QUOTE(Teka @ 2014 06 07, 11:47)
gal ikejos TA pilka virtuvė tam įtakos turi
Man ji irgi labai labai patinka
.
sakai lygi (apelsino žievės) pilka sunkiai valysis?
Apelsino žievės kaip suprantu nelygi yra
. Valysis gal ir sunkiau kiek, bet ant jos mažiau turėtų matytis nusičiupinėjimai.
gal tada dažytą mdf pilką blizgų?
Aš pilkai išvis neabejinga esu... Pieš raudonai pilką mano virtuvės viziją buvo pilka blizgi moderni
.
šviesos sakyčiau pakankamai, nors pusė šiaurinė, du langai visgi. langai iš kairės, virtuvė po dešine, kur pussalė, tai langas iš dešinės jai. nebepameni?
Pamenu, iki skausmo pamenu koks išdėstymas - turbūt daugiausiai variantų šitai virtuvei esu pripaišius
.
Klausiau apie orientaciją pasaulio šalių atžvilgiu. Žinau, kad langai du, bet jei šiaurinė pusė, saulės nebus. Todėl bijau kad neužsiniūrintum šaltom stalvom... nes melsvai pilka man šaltu
bezda... Tau reiktų rinktis šiltesnį atspalvį.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 06 07, 13:13)
Tikiuosi neišgrus manęs moderatorė.
O kodėl turėtų išmesti? Mane tauomet jau seniai turėjo pašalinti iš SM
.
Įdomus toks atidarymas, skiriasi nei Blum tokio tipo. Gal galėtumėt nufotografuoti atidarytą savo spintutę iš arčiau ir įkelti čia?
QUOTE(laumzirge @ 2014 06 07, 14:24)
be to, kaitlentė ir orkaitė taigi kaista, ar nesugadins skalbyklės su indaplove?
Skalbyklė su indaplove irgi kaista
. Šaldytuvas irgi
.
man iš esmės toks derinys kaitlentė su indaplove po ja yra kažkos nejaukus... O jei indaplovė šalia, tai nieko baisaus. Turėjau taip pati - kaitlentė, po ja orkaitė, o šalia indaplovė (viskas įmontuojama žinoma). Viskas puikiai
.
Pupyte_, aš Jūsų vietoj visgi ieškočiau sprendimo, kaip skalbyklę įtalpinti į vonios patalpą
.