Tai jau turbut kad viskas musu ce mazokai
Sveikutes
Taigi turim toki sarasa "sistemininkiu":
1. gameja -7.7kg
2. Simona_G -1.5kg
3. kraziete -1.5kg
4. logika82 0kg
5. malinkaja18 0kg
Dabar ka dar pamirsau prasau parasykite man i a.z. imesiu i sarasiuka
Kiekviena pirmadieni prisiduodam raudonai temoje kiek numetem per savaite
kadangi nevisos prisidave tai rezultatus paemiau bendrus kiek kas numete iki sios savaites
Po prisidavimu kiekviena savaite kaip geriau daryti suvestine? Kiek numesta per savaite ir kiek dar liko numest iki tikslo ar kaip geriau? Nors musu mazoka kolkas darbo daug nebus su suvestine
1. gameja -7.7kg
2. Simona_G -1.5kg
3. kraziete -1.5kg
4. logika82 0kg
5. malinkaja18 0kg
kadangi nevisos prisidave tai rezultatus paemiau bendrus kiek kas numete iki sios savaites
Po prisidavimu kiekviena savaite kaip geriau daryti suvestine? Kiek numesta per savaite ir kiek dar liko numest iki tikslo ar kaip geriau? Nors musu mazoka kolkas darbo daug nebus su suvestine
QUOTE(malinkaja18 @ 2014 09 11, 14:44)
Sveikutes
1. gameja -7.7kg
2. Simona_G -1.5kg
3. kraziete -1.5kg
4. logika82 0kg
5. malinkaja18 0kg
1. gameja -7.7kg
2. Simona_G -1.5kg
3. kraziete -1.5kg
4. logika82 0kg
5. malinkaja18 0kg
o kaip faina ir as cia su 0 as uz tai kiek per sav numetem, nors kaip jus sugalvojat.
as ir uz tai kiek per savaite
ok tada kita savaite jau bus savaites rezultatai
Apie nusidėjimus As kasdien nusidedu su balinta kava 10 ryto, nu nemėgstu juodos
Ir vakar pietums prie orkaitej keptų kukulių įsidėjau na gal šaukštą grietinėlės/garstyčių padažo
Tiesą sakant, va pietums tų nuodėmių pasitaiko dažnai , kad ne visai pagal sistemą, ir pakepta būna riebaluose ir koks padažėlis, bet va mėsa + daržovės - tai šventa. Aš nelabai net ryžius ar grikius prie mėsos valgau, nes lėkštej 3 rūšys jau mano skrandžiui per daug.
Va vakarienės laikausi tai ščyrai pagal protokolą neleidžiu jokių nuokrypių. Mano mėgstamiausia :
1. ruginiai krispiai su gabalėliu ol.sūrio,
2.kefyras,
3 varškė su obuoliu,
4. džiovintos slyvos su nat. jogurtu,
5.kietai virtas kiaušinis su druska ir pipirais,
6. Į mėnėsį kokį kartelį išsiverdu jautienos liežuvį su garstyčiom, paįvairinimui.
7. žiemą citrusiniai labai skaniai valgosi, apelsinas, greipfrutas.
Na ir tie ilgiii artėjantys rudens ir žiemos vakarai.. po dienos darbų, kai vaikai nuprausti ir sumigdyti, namai apkuopti ir ta šventa ramybes valandėlė prieš miegą, kuri tik mano su mano mėgstamu filmu ar knyga nu niekaip neįsivaiduojama bet taurės raudono sauso vyno
Ir vakar pietums prie orkaitej keptų kukulių įsidėjau na gal šaukštą grietinėlės/garstyčių padažo
Tiesą sakant, va pietums tų nuodėmių pasitaiko dažnai , kad ne visai pagal sistemą, ir pakepta būna riebaluose ir koks padažėlis, bet va mėsa + daržovės - tai šventa. Aš nelabai net ryžius ar grikius prie mėsos valgau, nes lėkštej 3 rūšys jau mano skrandžiui per daug.
Va vakarienės laikausi tai ščyrai pagal protokolą neleidžiu jokių nuokrypių. Mano mėgstamiausia :
1. ruginiai krispiai su gabalėliu ol.sūrio,
2.kefyras,
3 varškė su obuoliu,
4. džiovintos slyvos su nat. jogurtu,
5.kietai virtas kiaušinis su druska ir pipirais,
6. Į mėnėsį kokį kartelį išsiverdu jautienos liežuvį su garstyčiom, paįvairinimui.
7. žiemą citrusiniai labai skaniai valgosi, apelsinas, greipfrutas.
