Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

QUOTE(qqte @ 2014 06 18, 10:19)

Koks puikus pavyzdys! bigsmile.gif 4u.gif

Man šiuo metu lengviau mesti svorį, nes vyro nėra šalia blush2.gif Esu (buvau) bevalė. Niekaip negalėdavau atsispirti jo vakariniams prisėdimams prie stalo, kai taip skaniai pakvimpa jo kepama duonytė (aišku prie alaus, nesvarbu, kad be alkoholio), nebesurasdavau valios nugalėti potraukį taip gundančiai papjaustytiems sūdytų lašinukų gabalėliams, sultingąjai šoninei.... O kur dar lepinimai kažkuo saldžiu! doh.gif Tuomet norėdavau BET KO saldaus... Ir visa tai tik vakarais, po sočios vakarienės... Va tokie keisti tie mūsų šeimyniniai įpročiai. Po 3 savaičių išvyksiu atostogų pas saviškį, kol kas neprognozuoju nieko, labai nerėminu įsivaizduojamo "kas bus toliau". Bet, valia kitokia. Sugebu vaikams ir vakare atklydusiems svečiams iškepti skanutėlį pyragą, paruošti skanią vakarienę ir ... nieko neparagauti! didis.gif Kaip man - tai didelis pasiekimas. Tikiuosi motyvacija išaugs, kai numesiu dar kelis kg. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2014 06 18, 07:23)
Aga, geras jausmas  thumbup.gif  O tu ką sportuoji?

Taip, turiu programą.
1 diena vakare 10 atsilenkimų.
2 dieną 15.
3 dieną 20.
4 dieną poilsis.

Ir taip visą mėnesį. Po to poros savaičių pertrauka ir vėl iš naujo arba didint krūvį iš eilės du mėnesius.
Papildyta:
Tadaaa va ir mano parašas. Nebuvo taip sunku, kaip galvojau clap.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2014 06 18, 08:23)
Sveika, prie mūsų prisijungusi  4u.gif Kibk į darbus, pirmadienį laukiame tavo pirmo minuso  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif

Beje, gal čia yra mamyčių, kurios dar maitina ? 2.gif Turiu 8 mėn. pipirą, kurį norėčiau maitinti dar bent iki metukų. ax.gif
Atsakyti
O kam reikalinga poros savaičių pertrauka? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
o as va su stebuklais griztu siandien... Pasisveriau siryt ir ka jus manot.... 86.3kg. Pirmadieni buvo 89kg... tai nieko nebesuprantu kas cia atsitiko. Pavyzdingai laikiausi sistemos, tik sportavau viena diena... o ir menesines prasidejo. Dziaugiuosi, bet ir pergyvenu kaip cia yra.. blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mannou @ 2014 06 19, 21:45)
Sveikos,
o as va su stebuklais griztu siandien...

Gal ir skysčiai buvo užsilaikę, prieš mm labai dažnai taip būna. Pavyzdingas elgesys iššaukia stulbinančius rezultatus! mirksiukas.gif Žiūrėk, laikykis, pirmadienį turi būti dar mažiau.
Atsakyti
O man minuso kaip ner taip ner... Gal kas gali paaiskinti ka reikes jurodyti pirmadieni?
Atsakyti
mes isvaziavom pas tevus pasibuti kelioms savaitems:) visi kas nemates manes ilgesni laika pastebejo, kad sukudau, uoj kaip smaguu ax.gif svarstykles skolinsiuos is drauges, kad galeciau prisiduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Haša @ 2014 06 20, 19:56)
O man minuso kaip ner taip ner... Gal kas gali paaiskinti ka reikes jurodyti pirmadieni?

O ką darai, kad minusas būtų? Koks tavo KMI? g.gif
Pirmadienį raudonai pažymėtą nurodyk per savaitę numestą svorį 4u.gif

QUOTE(Sandrute1986 @ 2014 06 20, 22:06)
mes isvaziavom pas tevus pasibuti kelioms savaitems:) visi kas nemates manes ilgesni laika pastebejo, kad sukudau, uoj kaip smaguu ax.gif  svarstykles skolinsiuos is drauges, kad galeciau prisiduoti 4u.gif

Na taip, 4 kg atrodo nors ir ne tiek daug, bet jei dar su sportu, oi kaip pasimato!!! bigsmile.gif Smagiai praleiskit laiką! smile.gif Gerai, kad turi pas ką svarstykles pasiskolinti. Aš neužilgo išvyksiu visam mėnesiui iš LT, tai nebent ten teks nusipirkti. Arba, gal atostogų laiku nesisversiu mastau.gif
Atsakyti
Ačiū, minusas atsirado, svoris pajudėjo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2014 06 21, 09:35)

Na taip, 4 kg atrodo nors ir ne tiek daug, bet jei dar su sportu, oi kaip pasimato!!!  bigsmile.gif Smagiai praleiskit laiką!  smile.gif Gerai, kad turi pas ką svarstykles pasiskolinti. Aš neužilgo išvyksiu visam mėnesiui iš LT, tai nebent ten teks nusipirkti. Arba, gal atostogų laiku nesisversiu  mastau.gif

atostogu jus? mes nesame toli nuo namu, bet svarstykliu netempiau, nes ir taip per du reisus daiktus tik parsivezem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2014 06 22, 09:14)
atostogu jus?

Taip, atostogų smile.gif
Atsakyti