QUOTE(Teka @ 2014 06 07, 19:18)
juodai, o tu pradžioj pilką blizgų mdf žiūrėjai?
Nieko tada dar aš nežiūrėjau... net nežinojau kas yra MDF...
. Tiesiog buvai sau vizulkoj nusipiešus blizgų piklą virtuvinį
.
QUOTE(Teka @ 2014 06 07, 19:18)
aš biškį bijau, kad pilka lmdp plokštė (ar blizgi, ar ne) turės kokios kitos spalvos kraštelį laminuotą ir man bus negražu.
Tuomet reikėtų gal daryti panašiai, kaip buvo pas mane:
plokštės spalva viena, o kantelio kita - derinta prie stalviršio ar karkaso spalvos. Tuomet bus aišku, kad tas kantelis yra kitos spalvos ir neerzins, kad bandoma pritaikyt prie plokštės, o nesigauna.
Tarp kitko, mergaitės, o kokios spalvos karkasus užsakinėjat? Šiaip, įdomu pasidarė... Ankstesnėj virtuvėj pas mane jis buvo pilkos spalvos, kaip stalviršis -matosi fotkėse. Dabar turiu baltą karkasą. Man tas baltas labai fain
.
QUOTE(pupyte_ @ 2014 06 07, 20:12)
ir dar....tarkim kaip daro spinteles zmones, ar viska is vienos medziagos, tik lentyneles is kitos pigesnes, ar dureles is grazios blizgios, o sonus, apacia ir virsu is matines pigesnes?
QUOTE(Amelita @ 2014 06 07, 20:20)
Manau visaip daro, priklauso nuo noro ir nuo pinigines storio.
Žinoma, kad gali padaryt iš ko tik norit, bet ar reikia? Jei taip užsisako žmonės, kad pagamintų visą virtuvę pvz. iš MDF, tai gali rodyti tik jų neišmanymą, gal dar norą pasipuikuoti, nes MDF yra brangi medžiaga ir visiškai nėra jokios būtinybės iš jos daryti virtuvės spintelių karkasus (tai ir yra spintelių šonai, dugnai, stogai
).
Įprastai protingai, karkasai gaminami iš laminuotos medžio drožlių plokštės - LMDP, o vat fasadus jau reklasi klijentas, kokio jis nori. Jei nori medžio rievių, renkasi beicuotą masyvą (gal dar panasųs efektas gaunamas vienąkart nudažius jį) arba MDP dengtą medžio lukštu (čia pigesnis variantas už masyvą). Jei nori spalvos, blizgios spalvos, renkasi MDF. Jei nori filingų, renkasi masyvą arba MDF. LMDP negalima padaryti filingų, bet yra daug spalvų pasirinkimo (gal ne toks platus, kaip MDF, nes šia plokštę kaip suprantu, galima dažyti bet kokia spalva), faktūrų pasirinkimo. Tačiau LMDP turi lamituotus kraštelius, ko neturi masyvas ir MDF.
Dar, kiek supratau beskaitydama čia, yra ir blizgios LMDP galimybė.
QUOTE(marina30 @ 2014 06 07, 20:40)
sveiki, ir mes planuojam virtuve, virtuvej bus 2 langai, vienas i rytus kitas i pietus, kaip manot ar tiks man baltos spalvos blizgi virtuve? ar nebus persviesu?
Kaip gali būti per šviesu? Lai būna. Juk ne vien virtuvinis bus patalpoj. Bus dar ir kitų baldų, kurie gali būti ne balti, taip pagyvindami interjerą
.