Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

sveikutės, aš priduoti turiu +0,5, bet todėl,kad savaitgalis buvo labai netvarkingas maitinimosi prasme - su draugėmis sodyboj 4 dienas buvom,valgėm visko bet kada + alkoholio būta..
Bet aš jau kely biggrin.gif

Labai patiko Agotėlės meniu, faina būtų visoms parašyti meniukus kasdien, idėjų būtų wink.gif
Atsakyti
Sveikos,

nuo siandien ir as stoju i jusu "sekta" smile.gif taigi,
ugis 168cm
svoris 75,4kg
KMI 26.71 (antsvoris)
pradinis tikslas: isvysti svarstyklese dvizenkli skaiciu, kurio pradzia butu 6, o toliau ziuresim smile.gif
siaip keista, nes pirma karta pradedu dietintis budama tokio mazo svorio. Mano "normalus" svoris kai viska sau leidziu ir sieeek tiek prisiziuriu, buna 83kg. dar ziema sveriau 84kg, vasaros pradzioj laikiausi dukano, kazkada su juo buvau nukraciusi 17kg. bet man jis jau ziauriai atsibodo, norisi kazko naujo, maziau draudimu. o cia praktiskai viska sau leidi, tik reguliuojies laika. kelias dienas laikiausi principo, tai prateriojau puse kilogramo smile.gif tik vat pastebejau, kad po gimdymo kazkaip sunkiai tirpsta uzpakalis su slaunimis. Gimdyt vaziavau sverdama virs 100kg, mergytei dabar jau 1,9 m. tai visai neblogai as cia judu. Svajoju sverti 60kg, pasiskaicius rusiskus forumus apie sistema, supratau, kad tai visai imanoma. Labai jau ramu cia, lauksim rudens smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona_G: 15 rugpjūčio 2014 - 12:11
QUOTE(Simona_G @ 2014 08 15, 13:10)
Sveikos,

nuo siandien ir as stoju i jusu "sekta" smile.gif taigi,
ugis 168cm
svoris 75,4kg
KMI 26.71 (antsvoris)
Labai jau ramu cia, lauksim rudens smile.gif

Sveika, prisijungusi, iš tiesų ši sistema yra gėris, nes gali viskas, ryte tu gali valgyti tai ką nori, cepelinų ar torto prie kavos, ir tikrai išbandžiusi esu anksčiau, kad jei laikaisi griežtai svoris krenta, jei su nuklydimais neauga stovi vietoje.
Atsakyti
Tikriausiai busiu pirma prisiduot smile.gif
Per tris dienas -800 g
Siaip visas tris dienas stovejo vietoj svoris, siandien tik pasimate judesys. Jau galvojau, kad per daug valgau. nors siaip tai taip ir yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona_G: 18 rugpjūčio 2014 - 07:42
Sveikos, as nulis nezinau,nieko ypatingo nebuvo kazkodel pastrigau verysad.gif
Atsakyti
Sveikos -500
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Agotelle**: 18 rugpjūčio 2014 - 11:31
Sveikos o as neturiu ka priduoti...koja gibse o nzn kiek jis svere tai...teks laukti kol nuims bet sistemos nepalieku thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. ir as nezinau ka priduoti, mano svarstykles paeme ir nustojo rodyti skaiciukus. tikriausiai elementai baiges. dabar net neturiu kur nusipirkti, teks laukt ir kentet, kol batareika susiveiksiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2014 08 18, 13:44)
Sveikos o as neturiu ka priduoti...koja gibse o nzn kiek jis svere tai...teks laukti kol nuims bet sistemos nepalieku thumbup.gif

Kas atsitiko? sveik greiciau 4u.gif
Atsakyti
prisisportavau kaip sakant,nuo dviracio nulekiau blush2.gif ...Plyso raisciai meniskas aptrupejo tai dabar tysau lovoj kojyte patempus ojoj kaip bijau kad svoris neataugtu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2014 08 19, 08:40)
prisisportavau kaip sakant,nuo dviracio nulekiau blush2.gif ...Plyso raisciai meniskas aptrupejo tai dabar tysau lovoj kojyte patempus ojoj kaip bijau kad svoris neataugtu doh.gif

Tai dabar teks dar labiau susiimt ir nepaleist vadziu smile.gif bet siaip tai stimulas galetu but mintis, kad bus siurprizas kai nuims gipsa ir uzlipsi ant svarstykliu.tik gerai, kad tas siurprizas butu minusinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona_G @ 2014 08 19, 11:55)
Tai dabar teks dar labiau susiimt ir nepaleist vadziu smile.gif bet siaip tai stimulas galetu but mintis, kad bus siurprizas kai nuims gipsa ir uzlipsi ant svarstykliu.tik gerai, kad tas siurprizas butu minusinis biggrin.gif

Na duok dieve nes arteja mano mmm tai istisai alkana siandien atrodo kaip i kiaura maisa doh.gif
Atsakyti