As uzsuku per diena po kelis kartus bet nieko nerandu...
Papildyta:
As dazniausiai valgau vaisius,varske su darzovem arba kiausinius
Agotele gal haletum imesti nuorodo pratimu bodyflexo kuriuos darydavai? as tas kur radau tai man kazkaip nieko nesijauc neatrodo kad buciau pasportavus
sveikos
aš įpratau vakarienei suvalgyti "Žemaitijos" rūgpienio (indelis beveik 0,5 l), tai kažkaip ir sotu man, ir po tokių vakarienių ryte visada minusas būna
Dar dažnai sumaišau tuno skardinę (savose sultyse) + virtą kiaušinį Gerai "užkiša"
Delčia, jaučiu kaip lengviau krenta svoris
aš įpratau vakarienei suvalgyti "Žemaitijos" rūgpienio (indelis beveik 0,5 l), tai kažkaip ir sotu man, ir po tokių vakarienių ryte visada minusas būna
Dar dažnai sumaišau tuno skardinę (savose sultyse) + virtą kiaušinį Gerai "užkiša"
Delčia, jaučiu kaip lengviau krenta svoris
O as per praita savaite tiek daug nupurcius sia savaite nebetaip byra...nors atrodo intensyviai sportuot pradejau
QUOTE(gameja @ 2014 07 24, 08:35)
Agotele gal haletum imesti nuorodo pratimu bodyflexo kuriuos darydavai? as tas kur radau tai man kazkaip nieko nesijauc neatrodo kad buciau pasportavus
parasyk el pasta imesiu pratimukus, tikiuosi rodys, nes ten kazkoks formatas bendradarbiai nerode
Papildyta:
vakarienei valgau omleta ant vandens, virti kiausiniai, dabar cukinijos prasidejo tai troskinta cukinija su kitomis darzovemis, primine tuna reikes nusipirkti, labai skanu su salotom
Papildyta:
Va su sita trenere man labiausiai patinka
http://www.youtube.c...h?v=zHd0-4Xh5qY
turiu kelis filmukus
rusiskai kalba zinoma jeigu suprantat
[quote=**Agotelle**,2014 07 24, 23:36]
parasyk el pasta imesiu pratimukus, tikiuosi rodys, nes ten kazkoks formatas bendradarbiai nerode
meidas.gabija@gmail.com
meidas.gabija@gmail.com
na merginos prisipazinkit kas per sia savaite sugriesijot?
QUOTE(gameja @ 2014 07 25, 14:01)
na merginos prisipazinkit kas per sia savaite sugriesijot?
As
ar stipriai ?
gameja, issiunciau parasyk ar gavai ir ar rodo?
kaip jums savaitgalis man tai baisus saslykai keptos bulves alus ir t.t. baisu lipti ant svarstykliu, nesuprantu ko man reikia kad susiimciau
kaip jums savaitgalis man tai baisus saslykai keptos bulves alus ir t.t. baisu lipti ant svarstykliu, nesuprantu ko man reikia kad susiimciau
Labas rytas merginos vel pirmadienis taigi per savaite lygiai -1kg
Gal butu buve ir daugiau bet viena vakara sugriesijau....
aciu Agotele gavau ir atidaro
Gal butu buve ir daugiau bet viena vakara sugriesijau....
aciu Agotele gavau ir atidaro
Sveikos merginos
labai griešinau tad yra kaip yra +1
labai griešinau tad yra kaip yra +1