Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

As uzsuku per diena po kelis kartus bet nieko nerandu... ax.gif
Papildyta:
As dazniausiai valgau vaisius,varske su darzovem arba kiausinius thumbup.gif
Atsakyti
Agotele gal haletum imesti nuorodo pratimu bodyflexo kuriuos darydavai? ax.gif as tas kur radau tai man kazkaip nieko nesijauc neatrodo kad buciau pasportavus blush2.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif

aš įpratau vakarienei suvalgyti "Žemaitijos" rūgpienio (indelis beveik 0,5 l), tai kažkaip ir sotu man, ir po tokių vakarienių ryte visada minusas būna smile.gif

Dar dažnai sumaišau tuno skardinę (savose sultyse) + virtą kiaušinį smile.gif Gerai "užkiša" biggrin.gif

Delčia, jaučiu kaip lengviau krenta svoris wink.gif
Atsakyti
O as per praita savaite tiek daug nupurcius sia savaite nebetaip byra...nors atrodo intensyviai sportuot pradejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2014 07 24, 08:35)
Agotele gal haletum imesti nuorodo pratimu bodyflexo kuriuos darydavai? ax.gif  as tas kur radau tai man kazkaip nieko nesijauc neatrodo kad buciau pasportavus blush2.gif

parasyk el pasta imesiu pratimukus, tikiuosi rodys, nes ten kazkoks formatas bendradarbiai nerode
Papildyta:
vakarienei valgau omleta ant vandens, virti kiausiniai, dabar cukinijos prasidejo tai troskinta cukinija su kitomis darzovemis, primine tuna reikes nusipirkti, labai skanu su salotom smile.gif

Papildyta:
Va su sita trenere man labiausiai patinka
http://www.youtube.c...h?v=zHd0-4Xh5qY
turiu kelis filmukus smile.gif
rusiskai kalba zinoma jeigu suprantat 4u.gif
Atsakyti
[quote=**Agotelle**,2014 07 24, 23:36]
parasyk el pasta imesiu pratimukus, tikiuosi rodys, nes ten kazkoks formatas bendradarbiai nerode

meidas.gabija@gmail.com 4u.gif

Atsakyti
na merginos prisipazinkit kas per sia savaite sugriesijot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2014 07 25, 14:01)
na merginos prisipazinkit kas per sia savaite sugriesijot? 4u.gif

As blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
ar stipriai ? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
gameja, issiunciau parasyk ar gavai ir ar rodo?
kaip jums savaitgalis man tai baisus saslykai keptos bulves alus ir t.t. baisu lipti ant svarstykliu, nesuprantu ko man reikia kad susiimciau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Agotelle**: 28 liepos 2014 - 00:07
Labas rytas merginos 4u.gif vel pirmadienis taigi per savaite lygiai -1kg thumbup.gif
Gal butu buve ir daugiau bet viena vakara sugriesijau.... blush2.gif

aciu Agotele gavau ir atidaro thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos

labai griešinau tad yra kaip yra +1
Atsakyti