QUOTE(Juodai @ 2014 06 03, 11:06)
QUOTE(jankara @ 2014 06 03, 10:56)
Taip, ir ne be reikalo ta stalčių sekta atsirado
.
Nematau U formos virtuvėje kliūčių stalčiams
- būtų dvi I tipo kampinės spintelės, o visur kitur stalčiai
. Tiesa, kodėl vyras toks užsispyręs dėl U? Ar jis joje šeimininkaus?
Tiesa, ar man tik taip pasirodė, ar ta dalis kur be buitinės technikos yra su 40cm gylio stalviršiu? Jei taip, tai kodėl? Kam nusisiaurint savo darbastalį? Man tai jau ir 60cm gylio per siauras būtų, nes pripratau prie savo 85 ir 100cm
.
Beje, Jūs įdėjote pamatų planą... Būtų gerai, kad įkeltumėt Ia planą, tuomet matytųsi langai ir jų matmenys
.
vėliau peržiūrėsiu planus, gal rasiu su langų išmatavimais, tiesa, jie dar kiek keisis, nes patalpos šiltinamos iš vidaus bus. dabar galiu tik parašyti. yra mažasis langas:1m pločio, 1,2aukščio, 1m.nuo grindų. Didysis langas 2,5m.pl, 1m nuo grindų ir 1,4m aukščio. Virtuvė atskirta nuo bendrosios patalpos ~2,8m sienele (ta sienelė, kur šaldytuvas). MB nori U formos, nes jam II negražu, kad lieka tuščia prie mažojo lango, šeimininkauja jis mažiau už mane, daugiau vadovauja
... Kai dėlioju U, man šaldytuvui tinka tik ta vieta, kur patalpinau jį planuose. stalčių nededu šalia kampinių, nes tada jie neatsidarytų, kai spintelė pravira būtų ir atvikščiai, nors ir nedažnas, bet atrodo nepatogumas. Juodai, Jūs teisi, prie mažojo lango dariau 40cm gylio spintelės, man taip vizualiai gražiau.
Iš anksto atsakau - orkaitę planuoju po kaitlente,nes vėlgi tų aukštų spintelių labai nemėgstu, kai orkaitė pakelta, tik nepykit
man tiesiog labai akį rėžia, iškart į akis krenta, negaliu priprast. mes orkaitę naudojam 1k/sav, tai pasilenkt įdėt/išimt skardą nepavargstu.
dar dėl palangių - prie mažojo lango manau dėtume stalviršį vietoj palangės, o prie didžiojo lango reiktų jau palangę dėti, nes spintelės ne prie viso lango, tai kažin kaip gražiai tą padaryti, kaip gražiai užbaigt spinteles? gal Jūs turit idėjų, labai iš anksto dėkoju