Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

Sekmes 4u.gif
Nebesuprantu kas ce man daros vakar pusryciams suvalhiau kiausinienes pietus praleidau per darbus o vakarienei tik varskes pakeli su sauksteliu dzemo taip dziaugiaus sakau na dabar tai bus geras minusas o ryte svarstykles parode riebu pliusa lygiai 1kg blink.gif
kas ce darosi????????
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2014 07 17, 07:31)
Sekmes 4u.gif
Nebesuprantu kas ce man daros vakar pusryciams suvalhiau kiausinienes pietus praleidau per darbus o vakarienei tik varskes pakeli su sauksteliu dzemo taip dziaugiaus sakau na dabar tai bus geras minusas o ryte svarstykles parode riebu pliusa lygiai 1kg  blink.gif
kas ce darosi????????

Todel kad suletejo medziagu apykaita, jai nevalgei pusdieni g.gif organizmas nekvailas - neapgausi
Atsakyti
ot bjaurybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2014 07 17, 08:32)
ot bjaurybe biggrin.gif

rimtai...man irgi taip buvo tik as vakare nevalgydavau nes tai nespejau tai dar kazkas....ir zinok stovi vietoj arba auga nezymiai svoris... doh.gif logiskai nevalgai - tai turetu kristi...o bet taciau.... doh.gif

Kiek laiko jau ant sistemos? blush2.gif
Atsakyti
Pora savaiciu nepilnai thumbup.gif pradziai labai graziai krito per pirma savaite buvo 2.5kg nukrite bet savaitgalis pas uosvius+vyro gimtadienis isejo ne i nauda tai praktiskai stoviu ant to pacio tasko nuo kurio pradejau blush2.gif Na bet susiemiau tai valgau ir sportuoju (baliu nebenusimato schmoll.gif ) tikiuosi pavyks nes laaaaabai daug svorio reikia numesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2014 07 17, 13:50)
Pora savaiciu nepilnai thumbup.gif  pradziai labai graziai krito per pirma savaite buvo 2.5kg nukrite bet savaitgalis pas uosvius+vyro gimtadienis isejo ne i nauda tai praktiskai stoviu ant to pacio tasko nuo kurio pradejau blush2.gif  Na bet susiemiau tai valgau ir sportuoju (baliu nebenusimato schmoll.gif ) tikiuosi pavyks nes laaaaabai daug svorio reikia numesti doh.gif

Nu tai va matai, dar neseniai tik...reik labai ramiai svoris kris ir kris tik nereikia organizmui streso ivaryti 4u.gif butina valgyti 3 kartus drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kiek laiko jus kokie rezultatai ? ax.gif
Atsakyti
merginos norejau paklausti o kaip jus sportuojat? ax.gif As tai turiu namie masazini lanka ir toki treniruokli bet is jo naudos nelabai jauciu nes net nesusylu kaip reikiant,tai galvoju gal uzsirasyti i sporto kluba g.gif kitavertus isties brangoka ir siandien is drauges suzinojau kad jos kaimyne sportuodama pagal judam kartu .lt programa per 3 men atsikrate 15kg tai pasidare idomu kaip merginos sukasi be sporto klubo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif
PAGALIAU turiu svarstykles, kurios be jokiu uzuolanku mestelejo plius 1,5 kg, kurie ir taip jauciasi... blush2.gif Stai kaip atitrukau cia Vokietijoje. ax.gif susiimsiu, garbes zodis susiimsiu! pioneer.gif

gameja kaip jau pati rasei, imanoma mesti svori sportuojant naamie nemokamai biggrin.gif as dabar cia nuorodu neturiu, bet sioje temoje esu imetusi nuorodeles, su kuriomis ir mano linijos dailejo.... Utoji dar geresnis pavyzdys - daug pasieke tiessiog kas vakara vaiksciodama.

Dusetelle gero starto tau!

malinkaja18 smagu cia tave sutikt 4u.gif smile.gif Kazkaip visos issibarste. Bet gal rudeniop vel suguzes rolleyes.gif Skaiciau, kad sunku 70 kg. perzengt...Zinok ir man tas pat. aisku, sito 2 sav atsiputimo neskaiciuoju, bet pries tai, kei kas diena nukrisdavo tai 1oo gr, tai daugiau, kiekviena ryta stodavausi ant svarstykliu su viltim, jau jau, gal siandien bus perzengta ta raudona riba... Ech... Dabar jau 72 kg. Nuo sio vakaro susiimsiu, jau spejau pavakarieniauti, valysiu dantis ir daugiau nieko siandien. Gal dar atsilenkimu padarysiu (bet cia tooookie karsciai, jau ir taip vargina)...

Va kiek prirasiau. IKi! smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, norėčiau pas jus į draugiją.. jei galima blush2.gif

Man labai norėtusi rasti bendraminčių ir susigaudyt kaip ir ką darote ir prisijungti į sėkmingai lieknėjančių damų būrį .. bigsmile.gif
Manau pribrendau ir aš pokyčiams ax.gif
Einu skaityt info.. kad būtų aiškiau kaip ir kas.. savo tikslą įkėliau liniuotėje.. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 20 liepos 2014 - 14:11
Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos ir vel pirmadienis prisiduodam thumbup.gif taigi per savaite
-2,4kg bigsmile.gif
Net pati savimi didziuojosi 4u.gif
Atsakyti