QUOTE(pauma @ 2014 06 25, 09:23)
Sveikos merginos, bandysiu kartu su jūsų pagalba pasiekti norimą svorį. Sekantį pirmadienį prisiduosiu
sveika , lauksime pirmadienį - nuo kada startas, kiek sveri, koks ūgis, koks tikslas.
Labai jau tylu šios temos kambariuose, kažin ar dar liko besisisteminančių, ar bent besistengiančių neatsilikti nuo sveikesnės mitybos principų.
Anksčiau nusprendėme, jog paskutinę mėnesio dieną prisiduosime išsamiai. Tad primenu, ką teks pateikti ant lėkštutės :
1. kiek per savaitę numesta
2. nuo kada startas
3. kiek išviso nuo starto pradžios
4. koks dabartinis KMI
Galite aprašyti kaip pavyko arba kodėl vis dar nepavyksta pasiekti tikslą. Vienu žo - jūsų pačių fantazijos reikalas.
Anksčiau nusprendėme, jog paskutinę mėnesio dieną prisiduosime išsamiai. Tad primenu, ką teks pateikti ant lėkštutės :
1. kiek per savaitę numesta
2. nuo kada startas
3. kiek išviso nuo starto pradžios
4. koks dabartinis KMI
Galite aprašyti kaip pavyko arba kodėl vis dar nepavyksta pasiekti tikslą. Vienu žo - jūsų pačių fantazijos reikalas.
Sveikutes Oj darbai buvo uzgriuve, mmm kazkodel ne pagal plana atkeliavo tai tokia kaip burbulas ana savaite buvau, neprisidaviau , ale dabar sveriu 80.4kg
Taigi suvestine:
1. kiek per savaitę numesta - 1.1kg
2. nuo kada startas - 2014-04-27
3. kiek išviso nuo starto pradžios - 3.6kg
4. koks dabartinis KMI - 26.12
Atrodo viskas surasiau...mazoka siaip per 2 menesius numeciau fui geda man Reik susigrebti ir sportuoti dazniau...
Taigi suvestine:
1. kiek per savaitę numesta - 1.1kg
2. nuo kada startas - 2014-04-27
3. kiek išviso nuo starto pradžios - 3.6kg
4. koks dabartinis KMI - 26.12
Atrodo viskas surasiau...mazoka siaip per 2 menesius numeciau fui geda man Reik susigrebti ir sportuoti dazniau...
Sveikos gyvos:)
1. Per savaitę -1.2
2. Startas 04.22 (e, beveik kartu su Malinkaja )
3. Numečiau nuo pradžios -12.6
4. Dabartinis KMI 24.6 - normalus kūno svoris
Galėčiau jau kaip ir sustoti, nes sveikatai grėsmė nebegresia, bet nesustosiu
Tai tokia statistika
1. Per savaitę -1.2
2. Startas 04.22 (e, beveik kartu su Malinkaja )
3. Numečiau nuo pradžios -12.6
4. Dabartinis KMI 24.6 - normalus kūno svoris
Galėčiau jau kaip ir sustoti, nes sveikatai grėsmė nebegresia, bet nesustosiu
Tai tokia statistika
Sveikos,
ale kokia savaite... uff. pagaliau naujoji prasidejo. Galvojau, kad bus siandien svarstykles mane pradziugins, bet kazkodel uzstrigo reikalai.. na, bet ne esme tame.
1. per savaite +0,5kg ( nors ryt parodys -1kg )
2. pradejau sausi, bet viena menesi buvau sustojus, tai dabar nepamenu kada tiksliai...
3. nuo pradzios - 8kg ( cia nuo sausio)
4. Dabartinis KMI 25
Na, manau, man svoris labiau krenta, kai sportuoju kasdien, bet kadangi pastarasias dvi savaites kazkoks uzburtas ratas, ir vis neistaikau laiko, tai tokie ir rezultatai. Ir vel pazadas sau - susiimti ir testi kova toliau
Visoms geros ir produktyvios savaiteles!
ale kokia savaite... uff. pagaliau naujoji prasidejo. Galvojau, kad bus siandien svarstykles mane pradziugins, bet kazkodel uzstrigo reikalai.. na, bet ne esme tame.
1. per savaite +0,5kg ( nors ryt parodys -1kg )
2. pradejau sausi, bet viena menesi buvau sustojus, tai dabar nepamenu kada tiksliai...
