Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

QUOTE(gameja @ 2014 09 08, 09:35)
Butu smagu gali nuo siandien ir pradet smile.gif

Ok tada nutarta fiksuoju rezultatus ir ateitanti menesi pirma savaite padarysiu suvestine... 4u.gif
tada prasyciau merginu susiusti man i a.z. duomenys kurios cia lankosi:
1. starto data, 2.pradinis svoris 3.tikslas Aciu biggrin.gif padarysiu tada exceliuka ir pildysiu smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Tai lentele bus tik karta i menesi ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2014 09 09, 07:41)
Tai lentele bus tik karta i menesi ? g.gif

Na tokia suvestine karta i menesi, kiek per menesi netekom, o siaip kaip visada rezultatus sugrupuosiu rytoj 4u.gif Pirmadieni prisidavimas, antradieni- kas pamirso pirmadieni prisiduoti...o treciadieni t.y. rytoj darau savaites rezultatu suvestine 4u.gif

Merginos nepamirskite man atsiusti savo duomenu..
1. starto pradzia
2. esamas svoris
3. tikslas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinkaja18: 09 rugsėjo 2014 - 08:43
Sveikos,
priimkit ir mane 4u.gif
nuo siandien pradedu dietintis. Bandymu buvo daug, deja, nevykusiu. Startas 83kg, tikslas 70kg. Mano ugis 176cm. Per vasara save labai palepinau ir nuo 75kg soktelejau i dabartini rezultata blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(logika82 @ 2014 09 09, 14:02)
Sveikos,
priimkit ir mane 4u.gif
nuo siandien pradedu dietintis. Bandymu buvo daug, deja, nevykusiu. Startas 83kg, tikslas 70kg. Mano ugis 176cm. Per vasara save labai palepinau ir nuo 75kg soktelejau i dabartini rezultata  blush2.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2014 09 09, 14:31)
Sveika prisijungus 4u.gif

acius smile.gif na ir kaip jus nepaklystat???? Man pirma diena dar tik, o jau svajoju apie ka nors skanaus...ziauriai nervina verysad.gif nesuprantu, kodel nebeina suimt saves verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(logika82 @ 2014 09 09, 16:14)
acius smile.gif  na ir kaip jus nepaklystat???? Man pirma diena dar tik, o jau svajoju apie ka nors skanaus...ziauriai nervina  verysad.gif  nesuprantu, kodel nebeina suimt saves  verysad.gif

Paklystam ir dar kaip bent jau as blush2.gif bet vis stengiesi susiimti as sau pasakau jai snd nukrypau kita diena grieztai net pusryciai sveiki buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2014 09 10, 07:08)
Paklystam ir dar kaip bent jau as blush2.gif  bet vis stengiesi susiimti as sau pasakau jai snd nukrypau kita diena grieztai net pusryciai sveiki buna  mirksiukas.gif

nors viena paguoda, kad ne vienintele is doros kelio issuku ax.gif kaip ten su taisrezultatais, kada prisiduodam?
Atsakyti
na iki siol prisiduodavom pirmadieniais tikiuosi niekas nepasikeite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2014 09 10, 16:36)
na iki siol prisiduodavom pirmadieniais tikiuosi niekas nepasikeite  mirksiukas.gif

kaip cia tylu smile.gif mes dviese biggrin.gif
Atsakyti
Miegam...
merginos gavauv tik 5merginu duomenys,cia viskas?ryt bus suvestine uz praejusia savaite,sorry kad veluoju...darbu kruva sad.gif
Atsakyti