Na ir tie ilgiii artėjantys rudens ir žiemos vakarai.. po dienos darbų, kai vaikai nuprausti ir sumigdyti, namai apkuopti ir ta šventa ramybes valandėlė prieš miegą, kuri tik mano su mano mėgstamu filmu ar knyga nu niekaip neįsivaiduojama bet taurės raudono sauso vyno
Labas rytas, is po bulviakasio savaitgalio ir kugelio pietums...
prisiduodu -0,5kg
Rezultatas ne kazi koks, bet dziaugiuos, kad is vis yra
KAm nepasiseke nenusiminkit, visa savaite pries akis, tam, kad irodyt sau ir kitiems, kad JUS GALIT
prisiduodu -0,5kg
Rezultatas ne kazi koks, bet dziaugiuos, kad is vis yra
KAm nepasiseke nenusiminkit, visa savaite pries akis, tam, kad irodyt sau ir kitiems, kad JUS GALIT
As siandien soke 83.5kg pamaciau tik kad mmm atejo tai gal del ju taip ir tikiuosi jie isgaruos iki savaites galo...ujjj negaliu
taigi +1.5kg
taigi +1.5kg
Pas mane irgi prastos zinios per paskutines dvi savaites +1.3 kg aisku, trumpos atostogos, pora gimtadieniu ir stai rezultatas. Ir siaip visa istinus jauciuosi. Speju, kad dar ne iki galo issianalizavau sistema. Kazkuri minejo nuodeme balinta kava 10 ryte? As galvojau, jog iki 12 val galima viska? Ir siaip pirmas dvi savaites valgiau viska iki 12 ir puikiausiai svoris krito. Man vakarienei geriausiai kefyro riebesnio puodelis, bado priepuoliai jau praeity kagi, nuo sios savaites susiimu
QUOTE(Simona_G @ 2014 09 15, 12:59)
As galvojau, jog iki 12 val galima viska?
Jei pusryčiauji iki 12 val., tai taip-galima viskas. Bet tai nereiškia, kad iki 12 val. gali nuolat valgyt kas pusvalandi ar kas valandą. Aš pusryčiauju 7 ryto, valgau viską, ką noriu ir kiek noriu. 10 val. jei vėl viską valgyčiau ką noriu, jau būtų užkandis, o pagal šią sistemą jie nerekomenduojami, nebent pradededant laikytis, kai alkis kamuoja ir tik leistinais vaisiais ar daržovėm. Šioje sistemoje yra 3 pagrindiniai valgymai: pusryčiai, pietūs ir vakarienė. Tarp jų geriu kavą arba vandenį
Sveikos merginos!
ilgai svarstytas ir pritingetas sprendimas - mesti svori atejo
turiu gera kieki atliekamu riebaliuku (net 30 kg) ir nusprendziau kad gana... na dar ir gydytojas paskatino del stuburo problemu...
kelis kartus perskaiciau sistema ir vistiek yra neaiskumu as kaip suprantu iki 12 val galima valgyti viska be jokiu apribojimu, o nuo 12 jau su apribojimais. Taip? o vakariene kaip, pvz galima kokios troskintos vistienos su darzovem?
Itariu, kad klausimu bus dar daug... siandien jau nevalgau nuo 18 val ir visai nesinori, gal del to, kad dirbu iki 20 val
o nera reguliavimo koks tarpas turi buti tarp pietu ir vakarienes?
Taigi, jungiuosi prie jusu bet negaliu pazadeti, kad visada dalyvausiu pokalbiuose, kadangi ne visada pavyksta prie kompiuterio prisesti (MB pasisavina kai kada )
ilgai svarstytas ir pritingetas sprendimas - mesti svori atejo
turiu gera kieki atliekamu riebaliuku (net 30 kg) ir nusprendziau kad gana... na dar ir gydytojas paskatino del stuburo problemu...
kelis kartus perskaiciau sistema ir vistiek yra neaiskumu as kaip suprantu iki 12 val galima valgyti viska be jokiu apribojimu, o nuo 12 jau su apribojimais. Taip? o vakariene kaip, pvz galima kokios troskintos vistienos su darzovem?
Itariu, kad klausimu bus dar daug... siandien jau nevalgau nuo 18 val ir visai nesinori, gal del to, kad dirbu iki 20 val
o nera reguliavimo koks tarpas turi buti tarp pietu ir vakarienes?
Taigi, jungiuosi prie jusu bet negaliu pazadeti, kad visada dalyvausiu pokalbiuose, kadangi ne visada pavyksta prie kompiuterio prisesti (MB pasisavina kai kada )