Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

QUOTE(malinkaja18 @ 2014 06 16, 16:19)
Merginos sveikos prisijungusios  4u.gif

Labai nepykite bet turbut paprasyciau kad pasidarytumete liniuotes ir butu tikrai saunu kad prisiduodant Pirmadieniai jas itrauktumete i zinute. Nepamirstam kad prisiduodam savo pasiekimus raudonai  blush2.gif taip yra patogiau matyti kas sudaro sarasa ir vargsta ieskant kas kiek numete  4u.gif

Sena tokia tradicija gyvuojanti jau daug metu pas sistemininkes  4u.gif Sorry uz pamoksla blush2.gif As cia nepyktai... tongue.gif

Ne nepykstu. Bet as technologijose kaip zalias agurkas. Net nelabai suprantu kas tos liniuotes ir kaip jas pasidaryti... Gal galit padet?
Atsakyti
Na taip, prisidavinėjame raudonai. O su liniuotėmis jau nebežaidžiame, nes tai ne kiekvienai įkertamas dalykas ir ta jos korekcija irgi mandras reikalas smile.gif
Svorių stebėtojos/analitikės taip pat nebėra, todėl nusprendėme visos išsamiai prisiduoti paskutinį mėnesio pirmadienį. Tad nepamirškime, pirmas toks prisidavimas bus birželio 30 d. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eling @ 2014 06 12, 16:54)
1. kiek per savaitę numesta
2. nuo kada startas
3. kiek išviso nuo starto pradžios
4. koks dabartinis KMI

O tradiciškai prisidavinėjame už savaitę kaip ir iki šiol - kiekvieną pirmadienį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 17 birželio 2014 - 09:30
QUOTE(**Agotelle** @ 2014 06 16, 22:57)
merginos ar galit parasyti, ka dazniausiai valgote vakarienei, kazkap pritrukstu minciu
ir kiek per diena litru vandens isgeriate?

Aš ir toliau eksperimentuoju su žaliaisiais kokteiliais, nevengiu pieno produktų. O vandens kiekis priklauso nuo oro temperatūros - kuo karščiau, tuo labiau troškina (galiu ir iki 2 litrų išmaukti). Šiaip mėgaujuosi žalia arbata, vandeniu su citrina. Tokiu, vėsesniu oru, jei paskaičiuoti sąžiningai, tai gal skysčių kiekio per mažai sunaudoju.

O tu griežtai sisteminiesi? Kokį variantą pasirinkai vakarienei?

mannou atsipūtei ir vėl kibk į darbą! Tikėtina, gal skysčių prisikaupei, ne vien gryno riebalo 4u.gif . O gimtadieniai bus, ir ne vienas, niekur nuo jų nepabėgsime smile.gif

Utoji - pasidalink su visom savo sėkmės paslaptimi. Tu pas mus PIRMŪNĖ! first.gif , o dar ir jubiljatė , numetusi apvalųjį 10 kg. skaičių birthday.gif (pavalgyk akytėmis tongue.gif ). Papasakok apie savo valgiaraštį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 17 birželio 2014 - 09:37
QUOTE(**Agotelle** @ 2014 06 16, 20:24)
drinks_cheers.gif  nepykstu  drinks_cheers.gif
o kur rasti svorio linijuotes kad pasidaryti? jau viska pamirsus  4u.gif

yra pacios supermama.lt liniuotes va cia --> liniuotes
yra dar rusu puslapiuose liniuociu liniuotes nadietah.ru 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(**Agotelle** @ 2014 06 16, 21:57)
merginos ar galit parasyti, ka dazniausiai valgote vakarienei, kazkap pritrukstu minciu
ir kiek per diena litru vandens isgeriate?

as isgeriu apie 2-3litrus vandens gryno...as vakarienei mazai valgau nes po darbo ateinu jau buna 18.30 blush2.gif bet dazniausiai tai buna suris ir kripsai wub.gif , kreveciu bliudelis - atsibosta lukstenti tai daug ir nesuvalgai lotuliukas.gif ,mesyte arba zuvytes gabaliukas, ryziai arba grikiai su darzovemis, arbuzas wub.gif , kokteiliai pieniski su kiviais tik turi buti labai prinoke,nes kitaip ziauriai rugstus ax.gif jogurtas su vaisiais,varske...
Papildyta:
QUOTE(Haša @ 2014 06 16, 23:07)
Ne nepykstu. Bet as technologijose kaip zalias agurkas. Net nelabai suprantu kas tos liniuotes ir kaip jas pasidaryti... Gal galit padet?

