QUOTE(pupyte_ @ 2014 06 03, 14:12)
sioje nuotraukoje, spinteleje esancioje prie krasto yra ideta skambimo masina 45x60, sakykit, kokio dydzio tuomet turi būti pati spintele, kiek nuo sienos stalvirsis, bandyciau pasibraizyti ant grindu, kiek man uzims virtuves ploto.
Spintele po kriaukles ir salia esanti, bei virsuje siauresnes atsidaro i sonus, cia tieisog taip parinktos rankeneles, kad vizualiai atrodytu graziau, o idomu, patogu?
Spintele po kriaukles ir salia esanti, bei virsuje siauresnes atsidaro i sonus, cia tieisog taip parinktos rankeneles, kad vizualiai atrodytu graziau, o idomu, patogu?
o tai kas čia kur stovės?
jeigu norite, kad šeimyna Jums padėtų gaminti, tada plautuvė ir kaitlentė šalia yra blogis. Nenorite kriauklės pernešti "už kampo"?
manau, kad Jums baldininkas tiesiog pasiūlė pigesnį variantą: susitaupo pinigiukai ir nedarant spintelių iki lubų, ir nedarant pakeliamų mechanizmų bei stalčių.
Vieniems patogu tos pakeliamos spintelės, kitiems - ne. Geriausiai pati pasivaikščiokit po baldų salonus ar pas draugus išsimėginkit, ir tada pamatysite, ar verta investuoti, ar ne. Tik kampuose, kur sudūrimai yra, neprisidarykit pakeliamų mechanizmų iš abiejų pusių, nes ten tikrai bus nepatogu.
Dėl spintelių iki lubų: jeigu neturit, kur daiktų susidėt, tada darykit. MB mano, kad jų pas mus nereikia (argumentai: vis tiek nenaudosim, nes ir dabar neišnaudojam aukščiau esančių lentynų); mano draugė pasidarė ("dulkės nesikaups, gal kažką pasidėsiu"); pas mano tėvus, tai kas ten padėta, tas ir stovi nejudinama metų metais (net ir pasimiršta, kas ten yra). O aš dar neapsisprendžiau, bet linkstu link to, kad nedaryt. kai spintelės ne iki lubų, ir erdvės atrodo, kad daugiau yra.