QUOTE(Amelita @ 2014 06 05, 19:32)
Gal turit foto kaip atrodo tie stalciukai pas jus su siuksliadezem?
Va kokią savo ant greičio radau:
Vienas stalčius, aukštu fasadu, viršuje matosi pilka plokštė, kuri uždengia plautuvę, po ja negilus vidinis stalčiukas, ant dugno šiukšlinės ir šone tuščia viea - naudojau visokiai chemijai laikyti.
QUOTE(Amelita @ 2014 06 05, 19:32)
Paziurejau tas blizgias plokstes..Labai grazu..Noris kokio sviesiai persikinio atspalvio.Bet bijau del prieziuros..Gal vis del to geriau laminuota plokste..Beta tada ji gali buti tik matine?Ar dazyta gali buti ir blizgi?
Manau be reikalo bijote to blizgaus paviršiaus priežiūros. Neseniai
Teka buvo įkėlus straipsnį apie perdėtas baimes dėl tokio paviršiaus. O ir ne viena džiaugėsi čia tuom blizgiu paviršium, kad valosi ypač lengvai, ant šviesaus paviršiaus net tie nusičiupinėjimai taip labai nesimato. Ant matinio dažyto nusičiupinėjimai irgi matos, tik valosi jis sunkiau...
Jūsų norimas šviesiai persikinis atspalvis galvoju turėtų būti labai dėkingas priežiūros prasme
.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 06 05, 21:12)
Gegužę buvo metai, kai naudojames.
Pas mane ne Blum, kiek pigesnė, bet kokybės lygiu nenusileidžianti. Nei kas atsilaisvino, nei kart neteko reguliuoti po sumontavimo. Viskas ok.
Kam gargaras, o man tai tikras išsigelbėjimas mažoje virtuvėje
<...>
Kaip tik šiandien klausiau - kaip jam tarnauja mechanizmai - sakė viskas ok, lyg vakar būtų buvusi virtuvė sumontuota.
QUOTE(gitulia @ 2014 06 06, 09:26)
Pas mane tokie BLUm jau 5 metai didelese 110 cm ilgio spintelese, dureles sunkios, dazytos stiklo metalo remeliuose, bet tikrai laiko ir veikia kaip vakar sudeti. Jokiu problemu su tuo dvigubu pakeleju.
Puiku tuomet
. Vadinasi mano paranojiški nuogąstavimai visiškai nepagrįsti. Kitąkart, kai kas klaus, žinosiu ką apie tokio tipo dureles papasakot
.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 06 05, 21:12)
O jus kur turėjot anksčiau mechanizmus, tai įtariu buvo taip vadinami dujiniai. Tai nesistebėkite, kad po kurio laiko teko galva prilaikyti. Tiesiog jie jau atitarnavo savo.
Matyt, matyt... Tuomet, kai gamino tą virtuvę išvis nieko nežinojau apie jokius lankstus, tai ir reikalavimų jokių neturėjau. Vienintelis noras buvo švelnus stalčių ir spintelių užsidarymas
.
Aišku, visuomet galima pasikeisti tuos lankstus ir psio, problema išspręsta, bet kadangi jau ruošėmės keltis į naują būstą, tie lankstai buvo kaip ir paskutinėj vietoj darbų sąraše
...
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2014 06 06, 09:49)
kazkur esu maciusi kazkokia ideja tik nebeatgaminu ar ten po orkaite. kai tas stalciukas kur lieka skardoms lentelems susideti buvo sujungtas su cokoliu. ir padarytas gilesnis siektiek stalcius.
Kiek šitoje temoj buvo diskutuota apie tai, vyrauja dvi labai priešingos nuomonės: tos, kurios pasidarę jį - džiaugiasi, o baldininkai vis bando atkalbėti nuo tokio stalčiaus gaminimo pasirinkimo, nes neva tai sudėtingas mechanizmas, brangus - jo nauda būk tai neatperka jo kainos.
Aišku, kai vietos ne prūdai, stengiesi išnaudoti visas galimybes.
Papildyta:
QUOTE(pupyte_ @ 2014 06 06, 00:22)
Zinau jau tikrai, kad spinteles atsidarines i virsu
Tai gal darysite 2x105cm pakabinamas spinteles?