qqte, 18 Bir 2014 - 10:19, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Koks puikus pavyzdys!

Man šiuo metu lengviau mesti svorį, nes vyro nėra šalia

qqte, 18 Bir 2014 - 10:19, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
eling, 18 Bir 2014 - 07:23, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Aga, geras jausmas
O tu ką sportuoji?
eling, 18 Bir 2014 - 08:23, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Sveika, prie mūsų prisijungusi
Kibk į darbus, pirmadienį laukiame tavo pirmo minuso
![]()
mannou, 19 Bir 2014 - 21:45, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Sveikos,
o as va su stebuklais griztu siandien...
Haša, 20 Bir 2014 - 19:56, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
O man minuso kaip ner taip ner... Gal kas gali paaiskinti ka reikes jurodyti pirmadieni?
Sandrute1986, 20 Bir 2014 - 22:06, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
mes isvaziavom pas tevus pasibuti kelioms savaitems:) visi kas nemates manes ilgesni laika pastebejo, kad sukudau, uoj kaip smaguu
svarstykles skolinsiuos is drauges, kad galeciau prisiduoti
eling, 21 Bir 2014 - 09:35, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Na taip, 4 kg atrodo nors ir ne tiek daug, bet jei dar su sportu, oi kaip pasimato!!!Smagiai praleiskit laiką!
Gerai, kad turi pas ką svarstykles pasiskolinti. Aš neužilgo išvyksiu visam mėnesiui iš LT, tai nebent ten teks nusipirkti. Arba, gal atostogų laiku nesisversiu
__AUTHOR__ paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†