QUOTE(Agnnyte @ 2014 05 26, 10:45)
Man tai nei viens, nei kits variantai nelabai... Pirmąjam variante plautuvė nepatogiai gaunas, kaitlentė prie pat krašto šalia praėjimo - negerai
. Indaplovės ir aš čia nemačiau, nes plautuvė nupiešta virš kampinės I tipo spintelės ir neišku kodėl pastumta kiek įmanoma į kairę - tai apsunkina priėjimą prie jos. Tada galima būtų svarstyt apie antrojo varianto pataisymą, nes darbastalio čia mažoka
. Dar natūraliai klausimas iškyla - ar Jums tikrai reikia pakeltos orkaitės? Kas geriau - pakelta orkaitė, ar +60cm stalviršio? Šitoj vietoj reiktų teisingai susidėlioti prioritetus... Apie mikrobangę net nekalbu, ypač įmontuojamą - mesčiau ją lauk iš projekto.
Dailiau man atrodytų vienos linijos virtuvė, kur kairėje šadytuvas 600mm, paskui indaplovė 450mm, paskui 600mm plautuvė, paskui 770mm stalčių blokas, paskui 600mm kaitlentė su orkaite. Tačiau, kaip suprantu, reikia daugiau spintelių pasidėjimams, o ir darbastalio ne prūdai lieka, taigi taisom 2 variantą - nuo durų šaldytuvas, paskui nežinau kas ten - platus cargo turbūt teišeina, paskui prie kitos sienos I tipo kampinė spintelė su plautuve ~ 650+450mm, toliau indaplovė 450mm, ~870mm stalčiai ir 600mm kaitlentė su orkaite. Tokiu atveju turite didžiausią darbastalį, kokį tik galima išspausti - ~1320mm. Aišku, viryklė gaunas prie sienos, tačiau gal ją išeitų bent per 5cm atitraukti nuo jos... Bet kuriuo atveju tokioj padėty viryklė - mažesnis blogis, nei pirmąjam variante
. Ir visur aukštos pakabinamos spintelės su įmonuotu gartraukiu. Vat.
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2014 05 26, 10:31)
juodai o jus planelius papaisot uz akis grazias ar stafke turit kokia?
Tai aišku, kad turiu