QUOTE(gabby_jz @ 2014 06 10, 08:17)
Tikrai taip, paneigsiu, mano va netgi šitokia pat plokštė kronospano orfeo, tik tamsi, ne pedantam superinė
Beje, ji ir yra čekiška, neišdūrė.
o man siand jau kitas baldininkas sake, kad ji Latviska , karoc..... vat del tu ploksciu kainu man ir pikta, kad jie nesako konkreciai, sita kainuoja 30-35, sita 35-40, sita 40-45 ir t..t.t, paklausi, pradeda mygt, tipo "nu cia mazdaug reikia pirmiausia paskaiciuot, tai cia apytiksliai ir bla bla bla..." nepasako, netgi kiek jos reikia kvadratu preliminariai, kad tarkim as orientuociausi, jeigu man reikia 10kv.metru, o vieno kaina 30 lt., tai kainuos 300, jeigu as issirenku kaina 50 lt., tai kainuos 500, mane dabaige ju mykimas. Ir dar.o tai to Kronospann kokybe labai baisi? ir kuo jau skiriasi nuo tu kur 50...ar 100? nes a skaip suprantu tai ant tokios pacios plokstes uzlaminuota kazkas kitko, ar nusipezu?
QUOTE(marina30 @ 2014 06 10, 08:53)
ir labai patogu spinteles atidaromos i virsu:
supratau jau, pagrobet koridoriaus vieta, man taip siule, deja mes visi labai placiu peciu , mums reikia praejimo didelio, laisves........
QUOTE(gabby_jz @ 2014 06 10, 10:13)
Spiri koja ir atšoka
reiktu, kad patikslintumete ka jus ten taip spardot ir jums atsoka
QUOTE(gabby_jz @ 2014 06 10, 13:00)
Naujokų klaidos.... Pasimokiau ir aš
Mūsų virtuvė ekonominė - jokių blumų Kažkoks paprastas įdėtas atšokimas
Mūsų virtuvė ekonominė - jokių blumų Kažkoks paprastas įdėtas atšokimas
o stalciai is plokstes ar dejote kazka panasaus ale "blum", o pakelimo mechanizmai? Beja, as is jusu nukniaukiau minti indaplove deti kartu su orkaite., sakykit ar patogu? Nieks ten nesvyla, nedega, nekaista. Veikia gerai viskas? Ir dar....kai montavo orkaite ar reikia kazkokio isvedimo per spintos nugara, nes mane cia visi durnina, kad reiks kazkoki ortaki pravest, dar koki velnia, nes atseit kai orkaites garai eis per nugarine jos puse, dregs plokste....