3. nuo pradzios - 8kg ( cia nuo sausio)
4. Dabartinis KMI 25
Na, manau, man svoris labiau krenta, kai sportuoju kasdien, bet kadangi pastarasias dvi savaites kazkoks uzburtas ratas, ir vis neistaikau laiko, tai tokie ir rezultatai. Ir vel pazadas sau - susiimti ir testi kova toliau
Visoms geros ir produktyvios savaiteles!
Visai neblogi rezultatai! Utoji, kaip ir kiekvieną savaitę, rekordus muša!
Mano:
1. Per savaitę - 0,4
2. Startavau gegužės 7 d.
3. Iš viso numečiau 3,8 kg. (Dabar sveriu 70.7 kg.)
4. Dabar KMI 26,8 (iki sveiko oi dar padirbėti reikia!)
Lašinukai puikiai tirpsta kai nevalgau vakarais ir sąžiningai pasportuoju. Tik va, kažkoks laikas atėjo, jau kelios dienos STOP. Skaičiau, kad taip būna. Tikuosi, mano ledkalnis neužilgo vėl pajudės O rezultatai jau ir aplinkiniams matyti ir tai laaabai džiugina!!!
Mano:
1. Per savaitę - 0,4
2. Startavau gegužės 7 d.
3. Iš viso numečiau 3,8 kg. (Dabar sveriu 70.7 kg.)
4. Dabar KMI 26,8 (iki sveiko oi dar padirbėti reikia!)
Lašinukai puikiai tirpsta kai nevalgau vakarais ir sąžiningai pasportuoju. Tik va, kažkoks laikas atėjo, jau kelios dienos STOP. Skaičiau, kad taip būna. Tikuosi, mano ledkalnis neužilgo vėl pajudės O rezultatai jau ir aplinkiniams matyti ir tai laaabai džiugina!!!
Sveikos, pavėluotai prisiduodu:
1.Per savaitę -0,2
2.Startas kovo 27d.
3.Viso numesta 1,8kg
4.KMI - 21,6
1.Per savaitę -0,2
2.Startas kovo 27d.
3.Viso numesta 1,8kg
4.KMI - 21,6
Labukas, aš irgi veluoju, bet prisiduodu:
1. kiek per savaitę numesta 0
2. nuo kada startas - 2014 06 16
3. kiek išviso nuo starto pradžios minus 300 gr. (dabar sveriu 71,7)
4. koks dabartinis KMI - 26
Sektųsi geriau. Kartais motyvacija sušlubuoja... Ypač blogai, kai laiku nepavalgau, tada iš alkio į burną krenta bet kas... Labai tikiuosi, kad įsivažiuosiu. Šeštadienį svarstyklės parodė 70,8. Tik va šašlykas vakare kortas sumaišė
1. kiek per savaitę numesta 0
2. nuo kada startas - 2014 06 16
3. kiek išviso nuo starto pradžios minus 300 gr. (dabar sveriu 71,7)
4. koks dabartinis KMI - 26
Sektųsi geriau. Kartais motyvacija sušlubuoja... Ypač blogai, kai laiku nepavalgau, tada iš alkio į burną krenta bet kas... Labai tikiuosi, kad įsivažiuosiu. Šeštadienį svarstyklės parodė 70,8. Tik va šašlykas vakare kortas sumaišė
Sveikutės ridenu ir as savo nasta o ji laaaaaaaaaabai didele
Taigi mano startas 2014 07 01
Pradinis svoris 123kg
Zinau kad man turi pavykti
Taigi mano startas 2014 07 01
Pradinis svoris 123kg
Zinau kad man turi pavykti
Sveikutes, mergaites, kodel cia taip tylu? Ir prisidavusiu nera... Kur visos dingote????? As siuo metu ne LT, svarstykliu kolkas irgi neturiu, bet jau jauciu esu prisiauginusi... (su kompu nelabai sutariu, tai nei LT simboliu, nei sypseneliu duoda). smagu butu paskaaitineti, kaip jums sekasi... A UUUUuUUUUU!!!!!!!
Visos valgo kampe pasislepusios As irgi neprisidaviau nes visiskai 0 kazkoks... nejudu nei pirmyn nei atgal reik cia paanalizuot gal is maisto kas man visiskai netinka...kazkaip kai karsta tai tik saltibarsciu norisi