QUOTE(Freke @ 2014 05 27, 11:36)
dabar keli klausimai del kriaukles ir indaploves. kaip suprantu indaplovei reik atskiros spinteles o kriaukle galima i kampine montuoti?
Indaplovei tokios kaip spintelės nereikia. Ji montuojama tarp kitų spintelių/stalčių blokų ir dengiama bendru stalviršiu.
QUOTE(Freke @ 2014 05 27, 11:36)
langas atsidaro tik vienas is dvigubo(arciau kampo) mazesnis neatsidaro, kriaukle noreciau daryt prie to dvigubo lango kuris neatsidaro. tai tada kur man indaplove kist. nes reik kanalizacija parodyt kur nuvest. aisku galima pajungt i kriaukles isbegima. bet jei yra vamzdzio gal geriau padaryt atskirai
Atskirai indaplovei vamzdžių nereikia išvesti. Ji puikiausiai pasijungia prie plautuvės vandens įvado ir nuotekų. Beje, turėkiit opemy, kad už indaplovės negali būti jokių vandens išvadų, nuotekų ir kištukinių lizdų.
Man tai viskas labai tvarkingai pas Jus susidėlioja:
nuo kairės pusės - kaip supratau norite 3x600 ūkinių spintų, kur vienoj būtų orkaitė, kitoj šaldytuvas. Ūkinę spintą pasidėjimams daryčiau pirmą, paskui orkaitės spintą, galiausiai šaldytuvą. Šaldytuvą taip traukčiau dėl to, kad visai šalia židinio nesigautų - juk bus ten, kairiajam kampe prie įėjimo į patalpą židinys, jei gerai pamenu? Paskui 450mm stalčių blokas, užsukus prie kitos sienos I tipo kampinė spintelė su 450mm durelėmis, 600mm kaitlentė su stalčiais, ~710mm stalčių blokas (kaitlentę su 710 stalčiais galima sukeist vietom, jeigu norit kaitlentės arčiau lango), toliau I tipo kampinė spintelė irgi su 450mm durelėmis, užsukus prie kitos sienos 600mm plautuvės stalčius, 600mm indaplovė (indaplovę su plautuve galima sukeist, tačiau man rodos plautuvė jau nesigautų ties langu
), paskui L tipo kampinė spintelė su 2x300mm durelėmis ir galiausiai 900mm stalčių blokas. Praėjimui tarp ūkinės spintos ir pussalės lieka virš metro - manau kad pakankamai.
Tam kad sulyginti su ūkine spinta, reiktų pratęsti pussalės stalviršį. Daryčiau jį min 900mm gylio, kad būtų patogu sėdėti prie pussalės, nesvarbu, kad šiek tiek išsikiš stalviršis lyginant su ūkine spinta - kad ir lygiai padarytumėt, vistiek ten dėsite dar pusbario kėdes, kurios jau nebus vienoj linijoj su ūkine spinta, tad kam tas preciziškas lyginimas?
Na, o pakabinamos spintelės - pagal poreikį
. bet su jom man rodos Jums viskas aišku
.