Labas rytas, priduodu +0.2 Nebesuprantu, kažko tokia visa ištinusi jaučiuosi. Ar čia tie karščiai, ar miego trūkumas. Valgau pagal sistemą, kelias dienas iš vis vos ne badavau, nieko nesinorėjo. Tai galvoju gal čia medžiagų apykaita sulėtėjo
Nieko baisaus visom buna pliusu
Papildyta:
Gal mm arteja?man pries mm buvo 1.5kg i virsu sokteleje
Papildyta:
QUOTE(Barbarėja @ 2014 07 28, 09:45)
Labas rytas, priduodu +0.2 Nebesuprantu, kažko tokia visa ištinusi jaučiuosi. Ar čia tie karščiai, ar miego trūkumas. Valgau pagal sistemą, kelias dienas iš vis vos ne badavau, nieko nesinorėjo. Tai galvoju gal čia medžiagų apykaita sulėtėjo
Gal mm arteja?man pries mm buvo 1.5kg i virsu sokteleje
Labas rytas...
Minus 0,3 kg
Pagaliau 69!!!!!
Minus 0,3 kg
Pagaliau 69!!!!!
Valio dar daugiau minusu
Labas rytas,
Merginos pasakykite, skaitau vakarienės variantus, galimos daržovės išskyrus ankštiniai ir t.t. noriu paklausti šparaginės pupulės jau negalimos?
kažkaip troškinio užsinorėjau morkytė svogūniukas cukinija šparaginės ir pienuku užbalinta truputį.
Merginos pasakykite, skaitau vakarienės variantus, galimos daržovės išskyrus ankštiniai ir t.t. noriu paklausti šparaginės pupulės jau negalimos?
kažkaip troškinio užsinorėjau morkytė svogūniukas cukinija šparaginės ir pienuku užbalinta truputį.
kazkoks kosmaras is po kiekvieno pirmadienio antradienio ryte +
QUOTE(gameja @ 2014 07 29, 08:25)
kazkoks kosmaras is po kiekvieno pirmadienio antradienio ryte +
gal skysciai uzsilaike?
sveikutės, aš per savaitę priduodu -0,5
svarbiausia nenumesti rankų jei kokį savaitgalį suklystat Aš irgi savaitgalį ir šampaniuko, ir dešrų
pati sau ir atsakei į klausimą Jei pabadauji - įsijungia organizmo apsauga, tik gavus maisto jį susandėliuoja "ateičiai" riebalų pavidalu. Todėl būtina bent po truputį valgyti
QUOTE(**Agotelle** @ 2014 07 28, 01:06)
kaip jums savaitgalis man tai baisus saslykai keptos bulves alus ir t.t. baisu lipti ant svarstykliu, nesuprantu ko man reikia kad susiimciau
svarbiausia nenumesti rankų jei kokį savaitgalį suklystat Aš irgi savaitgalį ir šampaniuko, ir dešrų
QUOTE(Barbarėja @ 2014 07 28, 09:45)
Valgau pagal sistemą, kelias dienas iš vis vos ne badavau, nieko nesinorėjo. Tai galvoju gal čia medžiagų apykaita sulėtėjo
pati sau ir atsakei į klausimą Jei pabadauji - įsijungia organizmo apsauga, tik gavus maisto jį susandėliuoja "ateičiai" riebalų pavidalu. Todėl būtina bent po truputį valgyti
QUOTE(**Agotelle** @ 2014 07 29, 08:43)
gal skysciai uzsilaike?
Smagiai ce pas mane su tuo svoriu uzvakar +600gr o syrit jau -1.6kg
Galvojau dar nieko nesimato bet vakar apsivilkau vieninteles kelnes i kurias dar siaip netaip isprausdavau savo sedimaja ir valio per slaunis ir sed... jau per laisva Jausmas nepakartojamas
labas
pargriztu trumpam
priatostogavau kilograma (tik! su toookiais kiekiais maisto )
bet vistiek noriu ji nukratyt kad paskui neisijaustu augti, o gal dar pora ta proga pamesciau
tik sportuot nesigauna dabar, per karsta
sparagines pupeles galima, jos prie darzoviu priskirtos pas Mirimanova, o ne prie ankstiniu
pargriztu trumpam
priatostogavau kilograma (tik! su toookiais kiekiais maisto )
bet vistiek noriu ji nukratyt kad paskui neisijaustu augti, o gal dar pora ta proga pamesciau
tik sportuot nesigauna dabar, per karsta
QUOTE(**Agotelle** @ 2014 07 29, 07:16)
Labas rytas,
sparagines pupeles galima, jos prie darzoviu priskirtos pas Mirimanova, o ne prie ankstiniu
Kuo daugiau tuo linksmiau
Sveikos As pamirsau pirmadieni parasyti, -0.2 kg, liniuote pataisysiu veliau.