Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

labos
sauniai metat thumbup.gif
as tai neprisidavinesiu, siaip pas jumis pabusiu..nu bet sunkokoka, vis per daug sau leidziu...tai ledu ant nakties tai is vis kazkokia nesamone suvalgau...nu penktadieni puse atostoginio svorio buvau jau nukrapsciusi, bet kas ten zino ar neataugau per savaitgali biggrin.gif
dar dienos aplanke tai siandien net nesisveriau..laukiu kol atves ir galesiu zmoniskai pasportuoti
Atsakyti
Sveikos, merginos! smile.gif 4u.gif
Griztu is po atostogu su dideliu bagazu (su +4kg) atostogos kupinos svenciu, ir jokio sporto.. tad darbas mano prasideda is naujo. tikiuosi, priimsit nusidejele 4u.gif ax.gif
Pradedu nuo siandien su 90kg. reik bent 10kg nusikratyti...
Atsakyti
Sveika prisijungus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip ir pirmadienis ir nėra nė vieno prisidavimo sad.gif
pas mane 0

o yra čia kurios dar laikosi sistemos? Tikriausiai vasara čia taip veikia, visi atostogauja smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pasitraukiu trumpam iš sektos. Nelabai pavyksta laikytis. Užpuolė čia mane asm.bėdos, tai ir taip apetito nėra sad.gif Kai apsitvarkys viskas, jei reiks, gryšiu. Visoms sėkmės tikslo siekime mirksiukas.gif
Atsakyti
priduodu ir as lugiai 0 blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
prisiduodu su 0. Pagaliau nebekyla,bent jau stovi vietoj.. blink.gif
Atsakyti
Man irgi vasara viska gadina ezeras,saslykai itt ir pasaka be galo doh.gif Nulis 0 apvalus kaip burbulas... verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Vat rudeni turesim daug daug cia ir visos laikysis, o cia db vasara kas kur atostogauja istikruju labai sunku yra pradeti laikytis sistemos vasara - geriau koki rudeni tai jau va ziurek kiek esi sistemoje, poto ateina vasara ir nera soko ko galima o negalima ta prasme jau organizmas pats yra priprates...man bent gerai kad neauga db biski pabaliavoji ir nulis tai dar gerai...svarbu ne pliusas blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

susidomejau sia mitybos sistema, info daug, bet kazko vistiek nesuprantu. gal rasis kuri man pagelbes susigaudyti. Kaip suprantu reikia pasirinkti viena is 6 variantu. bet kad visi kazkokie skurdoki, pvz 6-tame valgoma vien mesa ir zuvis. tai kiek laiko reikia taip maitintis? nejaugi visa laika kol bus pasiektas norimas rezultatas? kazkaip nesitiki, speju kad as cia kazko neiskaitau. supratau, kad iki 12 val galima valgyti ka nori, o nuo 12 val pagal sistema. tai ar yra kazkoks konkretus valgymu skaicius po 12 valandos ar bendrai nuo ryto skaiciuoti? kazkada laikiausi dukano, pavyko numesti 17kg tik nestumas viska pakoregavo. dabar laikiausi, tai sunkiai einasi, atsibode viskas , tik tiek kad nera ten jokiu sistemu, valgai kiek nori ir kada nori is to kas leistina. o si sistema kazkas naujo, rodos kaip ir viskas paprasta, bet tie 6 variantai kazkoks kosmosas smile.gif labai prasau pagalbos ar bent nuorodos kur butu viskas konkreciau aprasyta.
Atsakyti
QUOTE(Simona_G @ 2014 08 11, 22:16)
Sveikos,

susidomejau sia mitybos sistema, info daug, bet kazko vistiek nesuprantu.

Sveika prisijungusi 4u.gif
Valgoma tris kartus per dieną, pusryčiai iki 12,00 val. galima valgyti ką nori.

Pietus yra principuose parasyta kas su kuom dera ir išvardinti produktai ir kurių tu renkiesi sau pietus. Iki 14,00 val. gali sau leisti saukstelį grietinės ir t.t.

Vakarienei yra variantai, tai reiškia, kad renkiesi vieną variantą ir iš to varianto tą dieną valgai vakarienę. Kitą dieną gali rinktis kitą vakarienės variantą.

tikiuosi aiškiai viską parašiau,
pvz mano vakarykštės dienos meniu:
Pusryčiai sausi pusryčiai su pienu ir bananu.
pietūs daržovių troškinys (svogūniukas, morkytė, cukinija, šparaginės su dešrelėmis)
vakarienė varškė

porcijos normalios, nei per mažos nei per didelės, reikia valgyti taip kad kai laikas bus kitam valgymui jau jaustum šiokš tokį norą.
4u.gif
Atsakyti
aciu uz atsakyma, tai dabar rasau ka supratau smile.gif pusryciai iki 12 val, valgau ka noriu. Pietus daug maz viskas aisku, bulves ir ankstiniai nederinami prie mesos ir zuvies. o vakarienei is tu 7 variantu renkuosi viena ir galima juos kaitaliot kiekviena diena. Tikiuosi teisingai viska supratau. Tik klausimas ar jus uzkandziaujate tarp valgymu? nes kaip ir akis uzmacius buvo kad galima uzkandziauti leistinais vaisiais ir darzovemis. ir ar pvz kepate orkaiteje maista be riebalu? tarkim kotletukus ar visciuka? dabar laikausi principo, bandysiu nuo 18 val nevalgyt, tik kad miegot kita karta einu 12 nakties, kazin kaip cia man seksis. ir liausiuosi uzkandziaut, sunku su mazu vaiku, pavalgyt normaliai laiko nera, vis kazka ziaumoju smile.gif labai noreciau stoti i jusu gretas tik dar reikia viska gerai issistudijuoti. man patinka patarimas neskubeti ir viska itraukti palaipsniui.
p.s. pasigedau rukytos zuvies. jos negalima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona_G: 12 rugpjūčio 2014 - 12:19
pradžioje kai tik pradedi laikytis sitemos, užkandžiauti galima, po to jau savaime nesinorės užkandžių. Kotletukus kepu orkaitėje, bet dabar dažniau garinu, turiu garų puodą.
Atsakyti