QUOTE(Juodai @ 2014 05 29, 08:37)
Nu neko nesuprantu
... Tai čia viso buto planas?
Klausėm apie sienų griovimą, nė žodeliu neužsiminėt
... nejudinamos jos?
Tualeto su vonia nejungsit? Sujungus visai tilptų ten skalbyklė.
cia ne buto planas, cia virtuves, sienu negriausim. Tualeta su vonia jungsim, bet skalbianke vargu ten ar tilps, dabar musu vonioj telpa tik vonia ir skalbenke, nera net kriaukles, o tai labai nepatogu, todel griausim ir bandysim sutalpinti vonia (ne duso kabina), kriaukle, unitaza ir bide (jis butinas), tai nelabai isiviazduoju kur deti skalbenke.
QUOTE(Teka @ 2014 05 29, 08:38)
Aš kaip suprantu, jie nenori didelių investicijų ir pokyčių, taigi griovimų matomai nenusimato
investiciju dideliu nebus, o pokyciu norisi, jus teisi.
+2014 05 29, 08:45-->
QUOTE(Bridz
@ 2014 05 29, 08:45)
siuo metu mano virtuvele yra tokio ispalavanimo, kai keitem virtuvinius baldus, atsisakem kriaukles su tuo padeliu, palikom tik pacia plautuve,ja visiskai pristumem prie kairiosios sienos,na gal liko 2 cm tarpelis nuo stalvircio, tada uzkriaukles darbo vieta, paskui virykle , o uz virykles, dar stalvirsio gabalelis, nes ten kavos aparata laikau, su puodeliais, visi kiti mazmoziai kaipa liejus,druska,pipirai pas amne stovi ant virykles.
vietoj jusu perkelciau ta daikta(nesupratau kas ten ar skalbimo masina ar kokia indaplove nematyta) i kita vieta,taip padidetu jusu darbo vieta, nors is esmes,jei netolimje ateityje planuojate keisti busta,tada pakenkekit ir nieko netvarkykit, svarbu svaru ir tvarkinga
man reikia pakeisti tik ta viena siena, nes zinau, kad daugiau niekas niekur nesikeis, kaip viskas stovi taip ir bus, nes nelabai yra galimybiu ir keisti, tiesiog vietos nera.
Juodai, del konkreciu planu, taip, siai dienai mes ju neturim, as zinau, kad reikia man to to ir to, vyrui atrodo, kad reikia kazko daugiau, nbet as puikiai zinau, kad to kazko daugiau mes sau negalim leist, todel jo planu, kad keist buitine i nauja nesivadovauju, nes papildomu 6-7t. mes negalime skirti.