http://www.baldugida...-buto-puosmena/
Nukniso mano projektą *****!
Beje, šiaip vis dar neatsidžiaugiu savo virtuvuke, blumų nepasigendu, šiukšlinės be atmetimo nebeįsivaizduoju, pakeliamų mechanizmai dar puikiai veikia, spintukėse daiktai vis dar telpa
QUOTE(Tanite @ 2014 06 09, 16:34)
o fasado faktūra tokia smulkių rievelių? nebijot, kad nebus praktiška, ypač turint mažų vaikų? Man toks vaizdas, kad gali tuose grioveliuose kauptis nešvarumai, o nuvalyti tik su šluoste tikrai neišeis. Bet gal turinčios tokios plokštės fasadus paneigs tą mano nuomonę
Tikrai taip, paneigsiu, mano va netgi šitokia pat plokštė kronospano orfeo, tik tamsi, ne pedantam superinė
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 06 09, 17:38)
Tuoj Kasko-e-robot paaiškins kokie kyla pavojai kai stalviršis aukštėja.
QUOTE(pupyte_ @ 2014 06 09, 18:35)
paakyk kur, nusipiksiu plokste pati ir nuvesiu, kad supjaustytu . Man pasake apie 40
Kaip dešimtukas ir sakė, ji apie 25lt kainuoja, bet aš irgi iš to taupymo padariau klaidą - mano baldininkai su Trukme nedirba, o aš gi savo išsirinktą brangią Cleaf sumąsčiau pakeist pigesne plokšte, rezultatas - už baldus sumokėjau vos 100lt pigiau, nei buvo paskaičiuota su Cleaf Norėjau plaukus nusiraut Nes buvau įsitikinus, kad nupigs kur jas ženkliau
Beje, ji ir yra čekiška, neišdūrė.
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 06 09, 20:50)
nu gal tiksliai vadinasi ne hpl o kazkaip kitaip, bet tikrai stalvirsis ir yra ekspozicija, minejo auksto slepio suspaudimo kazkas..
tipo nebijo jokios dregmes galima kriaukle sulyginti virsu ir t,t,
kaina buvo 190lt/m2
tipo nebijo jokios dregmes galima kriaukle sulyginti virsu ir t,t,
kaina buvo 190lt/m2
Na 10mm tikrai yra hpl.... ir kaina tokia, pati norėjau ją dėt, kad būtų vienoda sienelė su stalviršiu. Bet vyras norėjo plytelių
QUOTE(Juodai @ 2014 06 10, 00:08)
Mergaitės, būkit geros, necituokit tokių "paklodžių" . Naudos iš to nulis.
Ir tvarkos vis dar nėra.....