Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 14

QUOTE(Juodai @ 2014 05 30, 10:16)
Prašom - šita parduotuvė. O čia manosios plautuvės nuoroda.
Ši parduotuvė tiesiai į Lietuvą nesiunčia. Pirkom per tarpininkus.
4u.gif


Ačiū. O kiek gavosi su visomis tarpininkų paslaugomis-jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 05 30, 11:18)
Geras dalykas. Ir labai tinka šituose interjeruose.
Jei ne paslaptis, stipriai išbrango įskaičius siuntimą ir parvežimą Lietuvon?

Ačiū 4u.gif . Ta pirmoji nuotrauka - iš pardavėjo svetainės.
Antroji - mano wub.gif .
Pardon virtuvikė va čia (tikiuosi šeimininkė nesupyks, kad duodu nuorodas, kur gamintojas įkėlęs nuotraukas blush2.gif ):
pirma
antra

O kainavo ne ką daugiau, nei perkant geresnę plautuvę Lietuvoj. Iš viso išėjo gal ~700-800Lt - nepamenu dabar jau tiksliai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 30, 11:05)
O kokie tos kolonos išmatavimai? Ar tikrai ją reikia maskuot? Koks patalpos planas?
Papildyta:

Ačiū  4u.gif . Labai patenkinta esu, Pardon, kaip supratot, irgi  smile.gif . Tik pamačiau tokią Hauzz ir įsimylėjau iškart  wub.gif . Net ant gyvo nebuvau mačius, pirkau aklai.
Norėjau kuo didesnės plautuvės, nes pagal mano gyvenseną ji būtina. Patogu be galo. Ji dedasi ant 60cm pločio spintelės.

ta kolona tokia nei 5 nei 9. 6cm plocio ir 25 cm ilgio. Meistrai ja padarys virtuves plocio ir kitoj pusej virtuves irgi padarys tokia pat sienele. Taip virtuve bus imontuota tarsi nisoje.
Gaila, bet plano neturiu nes visas butas perplanuojamas ir viskas dar statybu eigoje, todel ir reikia issirinkti virtuve, kad pradetu statyt reikalingas sieneles...
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2014 05 30, 11:33)

Tai gal ranka galit nupiešti planą? smile.gif
Salelė aišku labai gerai - užpildytų darbastalio trūkumą. Tik ar pakankamai erdvės bus virtuvėje jai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 30 gegužės 2014 - 10:38
Na va, linkstu prie melsvu stalvirsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos reikia nuomones. Kaip manote nugrybavau i lankas? virtuve turi dar sala ir nemaza juoda kambariuka. Po kiaukle stalcius siukslems, sone integruota vynine, kitame indaplove. Ta auksta spintele ir jos stalciai - graziu indu, stiklu buveine, t.y. naudojamu daiktu ne kasdienai. Salia orkaites popierinio ranksluoscio talpykla, planuoju kelis tuos stalciukus paslepti virsutinio stalciaus plokste. Saloje maza kriauklyte, salia skyle mazai siukslinei - trupiniams, pjaustymo liekanoms. Saloje irankiu, puodeliu stalciai.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Rambambule, atrodo neblogai wub.gif

Gal galit įmesti viso kambario planą, kad matytųsi, kur ta sala yra? ax.gif aš tik gal tą integruotą vyno šaldytuvą kelčiau į salą g.gif
Atsakyti
As ji kisau i sala, bet tada uzima plota,kuris reikalingas puodeliams ir pan., nes sala bus daugiau "veiksmo vieta", norisi visko po ranka. Idedu toki nekoki, bet vizualiai matosi kaip bus. P.S. siena chalkboard (juodi dazai).
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 05 31, 14:43)

Man rodos, čia viskas puiku thumbup.gif . Viskas apgalvota, pritaikyta saviems poreikiams, tad nematau jokio reikalo savo trigrašį kišt bigsmile.gif
Tik ta maža plautuvytė saloj, kaip manot, laikui bėgant nepradės erzint ar trukdyti, kai užkandžiausit sutūpę aplink salą g.gif ... Gal ir ne bigsmile.gif . O apie tokią šiukšlinytę aš irgi svajojau wub.gif . Linkiu, kad rastumėt kas be priekaištų įgyvendins šitą sumanymą.
Gražu wub.gif
Papildyta:
Ar ten salos cokolis prailgintas į sėdinčiųjų pusę, kad būtų kur kojytes susikelt? Ar kažką ne taip supratau? g.gif Nebuvau mačius dat tokio sprendimo, ale nedaug aš apskritai mačius esu biggrin.gif . Kojom patogu, bet tuomet kėdės neprisistums iki pat salos, kai ant jų nieks nesėdės... unsure.gif
Atsakyti
Abu pastebejimai geri,del mazos kriauklytes ilgai galvojau - gi nesu ponia, virtuve nors ir ne maza, bet ir ne tokia kad neuztektu vienos kriaukles, bet kadangi sala darau i bendravimui, ten planuoju pjaustyti ir pan..saldytuvas netoli integruotas, tai nebus patogu zalumyna praust prie lango, paskui nestis i sala..todel ja planuoju sone visai. Kadangi juodieji darbai bus daromi prie virykles, tai ji netrukdys kokius puodus isdelioti, sala nemaza gal 2.3, neturetu kliuti.. O pakojis - vyro vienintelis prasymas (be vynines), buvo, sedejo ir baisiai patiko..sako ner smagiau taip kojas laikyti, o nekisti uz kedes, juk darom kad butu patogu, ne tik grazu..tai ir nusileidau, nors mane tas nedastumimas nervuoja, net mastau angeles gal daryti, bet nzn kokios kedes bus g.gif
man nepatinka kad ne visos spinteles, stalciai vienodo plocio, bet kad nesigauna kitaip schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, as kaip ilgai kurianti savo virtuve jau baigiu perdegi ir pritrukau galutinio sprendimo.. Tad jei kas pasiulytu ideju kaip suplanuot apsidziaukciau.

Mano variantas esamas su L sienute kur butu saldytuvas su orkaite, man pradeda atrodyti, kad labai sumazina erdve stalui ir ta sienute uzgriozdins ir taip mazas patalpas...

user posted image

Raudona gipso sienute kurios dar nera tad galima keisti bet kaip.. Vieninelis reikalavimas nors kazkiek paslepti virtuve nuo svetaines... Jei kam kils ideju busiu dekinga..

Virtuves patalpa 102, sveaine 101.

Virsutines sienutes ilgis 3,5m, ilgoji 4,9m.
Atsakyti
Merginos, gal kuri papasakosit, kaip atrodo ir ar verta mąstyt apie tai - virtuvės baldų gamintojai siūlo viršutines spinteles dažyt tokia pat spalva kaip ir sienas. Kaip tai atrodo? Ne per daug vienos spalvos? Ar padengia tą dažytą vietą kažkuo, valyt paprasta? Gal kuri nors turit? Patenkinta/nepatenkinta? Gal verčiau rinktis įprastą plokštę?
Atsakyti