"Liniuotė – tai priemonė-priminimas, padedantis skaičiuoti laiką iki įsimintinos, svarbios jums datos (pavyzdžiui, kiek laiko liko iki vaiko gimtadienio, gimdymo, įvairių sukaktuvių ir t.t.). Ją galima patalpinti į savo asmeninį profilį, vietoje parašo, ir matyti po kiekvienu parašytu komentaru.
Kuo ypatingos supermama.lt liniuotės? - Pirmiausiai, jose galima lietuviškomis raidėmis įrašyti tekstą, vardus (paprastai, iš kitur parsisiųstose liniuotėse, būdavo matyti iškraipyti vardai ir žodžiai, užrašyti kitų kalbų rašmenimis); antra – supermama.lt liniuotės yra neperkrautos, neužimančios daug vietos, sukurtos specialiai lietuviškiems forumams. " - supermama.lt saltinis

Jos yra idedamos i parasa 4u.gif anksciau idetoje nuorodoje yra ir supermamos liniuotes lietuviskos tai ten paaiskinta kaip reikia jas pasidaryti, nukopijuojate gauta koda -> einate i savo profili, spaudziate -> Redaguoti mano parašą -> ir ten ikeliate gauta koda...
kai rasote zinute i foruma paspauskite varnele ant "ijungti parasa" 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eling @ 2014 06 17, 09:08)
...O su liniuotėmis jau nebežaidžiame, nes tai ne kiekvienai įkertamas dalykas ir ta jos korekcija irgi mandras reikalas  smile.gif 

Mokytis nera velu niekada lotuliukas.gif tesiog taip idomiau kai kiekviena karta rasydama matai kad reikia taisyti liniuote i pliusa o ne i minusa blush2.gif Na aisku cia tesiog buvo pasiulymas niekas neprivalo jo laikytis...mano liniuote yra is nadietah.ru, viena karta susikurei ir viskas rankiniu budu taisai skaiciuka viena thumbup.gif
P.S. Na gal cia man tik lengva kalbeti kai as IT'ishnike doh.gif Nekreipkite demesio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinkaja18: 17 birželio 2014 - 10:09
QUOTE(malinkaja18 @ 2014 06 17, 11:08)
Na aisku cia tesiog buvo pasiulymas niekas neprivalo jo laikytis...mano liniuote yra is nadietah.ru, viena karta susikurei ir viskas rankiniu budu taisai skaiciuka viena  thumbup.gif
P.S. Na gal cia man tik lengva kalbeti kai as IT'ishnike doh.gif Nekreipkite demesio biggrin.gif

Va va va, gerai, kad prisipažinai cool.gif . O aš kaip pataisiau vieną kartą skaičiuką, tai jau toliau ir nebežinojau kaip viską atgal grąžinti. Dar pradžioje prašiau pagalbos su šituo daiktu, bet vėliau numojau ranka irnesakyk.gif , apsieisiu (gal unsure.gif )
Atsakyti
Na mano valgiaraštis elementarus:) Pusryčiams valgau dažniausiai sumuštinius, dažnai ir ką nors saldausir skanaus. Nusiperku parduotuvėje vakare, o ryte suvalgau:). Per pietus, kadangi turiu galimybę pietauti namuose valgau makaronus su sūriu, kotletus su ryžiais ir daržovėm, kartais kiaušinienę, vasarą dažnai valgau šaltibarščius su bulvėm, kartais tiesiog bulvių išsiverdu ir pan. vakarienę valgau labai dažnai sūrį su krispais, vakar pvz. valgiau puse pakelio liesos varškės su įvairiomis daržovėmis: salotos, svogūnai, ridikėliai, agurkai, krapai, kad nebūtų sprangu dar įpyliau jogurto nuriebinto. Dažnai valgau liesą jogurtą su vaisiais - pelsinais, greitfruktais, obuoliais, kiviais arba su daržovėm, kai nusibosta jogurtas valgau varškę, kiaušinį. , žodžiu nieko ypatingo. kai pradėjau laikytis sistemos pasakiau sau, kad kadangi mano darbas yra sėdimas, man maisto daug nereikia, todėl ir porcijas pamažinau - vietoj trijų, vietoj trijų kotletų ir etc. Dar manau, kad sportas padeda labai. Vaikštau kasdien, išskyrus sekmadienį, o ir sekmadienį kartais griebiu lazdas ir einu. Jūs čia rašot, kad oi, savaitgalis, oi gimtadienis...Ir man būna savaitgaliai, bet kažkaip atrandu ir savaitgaliais, ir per balius valgyti ką nors sisteminio. Vadovaujuosiu sistemos pagrindiniu credo - orintis atranda 1000 galimybių, nenorintis - 1000 priežasčių, o be to man labai gaila savo pačios pastangų, kuriomis pasiekiau minusą, bet kiekvieno teisė rinktis :)Tai vat tokie mano "receptai" smile.gif

