Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

QUOTE(Utoji @ 2014 05 15, 18:51)
bet kad negalima vakarienei kavos su pienu...ar gal mano atsisispausdinta versija pasenusi unsure.gif

Šita...bandžiau pasidarbuoti visuomenės labaui ir sudėjau į google albumą Mirimanovos sisteminių receptų knygą "Волшебница на кухне". Ten padariau albumus pvz. mėsos patiekaliai vakarienei, žuvies patiekalai pietums ir etc.
Skubėjau daryti atlbumą, tai ten knygos puslapiai ne iš eilės, bet numeruoti, susigaudysit kas ir kaip. Su laiku išdėliosiu taip, kaip turi būti. Viena minusas - knyga rusų kalba. o nuoroda albumo va čia - https://plus.google....71719968/albums

su laiku galbūt ją bus galima įkelti į pirmą psl.

Taigi liesą pieną tai galima, o jei cukraus nededi, kas gi uždraus kavą su pienu gerti mirksiukas.gif

Ohohoho, na ir darbas! Šaunuolė! ploja.gif Įkelsiu į pirmą žinutę.
Atsakyti
QUOTE(Utoji @ 2014 05 15, 17:51)
bet kad negalima vakarienei kavos su pienu...ar gal mano atsisispausdinta versija pasenusi unsure.gif

Šita...bandžiau pasidarbuoti visuomenės labaui ir sudėjau į google albumą Mirimanovos sisteminių receptų knygą "Волшебница на кухне". Ten padariau albumus pvz. mėsos patiekaliai vakarienei, žuvies patiekalai pietums ir etc.
Skubėjau daryti atlbumą, tai ten knygos puslapiai ne iš eilės, bet numeruoti, susigaudysit kas ir kaip. Su laiku išdėliosiu taip, kaip turi būti. Viena minusas - knyga rusų kalba. o nuoroda albumo va čia - https://plus.google....71719968/albums

su laiku galbūt ją bus galima įkelti į pirmą psl.

Kava galima, pieno produktus galima iki 5%, tai kodel kavos su pienu negalima jei i ta varianta kuri vartoji pieno produktai ieina
g.gif
Nu bet kokiu atveju jeigu ir negalima tai as vistiek vartoju..ir sekmingai liekneju :-)
Ir piena netgi visai ne liesa vartoju o riebiausia koki randu-3,5 :-)
O cukraus nei i kava nei i arbata seniai nededu

O uz darba ir reptus aciu, pasidarbavai sauniai
Atsakyti
Jei kas norit, parašykit į AŽ savo emailą atsiųsiu knygą PDF formatu.
Atsakyti
Arba čia nuoroda failų saugykloje:
https://user.manofai...rvi...с 60.pdf
Atsakyti
Sveikos! hi.gif

Mano svarstyklės mane irgi nuolat džiugina nuo antradienio iki penktadienio, o paskui jau tik liūdnyn liūdnyn viskas eina... doh.gif
Nu, nieko, nuo kitos savaitės atsisakau saldumynų, katrie ir yra didžiausias ir turbūt vienintelis priešas mano, nes iki didelės šventės beliks mėnuo, o gi reikės į išsinuomotą suknią įtilpti ir dar gerai joje atrodyti! biggrin.gif

QUOTE(monciakas @ 2014 05 15, 07:53)
tikrai nepalikau Jūsų 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dabar, kai parašei, prisiminiau, jog buvai minėjusi apie atostogas! doh.gif
Tai dabar dar kartą teks parašyti, nuo kokio svorio pradėjai ir koks tavo tikslas, nes jau pašalinau tave iš savo lentelių... blush2.gif

QUOTE(Astutks @ 2014 05 15, 13:46)
ir labai riebalai traukia pusryciam sviesto jau tepuos ir aplamai atrodo gryna galeciau valgyt ...su grietine doh.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

Pas mane tai kitokia bėda, bet irgi per amžių amžius viena ir ta pati - saldumynų poreikis po pietų, apie 15 val...
Nu lyg užprogramuota kas viduje būtų, ir jau kai užeina, tai net akyse juoda, visos sistemos ir pažadai išgaruoja toli toli... nu ir kaip gi gali ginčytis, žmogau, kad tai nėra priklausomybė!... ir dar koookia.. doh.gif

QUOTE(qqte @ 2014 05 15, 20:28)
Kava galima, pieno produktus galima iki 5%, tai kodel kavos su pienu negalima jei i ta varianta kuri vartoji pieno produktai ieina
  g.gif

qqte, medžiagoje, kurią turiu aš, irgi labai aiškiai parašyta, kad po 18 val. kavą gerti galima, bet tik juodą, be pieno ir cukraus... o kodėl, tai sunku paaiškinti... mastau.gif čia gal dėl tų visų kapučinų ir latte, nes jose pieno daugiau nei kavos.. aš asmeniškai pilu mažiuką šlakiuką ir vos 1 ar 0,5 proc. riebumo, tai irgi nemanau, kad labai kenkti turėtų... unsure.gif

