Nu jei aš į savo miniatriūrinę virtuvę įtalpinau pussalę, tai jau jums tikrai tai įmanoma
QUOTE(Teka @ 2014 05 29, 12:21)
Nu jei aš į savo miniatriūrinę virtuvę įtalpinau pussalę, tai jau jums tikrai tai įmanoma
Kur fotkės
QUOTE(Juodai @ 2014 05 29, 12:23)
Kur fotkės
Taigi, saulel, aš rekordus mušu Ji dar gamint nepradėta Nes statybininkai tormozai! Bet jau vsio, ryt poryt važiuos galutiniam matavimui ir turėtų paleist į gamybą
QUOTE(pupyte_ @ 2014 05 29, 12:18)
jeigu jus ziurint pagal nuotrauka, tai eina kriaukle, indaplove ir orkaite
Na, as siulyciau atSisakyti indaploves, ir vaizdas pageretu ir vietos atsirastu
QUOTE(Bridz @ ,2014 05 29, 12:30)
Na, as siulyciau atSisakyti indaploves, ir vaizdas pageretu ir vietos atsirastu
Aš tai siūlyčiau atsisakyti to ilgo minkštasuolio.
minkstasuoli sutinku, galima deti 3 kedes ir staliuka ovalu, nes vistiek visi kartu virtuveje nepietaujam, maksimum 3 seimos nariai buna, mazosios neskaiciuoju dar, bet nemanau, kad labai jau pulsis ji ten. Paprastai jie visi valgo prie svetainej, prie teliko.
O jeigu bandyti taip : kriaukle keist, det prie pat kairio krasto, be padeklo, tuomet stalvirsis, salia kriaukles, kur dabar indaplove, deti dujine, virs jos kaip tik tiesiai bus gartraukis, tada vel stalvirsi ir ji uzdeti ant indaploves virsaus.....as esu 1.62 m tai bijau tik, kad nebutu per aukstai jau man pjaustyt ka nors o virsui per visa siena spinteles. tik idomu kaip geriau kad atsidarinetu dureles, i sonus ar i virsu...
O jeigu bandyti taip : kriaukle keist, det prie pat kairio krasto, be padeklo, tuomet stalvirsis, salia kriaukles, kur dabar indaplove, deti dujine, virs jos kaip tik tiesiai bus gartraukis, tada vel stalvirsi ir ji uzdeti ant indaploves virsaus.....as esu 1.62 m tai bijau tik, kad nebutu per aukstai jau man pjaustyt ka nors o virsui per visa siena spinteles. tik idomu kaip geriau kad atsidarinetu dureles, i sonus ar i virsu...
QUOTE(pupyte_ @ 2014 05 29, 12:39)
minkstasuoli sutinku, galima deti 3 kedes ir staliuka ovalu, nes vistiek visi kartu virtuveje nepietaujam, maksimum 3 seimos nariai buna, mazosios neskaiciuoju dar, bet nemanau, kad labai jau pulsis ji ten. Paprastai jie visi valgo prie svetainej, prie teliko.
Ovalus staliukas daugiau erdvės užima. Gal geriau pagalvokit apie stačiakampį/kvadratinį.
Dar galima būtų pasvarstyti apie kampinę plautuvę, tuomet jos kairėje užsukus pastatyt indalpvę.
QUOTE(Juodai @ 2014 05 28, 22:45)
Tikra tiesa . Jau esu sugadinus savąsias, nes man ypatingai viskas krenta iš rankų , peiliai ant grindų pirmoj eilėj . Stebiuosi, kaip plautuvė dar sveika ... kad tik neprisišnekėjus
labukas Juodai!
kaip tavo kriaukle laikosi? Maniske tai tikrai ok, dar jokio ibrezimo nemaciau, nors tikrai super nesaugau, kartais per skubejima ir puodai pasitranko ten
QUOTE(pardon @ 2014 05 29, 13:07)
labukas Juodai!
kaip tavo kriaukle laikosi? Maniske tai tikrai ok, dar jokio ibrezimo nemaciau, nors tikrai super nesaugau, kartais per skubejima ir puodai pasitranko ten
Labas, seniai girdėta . Viskas gerai su manąja irgi, bet paranoja tokia išlieka... ypač kai plaunu akmeninį prieskonių grūstuvą .
Dar manoji nėra aptaisyta fasado detalėmis, kaip pas Tave, bet turiu info, kad baldininkas vaidensis mūsų kraštuose, tai reikės primint jam apie tai.
QUOTE(pupyte_ @ 2014 05 29, 11:27)
tai virtuves plana as ikeliau......bandau viska ikelt, jei pavyks
na jei kazka daryt bandyciau daryt taip. kolidoriui kiek supratau stovi saldytuvas ir saldiklis nes platus praejimas ir jis telpa.
kai kur cm pabege islinde manau normalus stalius sugaudytu geriau. cia vizija tokia. atejus i virtuve pradedam nuo mazu stalciu. tada indaplove (dejau 60cm bet jei jusu trumpesne gerai) kampine I formos spintele. tada dujine 60 cm po apacia orkaite ( neradau tokios ideti ) tada vel kampine spintele tik siauresne 400mm ir spintele ar stalciai. o likusi laisva siena uz saldutyvo siauram ilgam stalui galit net stalvirsi pakabinti ar ant koju uzdeti pristumti prie sienos 3 pavalgyt tilps. pakabinamos spinteles iki pat virsaus ir kampu sukti. na kazkas tokio ( tik palei langa stalvirsio neuzdejau
https://lh4.googleus...44-no/virt1.jpg
https://lh4.googleus...544-no/vrt4.jpg
ir vonia. reik gerai su centimetrais pasiskaiciuoti kiek laisvu lieka kad butu patogu ir wc ir bide naudotis. bet skalbykliu gi buna tu per virsudedas siauresnes jos
https://lh5.googleus...4-no/vonia3.jpg
https://lh5.googleus...4-no/vonia4.jpg
tik nezinau kiek cia patogu reik kad pakritikuotu kas
QUOTE(Juodai @ 2014 05 29, 13:12)
Labas, seniai girdėta . Viskas gerai su manąja irgi, bet paranoja tokia išlieka... ypač kai plaunu akmeninį prieskonių grūstuvą .
Dar manoji nėra aptaisyta fasado detalėmis, kaip pas Tave, bet turiu info, kad baldininkas vaidensis mūsų kraštuose, tai reikės primint jam apie tai.
oi, speju, kad jei buciau is Ikea tokia nusipirkusi, butu buve ne kas... Butu jau apsidauziusi Esu labai patenkinta ta kriaukle, didelis dekuo uz info, by the way
aha, be tu interpu atrodo turbut kaip nepabaigta, ar ne? bent jau pas mane taip atrode, nes dideli tarpai buvo like. O su baldininku tai tikrai pasiseke (velgi, aciu tau!!) - ne vieno priekaisto neturiu jam, o tiek baldu prigamino
QUOTE(Freke @ 2014 05 29, 13:41)
na jei kazka daryt bandyciau daryt taip. kolidoriui kiek supratau stovi saldytuvas ir saldiklis nes platus praejimas ir jis telpa.
[tik nezinau kiek cia patogu reik kad pakritikuotu kas
[tik nezinau kiek cia patogu reik kad pakritikuotu kas
man tai atrodo nelogiska ten saldytuva deti... labai bus nepatogu dureles atidarineti, vietos visai nelieka. Ir siaip, praejimas gaunasi labai siauras kazkaip, net ir su saldytuvo durelemis uzdarytomis.