Dėl liniuočių, ne nu baikit juokinti svietą.. Malinkaja labai gerai viską išaiškino, tik atidžiai sekite instrukcijas:) . Ką darysit senatvėje, jei jaunystėje su technologijomis nedraugaujate:)))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Utoji: 17 birželio 2014 - 14:58
Laba diena 4u.gif
Jungiuosi į jūsų pulkelį ir aš... smile.gif matau, kad viena nesusitvarkau su griekais... O kadaise, kai laikiausi sistemos, labai padėjo mintis, kad pirmadienį reiks prisiduoti biggrin.gif

Dabartinis svoris:
72,0 kg.
Tikslas:
65,0 kg. (pradžiai biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sausainyte: 17 birželio 2014 - 17:48
Bandysiu kazka su liniuotem nes su tom spalvom man baisiau nei su liniuotem... Siaip kompiuterius tvarkau apie mechanizmus daug ismanau tik va kad paprastas dalykas - sakes. Najiena - is po riebalu klosciu isryskejo dvi maaazyyytes preso linijos drinks_cheers.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Utoji @ 2014 06 17, 15:50)
...o be to man labai gaila savo pačios pastangų, kuriomis pasiekiau minusą, bet kiekvieno teisė rinktis :)Tai vat tokie mano "receptai" smile.gif
Dėl liniuočių, ne nu baikit juokinti svietą..

Manau, dabar ne viena pasinaudos šiuo valgiaraščiu, kažką galės prisitaikyti. smile.gif
Tik esmė visai ne čia -tu turi labai tvirtą valią. Ir kol tokios kiekviena norinti numesti svorio savyje neras, tol nieko ir nesigaus. Taigi, visos IT'ishnike , technologijų meistrės, skubėkite kuo greičiau perprogramuoti pagrindinį savo kompą - pilkųjų ląstelių talpyklą! cool.gif

O dėl liniuočių - kiekvienam savaip, kas nori, tas aiškinasi, kam tai nėra taip smarkiai aktualu, tas numoja ranka. rolleyes.gif

QUOTE(sausainyte @ 2014 06 17, 18:44)
Laba diena  4u.gif
Jungiuosi į jūsų pulkelį ir aš... smile.gif

Sveika, prie mūsų prisijungusi 4u.gif Kibk į darbus, pirmadienį laukiame tavo pirmo minuso mirksiukas.gif

QUOTE(Haša @ 2014 06 17, 19:12)
Najiena - is po riebalu klosciu isryskejo dvi maaazyyytes preso linijos  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif

Aga, geras jausmas thumbup.gif O tu ką sportuoji?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

aš vis dar su jumis, nors ir tyliai, bet paskaitinėju

noriu pasakyt ne valios ieškokit o motyvacijos, būtent motyvacija pagrindinė varomoji jėga mirksiukas.gif

reikia tiesiog labai labai norėti 4u.gif
pavyks visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2014 06 18, 08:29)
labas rytas  4u.gif
noriu pasakyt ne valios ieškokit o motyvacijos, būtent motyvacija pagrindinė varomoji jėga  mirksiukas.gif

reikia tiesiog labai labai norėti  4u.gif
pavyks visoms  mirksiukas.gif

Sakyčiau šie dalykai vienas kitą papildo
Turi norą, radai motyvaciją, o valios kaip nėr taip nėr. Vat ir prasideda vakarai su alumi ir pan.

qqte, kaip smagu, kad tu šalia! Kaip sekasi išlaikyti numestą svorį? Papasakok, kas buvo tavo motyvacija (stimulas) visiems kartams susiimti ir pasiekti savo tikslą? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 18 birželio 2014 - 08:00
man stimulas buvo pats didžiausias kada nors pasiektas svoris, iš nuotraukų žiūrinti kažkokia teta
aš visą gyvenimą buvau smulkutė mažutė, pripratau tokia būti, nors mano mama yra apvali gerokai, bet ji kaip neigiamas pavyzdys kaip nenorėčiau atrodyti
nu tai kapsėjo kapsėjo tie kilogramai ir kai vieną rytą pasisvėrus pamačiau kad sveriu tiek kiek po gimdymo, pagalvojau kad taip ir į mamą virst galiu, KMI jau ant pačios svorio ribos
nu tai ėmiau kažkaip ir susiėmiau, atradau šitą sistemą kaip tik ir pamačiau kad su ja man lengva ir svoris gerai krenta ir nereikia kankintis, aš mėgstu pavalgyt sočius pusryčius, vakarais aišku irgi norisi bet...gražiai būti norisi labiau smile.gif
o kuo labiau sekėsi mest tuo ta motyvacija didėjo
o išlaikyt tai kaip..atsipalaiduoju, priaugu kilogramą...tada susiimu, per savaitę numetu biggrin.gif
iš tikro dar noriu numest pora jų kad ir atsipalaidavus savaitgalį svoris nekiltų aukščiau 53 smile.gif dabar 53 yra mažiausias toks būna penktadieniais smile.gif
Atsakyti