Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

Labas rytas, priduodu +0.2 doh.gif Nebesuprantu, kažko tokia visa ištinusi jaučiuosi. Ar čia tie karščiai, ar miego trūkumas. Valgau pagal sistemą, kelias dienas iš vis vos ne badavau, nieko nesinorėjo. Tai galvoju gal čia medžiagų apykaita sulėtėjo g.gif
Atsakyti
Nieko baisaus visom buna pliusu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Barbarėja @ 2014 07 28, 09:45)
Labas rytas, priduodu +0.2  doh.gif  Nebesuprantu, kažko tokia visa ištinusi jaučiuosi. Ar čia tie karščiai, ar miego trūkumas. Valgau pagal sistemą, kelias dienas iš vis vos ne badavau, nieko nesinorėjo. Tai galvoju gal čia medžiagų apykaita sulėtėjo  g.gif

Gal mm arteja?man pries mm buvo 1.5kg i virsu sokteleje ax.gif
Atsakyti
Labas rytas...
Minus 0,3 kg smile.gif

Pagaliau 69!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Valio dar daugiau minusu thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Merginos pasakykite, skaitau vakarienės variantus, galimos daržovės išskyrus ankštiniai ir t.t. noriu paklausti šparaginės pupulės jau negalimos?
kažkaip troškinio užsinorėjau morkytė svogūniukas cukinija šparaginės ir pienuku užbalinta truputį.
Atsakyti
kazkoks kosmaras is po kiekvieno pirmadienio antradienio ryte + doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2014 07 29, 08:25)
kazkoks kosmaras is po kiekvieno pirmadienio antradienio ryte + doh.gif

gal skysciai uzsilaike?
Atsakyti
sveikutės, aš per savaitę priduodu -0,5

QUOTE(**Agotelle** @ 2014 07 28, 01:06)
kaip jums savaitgalis man tai baisus saslykai keptos bulves alus ir t.t. baisu lipti ant svarstykliu, nesuprantu ko man reikia kad susiimciau sad.gif

svarbiausia nenumesti rankų jei kokį savaitgalį suklystat smile.gif Aš irgi savaitgalį ir šampaniuko, ir dešrų blush2.gif

QUOTE(Barbarėja @ 2014 07 28, 09:45)
Valgau pagal sistemą, kelias dienas iš vis vos ne badavau, nieko nesinorėjo. Tai galvoju gal čia medžiagų apykaita sulėtėjo  g.gif

pati sau ir atsakei į klausimą wink.gif Jei pabadauji - įsijungia organizmo apsauga, tik gavus maisto jį susandėliuoja "ateičiai" riebalų pavidalu. Todėl būtina bent po truputį valgyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ėėė: 29 liepos 2014 - 08:01
QUOTE(**Agotelle** @ 2014 07 29, 08:43)
gal skysciai uzsilaike?

Smagiai ce pas mane su tuo svoriu uzvakar +600gr o syrit jau -1.6kg biggrin.gif

Galvojau dar nieko nesimato bet vakar apsivilkau vieninteles kelnes i kurias dar siaip netaip isprausdavau savo sedimaja blush2.gif ir valio per slaunis ir sed... jau per laisva bigsmile.gif thumbup.gif Jausmas nepakartojamas
Atsakyti
labas
pargriztu trumpam
priatostogavau kilograma (tik! su toookiais kiekiais maisto unsure.gif )
bet vistiek noriu ji nukratyt kad paskui neisijaustu augti, o gal dar pora ta proga pamesciau biggrin.gif
tik sportuot nesigauna dabar, per karsta

QUOTE(**Agotelle** @ 2014 07 29, 07:16)
Labas rytas,

Merginos pasakykite, skaitau vakarienės variantus, galimos daržovės išskyrus ankštiniai ir t.t. noriu paklausti šparaginės pupulės jau negalimos?
kažkaip troškinio užsinorėjau morkytė svogūniukas cukinija šparaginės ir pienuku užbalinta truputį.

sparagines pupeles galima, jos prie darzoviu priskirtos pas Mirimanova, o ne prie ankstiniu
Atsakyti
Kuo daugiau tuo linksmiau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As pamirsau pirmadieni parasyti, -0.2 kg, liniuote pataisysiu veliau. blush2.gif
Atsakyti