http://www.mikasosba...virtuves-baldai
Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 06 09, 13:11)
Iš tos pačios spalvos ir fasadus ir spintelių korpusus darykite. Kronospan yra nebrangi plokštė, tai kam už tą pačią kainą ar keliais litais pigiau, dar pirkti baltą plokštę ir turėti papildomą spalvą. Nepamirškite, kad matysis pakabinamų spintelių apačia ir jei ten bus kita spalva, labai gražu tikrai nebus.
Korpuso spalva būna daroma balta, pilka, ar kreminė ar dar kokia nors kitokia nei fasadų, kai fasadai gaminami iš brangios plokštės, tokios kaip Termopal, Cleaf, Wodeego ir kt. Taip norima tik sutaupyti, o ne todėl, kad kitokios spalvos korpusai gražiau.
Korpuso spalva būna daroma balta, pilka, ar kreminė ar dar kokia nors kitokia nei fasadų, kai fasadai gaminami iš brangios plokštės, tokios kaip Termopal, Cleaf, Wodeego ir kt. Taip norima tik sutaupyti, o ne todėl, kad kitokios spalvos korpusai gražiau.
o nebius mirga marga is tos pacios? man kazkaip jau perdaug atrodo bus ...... kaina ju nedidele, jeigu balto lygaus arba apelsino tai apie 30lt./kv.m., o sitos plokstes sake apie 40lt./kv.m. As dar galvoju, gal neblogai ziuretusi sviesiai pilkas apelsino korpusas ir tuomet lentynos sv.pilko lygaus, vidines ta prasme.
Beja, o kas yra karkasas? Fasadas jau skaiciua, korpusas skaiciua, o karkasas?
QUOTE(Juodai @ 2014 06 09, 13:26)
Lygią aišku, kam tas apelsinas karkasui? Kiek jo matysis?
apacia virsutiniu spinteliu, (kalbe jau apie korpusa)
ar apskritai deti korpusa toki kaip fasadas tik tamsu, mazdaug gautusi kaip toj pirmoj nuotraukos kur daviau nuoroda.
Beja, ta Kronospan tai Lenkiska, o kodel man sake, kad cekiska.........negi išdure kaip žasi.....
Papildyta:
Dar kai kalbejau su firmos vadybininke, tai durelems nera galimybes 2mm PVC daryti tos pacios plokstes, yra tik 1mm, man asmeniskai 1mm dar graziau, mazesnis kantelis gaunasi, o kokybe, nuo to nukencia ar ne? kodel deda 2mm, o ne 1mm?