Ok tada nutarta fiksuoju rezultatus ir ateitanti menesi pirma savaite padarysiu suvestine...
tada prasyciau merginu susiusti man i a.z. duomenys kurios cia lankosi:
1. starto data, 2.pradinis svoris 3.tikslas Aciu padarysiu tada exceliuka ir pildysiu
Na tokia suvestine karta i menesi, kiek per menesi netekom, o siaip kaip visada rezultatus sugrupuosiu rytoj Pirmadieni prisidavimas, antradieni- kas pamirso pirmadieni prisiduoti...o treciadieni t.y. rytoj darau savaites rezultatu suvestine
Merginos nepamirskite man atsiusti savo duomenu.. 1. starto pradzia
2. esamas svoris
3. tikslas
Sveikos, priimkit ir mane nuo siandien pradedu dietintis. Bandymu buvo daug, deja, nevykusiu. Startas 83kg, tikslas 70kg. Mano ugis 176cm. Per vasara save labai palepinau ir nuo 75kg soktelejau i dabartini rezultata
Sveikos,
priimkit ir mane
nuo siandien pradedu dietintis. Bandymu buvo daug, deja, nevykusiu. Startas 83kg, tikslas 70kg. Mano ugis 176cm. Per vasara save labai palepinau ir nuo 75kg soktelejau i dabartini rezultata
acius na ir kaip jus nepaklystat???? Man pirma diena dar tik, o jau svajoju apie ka nors skanaus...ziauriai nervina nesuprantu, kodel nebeina suimt saves
acius na ir kaip jus nepaklystat???? Man pirma diena dar tik, o jau svajoju apie ka nors skanaus...ziauriai nervina nesuprantu, kodel nebeina suimt saves