 09 17, 12:21)
Cia taip tuscia... sad.gif

Valgoma tris kartus per dieną, t.y. pusryčiai valgoma tai ką norime, nėra apribojimų. pietūs jau prasideda derinimas maisto pagal sarašą, vakarienei yra duoti septyni variantai maisto derinimo, pasirenki vieną variantą ir tuos produktus, kurie nurodyti derini tarpusavyje, kitą dieną gali rinkti kitą variantą. vakarienei troskintos mėsytės su daržovėm negalima.
porcijos turi būti tokios,kad atėjus kito valgymo metui, jau jaustum šiokį tokį alkį.
jei iš pradžių sunku valgyti griežtai tris kartus, gali užkasti truputį.
Atsakyti
labas 4u.gif susidomejau ir as sia sistema smile.gif vakar pradejau, gavosi trys valgymai normalus valgymai tik vakariene gavosi 17 val. galvojau bus sunku istverti, bet viskas ok smile.gif kas labiausiai kol kas cia patinka, kad pusryciam galima valgyt viska, as neisivaizduoju ryto be sumustiniu, o kitos dietos paprastai ta draudzia.. pietums bus menkes file su troskintom, darzovem (brokoliu, kalafijoru, morkom ir zirneliais). vakarienei manau vel valgysiu varske 0,5 proc riebumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2014 09 16, 22:01)

o nera reguliavimo koks tarpas turi buti tarp pietu ir vakarienes?

Sveika prisijungusi 4u.gif
Kadangi valgoma 3 kartus per dieną, tai ir išsidėstom juos panašai lygiais intervalais. Man panašiai kas 5 valandos išeina: 7 pusryčiai, 12,30 pietūs, 17,30 vakarienė.
Papildyta:
QUOTE(echmėja @ 2014 09 17, 12:44)
labas  4u.gif  susidomejau ir as sia sistema smile.gif vakar pradejau, gavosi trys valgymai normalus valgymai tik vakariene gavosi 17 val. galvojau bus sunku istverti, bet viskas ok smile.gif kas labiausiai kol kas cia patinka, kad pusryciam galima valgyt viska, as neisivaizduoju ryto be sumustiniu, o kitos dietos paprastai ta draudzia.. pietums bus menkes file su troskintom, darzovem (brokoliu, kalafijoru, morkom ir zirneliais). vakarienei manau vel valgysiu varske 0,5 proc riebumo smile.gif

Smagu, kad daugėja čia mūsų thumbup.gif Man pusryčiams sumuštiniai taip pat 80 proc raciono sudaro biggrin.gif Negaliu aš bejų ax.gif O ko neįsivaizduoju, tai saldžių pusryčių, nes į saldumyną, kad ir patį skaniausią, ryta negaliu net žiūrėt schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas, gražus, saulėtas victory.gif
Atsakyti
QUOTE(kraziete @ 2014 09 17, 14:37)
Smagu, kad daugėja čia mūsų  thumbup.gif  Man pusryčiams sumuštiniai taip pat 80 proc raciono sudaro  biggrin.gif  Negaliu aš bejų  ax.gif  O ko neįsivaizduoju, tai saldžių pusryčių, nes į saldumyną, kad ir patį skaniausią, ryta negaliu net žiūrėt  schmoll.gif

as dar turejau silpnybe blynams, bet jau seniai ju stengiuos i burna neimti smile.gif nesumastau ka siandien pietums suvalgyt... g.gif
Atsakyti
Sveikos!
Blynai... mmm skanu smile.gif bet ryte ju galima smile.gif) as tai negaliu gyvent be bulviu tai mastau kad reikes kada pasidaryt bulviu koses ir au salotom sukrimat koki ryta smile.gif)
Dar vienas klausimukas. Pietums raso kad valgyt galima tik virta ar troskinta maista, kepto negalima. O jei kepta orkaitej be riebalu?

Ir dar pusryciams kaip suprantu galima ir paprastai kepta maista taip? g.gif
Atsakyti
Pusryčiai neturi jokių apribojimų: kepta, virta, šokoladai, padažai, riebalai, kas tik šauna į galvą

Pietums orkaitėj kepta, užkepta mėsa tinkama, tik be riebalų, jei vištiena-be odelės. Nors aš "sugriešiju" kartais. Pasikepu kotletą keptuvėj su nedideliu kiekiu riebaliuko, jei skubu ax.gif
Atsakyti
Mergaites suvestine bus siandien vakare 4u.gif
Naujai prisijungusiu merginu paprasysiu,jai rimtai nusprendete istoti i musu bureli atsiuskite mano savo duomenys i a.z. : starto pradzia(data), pradinis svoris bei siekiamas tikslas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kraziete @ 2014 09 18, 14:23)
Pusryčiai neturi jokių apribojimų: kepta, virta, šokoladai, padažai, riebalai, kas tik šauna į galvą

Pietums orkaitėj kepta, užkepta mėsa tinkama, tik be riebalų, jei vištiena-be odelės. Nors aš "sugriešiju" kartais. Pasikepu kotletą keptuvėj su nedideliu kiekiu riebaliuko, jei skubu ax.gif

Aciu blush2.gif dar klaysimuku tikrai turesiu doh.gif . Dabar del pietu. Kaip suprantu galima valgyti pv vistiena troskinta su grikiais ir darzovem (isskyrus vengt kas neleidziama) ir vaisiais uzkast ar kokiu kefyru uzgert? T.y. galima maisyti grupes tarpusavyje?

O prie kruopu parasyta grikiai ir ryziai, o galima aviziniu dribsiu kose? Kaip tik nusipirkau vakarienei ir sb ziure kad ju niekur nera sad.gif
Atsakyti
Savaites rezultatai:
user posted image
1. kraziete -0,5kguser posted image
2. logika82 -0kg user posted image
3. Simona_G +1.3 kg user posted image
4. malinkaja18 +1.5kg user posted image

o kur gameja? blush2.gif

Sveikinimai naujokems:
tanzania ir echmėja
user posted image
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2014 09 18, 22:18)
Savaites rezultatai:
user posted image
1. kraziete -0,5kguser posted image
2. logika82 -0kg user posted image
3. Simona_G +1.3 kg user posted image
4. malinkaja18 +1.5kg user posted image

o kur gameja? blush2.gif

Sveikinimai naujokems:
tanzania ir echmėja
user posted image

Sveikinu numetus dar siek tiek! Jus saunuoles! O su pliusiuku nenusiminkit!!!
Atsakyti