Nors kai sportavau su asmeniniu treneriu, tai man apskritai buvo leidžiamas tik 1 a.š. 1 proc. riebumo pieno į kavos puodelį... huh.gif matyt, ne šiaip sau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solėja: 16 gegužės 2014 - 15:07
Kapučino ir latte spąstai - riebus pienas (kitaip puta nesigaus) ir cukrus. Bet jei pienas liesas ir jokio cukraus, tai kame gali būti negerumas? g.gif Na, qqte ne liesą jį pilasi, jos svoriui tai netrukdo, bet ne apie tai mes dabar biggrin.gif

Aš šią savaitę gyvenu nuolatiniame strese ir namai-darbas-ligoninė-namai-darbas-ligoninė ir t.t. režimu, tad apie jokią sistemą anei kalbos nėra, neištaikau niekaip nei laiku, nei teisingai pavalgyti...
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2014 05 16, 15:23)
...namai-darbas-ligoninė-namai-darbas-ligoninė ir t.t.

Kas gi dabar nutiko?!.. unsure.gif

p.s. beje, labai smagu, kad pas mus vis užsuki! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Solėja @ 2014 05 16, 16:31)
Kas gi dabar nutiko?!..  unsure.gif

p.s. beje, labai smagu, kad pas mus vis užsuki! mirksiukas.gif

Ne man, Mamytei...

Tai kad žinai, nors ir nebesu lentelėje, bet vis tiek su sistema gyvenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Solėja @ 2014 05 16, 15:02)
Sveikos! hi.gif

qqte, medžiagoje, kurią turiu aš, irgi labai aiškiai parašyta, kad po 18 val. kavą gerti galima, bet tik juodą, be pieno ir cukraus... o kodėl, tai sunku paaiškinti... mastau.gif čia gal dėl tų visų kapučinų ir latte, nes jose pieno daugiau nei kavos.. aš asmeniškai pilu mažiuką šlakiuką ir vos 1 ar 0,5 proc. riebumo, tai irgi nemanau, kad labai kenkti turėtų...  unsure.gif

Nors kai sportavau su asmeniniu treneriu, tai man apskritai buvo leidžiamas tik 1 a.š. 1 proc. riebumo pieno į kavos puodelį...  huh.gif matyt, ne šiaip sau...

Nu tai nereikia painioti gerimu kurie leistini po 18 val ir to ka as vartoju su-per vakariene ir traktuoju kaip maista, juk as negeriu tos kavos po vakarienes
Cia tas pa kas isgerti stikline pieno ar kefyro ar suvalgyt per vakariene, o ne po visu valgymu tarkim jogurto induka as ta piena prie leistinu iki 5% pieno produktu priskaiciuoju, tik tiek kad i ji dar kavos sliuksteliu...
Nu galit paisivaizduot kad imat varskes ir paskiedziat ja pienu, o jei valgot sausa varske o ta piena susipilat i kava tai kuo cia skiriasi :-)

Hapy angel 4u.gif sveikatos mamytei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 gegužės 2014 - 18:57
Sveikutės, neblogai man sekėsi 4 dienas, o šiandien suskydau, sėdžiu pertemptu skrandžiu blush2.gif , na, ryt vėl bandysiu susiimti ax.gif ...

HappyAngel , stiprybės mamytei. Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, naujuose namuciuose smile.gif
Smagu, kad ir receptai surinkti i viena vieta, liuks, ir dideliausias aciu merginoms wink.gif
Uzpuole kazkokia bloga nuotaika, matyt namie uzsisedejau. sunus jau nuo antradienio serga, tai net is namu neiseinam sad.gif pikta ant visko, net nezinau kodel. o vakare tas "blogumas" perqauga i maisto manija... reikia ir viskas.. aaaj, net baisu kokios yr tbus piktos mano svarstykles... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mannou @ 2014 05 18, 16:40)
Sveikos, naujuose namuciuose smile.gif
Smagu, kad ir receptai surinkti i viena vieta, liuks, ir dideliausias aciu merginoms wink.gif
Uzpuole kazkokia bloga nuotaika, matyt namie uzsisedejau. sunus jau nuo antradienio serga, tai net is namu neiseinam sad.gif pikta ant visko, net nezinau kodel. o vakare tas "blogumas" perqauga i maisto manija... reikia ir viskas.. aaaj, net baisu kokios yr tbus piktos mano svarstykles...  unsure.gif

Tai gal pms paprastasis :-). Man taip buna kartais..gerai kad retai, sveikatos vaikui

Maniskis apsisnargliavo tai irgi gresia pasedejimas namie, bet as visai nieko pries pailset

Beje isimatau siandien dzinsus vienoj parduotuvej nu ir beda..neber mano dydzio, tas kur anksciau nesiojau per didelis lotuliukas.gif
Bet as dar truputuka pakusiu..nu nedaug..kiek tai ryt pasisverus pasakysiu...
Atsakyti