Sveikos Naujoke
Nedziugina manes svarstykles siandien tik -0.1kg
Labukas, vakar vakare grįžom, šiandien prisiduodu
Minus 0,1 kg.
Kaip po atostogų sakyčiau neblogai...
dar reikalai su wc pajudėtų, tai išvis gerai būtų
Minus 0,1 kg.
Kaip po atostogų sakyčiau neblogai...
dar reikalai su wc pajudėtų, tai išvis gerai būtų
Sveikos, priduodu 0
Naujokėms
Naujokėms
Saunuoles merginos Nei vienos su +
Su wc ir man problema....
Su wc ir man problema....
Sveikos,
Stoviu vietoje 0
Papildyta:
turiu ir aš masažinį lanką, kai prieš tai laikiausi sistemos sukau ir bodyfleksą dariau namuose, labai padėjo, padailino liemenį, o šiaip tai galima gi ir bėgioti dabar vasara, žinoma jeigu kojų po to neskauda, aš bandžiau bėgti, bet po to maudžia sąnarius, negaliu, tai bandysiu greitu ėjimu eiti, turėtų būti ir liuks
Stoviu vietoje 0
Papildyta:
QUOTE(gameja @ 2014 07 17, 16:13)
merginos norejau paklausti o kaip jus sportuojat? As tai turiu namie masazini lanka ir toki treniruokli bet is jo naudos nelabai jauciu nes net nesusylu kaip reikiant,tai galvoju gal uzsirasyti i sporto kluba kitavertus isties brangoka ir siandien is drauges suzinojau kad jos kaimyne sportuodama pagal judam kartu .lt programa per 3 men atsikrate 15kg tai pasidare idomu kaip merginos sukasi be sporto klubo
turiu ir aš masažinį lanką, kai prieš tai laikiausi sistemos sukau ir bodyfleksą dariau namuose, labai padėjo, padailino liemenį, o šiaip tai galima gi ir bėgioti dabar vasara, žinoma jeigu kojų po to neskauda, aš bandžiau bėgti, bet po to maudžia sąnarius, negaliu, tai bandysiu greitu ėjimu eiti, turėtų būti ir liuks
nuo rytojaus ir as uzsiimsiu bodyflexu labai daug geru atsiliepimu girdejau
sveikutės,
vis blaškausi - ieškau tinkamiausios mitybos sistemos, ir vis grįžtu į šią temą, kuri priimtiniausia ir atitinka sveikos mitybos principus
Rudenį su šia sistema buvau numetusi 7 kg be didelio vargo (nuo 83 iki 77 ), kažkiek grįžo atgal, bet vėl imu save į nagą Gal nepyksite jei prisijungsiu šnektelti ar paskaitinėti karts nuo karto
vis blaškausi - ieškau tinkamiausios mitybos sistemos, ir vis grįžtu į šią temą, kuri priimtiniausia ir atitinka sveikos mitybos principus
Rudenį su šia sistema buvau numetusi 7 kg be didelio vargo (nuo 83 iki 77 ), kažkiek grįžo atgal, bet vėl imu save į nagą Gal nepyksite jei prisijungsiu šnektelti ar paskaitinėti karts nuo karto
Sveika prisijungus:)
QUOTE(ėėė @ 2014 07 21, 16:40)
sveikutės,
kuo daugiau tuo linksmiau
Papildyta:
QUOTE(gameja @ 2014 07 21, 12:38)
nuo rytojaus ir as uzsiimsiu bodyflexu labai daug geru atsiliepimu girdejau
O tu nebandziusi? as kai kvepavau labai padejo, tik nezinau ar nuo bodyflekso, ar kad maziau valgiau nes uzsiemimai budavo 19 val. o pavalgyti reikia 3 val. pries, kad galima butu pilva itraukti, o po treniruotes kazkaip gaila budavo jau valgyti, neleisdavau sau to. tai svoris labai nukrito, ir po to jei daugiau sau leisdavau valgyti svoris nedidejo.
Papildyta:
kaip manote vakarienei jau netinka omletas su cukinija? dabar vis galvoju
[quote=**Agotelle**,2014 07 21, 17:05]
O tu nebandziusi? as kai kvepavau labai padejo, tik nezinau ar nuo bodyflekso, ar kad maziau valgiau nes uzsiemimai budavo 19 val. o pavalgyti reikia 3 val. pries, kad galima butu pilva itraukti, o po treniruotes kazkaip gaila budavo jau valgyti, neleisdavau sau to. tai svoris labai nukrito, ir po to jei daugiau sau leisdavau valgyti svoris nedidejo.
Nea snd renku info kaip ten ka reike daryti vakar ziurejau vaizdelius per youtube tai kaikurie pratimai baisiai juokingai atrodo
Nea snd renku info kaip ten ka reike daryti vakar ziurejau vaizdelius per youtube tai kaikurie pratimai baisiai juokingai atrodo
Sveikos,
Labai numirusi temele, visos ateina, tik prisiduoti, liudna
Labai numirusi temele, visos ateina, tik prisiduoti, liudna
sveikutės, ką dažniausiai valgote vakarienei?