Įkraunama...
Įkraunama...

Elektros išvedžiojimas II

QUOTE(saaba @ 2014 05 23, 14:12)
Man irgi ta 7% "nuolaida" juokinga. Ačiū už paaiškinimą. Bus nors už ko kabintis aiškinantis reikalą.

seip po jau nematau ko kelt bangas.. arba turit savo nuolaida arba neturit. siuo atveju meistras jums nieko blogo nepadare.
Atsakyti
QUOTE(VINIpooch @ 2014 05 23, 13:23)
seip po jau nematau ko kelt bangas.. arba turit savo nuolaida arba neturit. siuo atveju meistras jums nieko blogo nepadare.

Pritarčiau.
Aiškintis reikia prieš, o ne po visko.
Atsakyti
Sveiki, jei reikia kam gero elektriko- signalizacijos meistro nebrangininko, atlieka elektros instaliacijos darbus, kabina sviestuvus, sudeda rozetes ir jungiklius, sumontuoja skydelius ir atlieka kitus elektros darbus... Pilnai irengia apsaugines signalizacijas, kompiuterinius ir televizinius tinklus... Atliktu ir kitus techninius darbus namuose, jei kam reikia kreipkites i a.z. duosiu kontaktus....
Atsakyti
Trifazis, 12KW

Kokį įvadinį kabelį naudoti?
Atsakyti
varis, 5x6

QUOTE(nuomuotojas @ 2014 06 18, 16:48)
Trifazis, 12KW

Kokį įvadinį kabelį naudoti?

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 06 18, 20:43)
varis, 5x6

Pagal projekta varis 5x10. Toki ir naudojom.
Atsakyti
kad neperdegtu netycia, projektuotojai apsisaugojo biggrin.gif

gegnes man ir paskaiciavo 8x20 doh.gif kad neluztu

QUOTE(VilkasPilkas @ 2014 06 19, 08:36)
Pagal projekta varis 5x10. Toki ir naudojom.

Atsakyti
Sveiki,

gal galit kas nors įmesti, kokių laidų reikia virtuvėje?.. berods kauniečių temoje kažkas buvo įkėlęs labai gerą pdf'ą, bet neišsisaugojau ir dabar nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2014 06 20, 09:50)
Sveiki,

gal galit kas nors įmesti, kokių laidų reikia virtuvėje?.. berods kauniečių temoje kažkas buvo įkėlęs labai gerą pdf'ą, bet neišsisaugojau ir dabar nerandu doh.gif

Man atrodo, kad LOKYS buvo parases. Turiu issisaugojus tiek:

kaitlentei 5x4 arba 5x2,5 (priklauso kaip bus jungiama gal ne trifazį?)
Orkaitei 3x2,5
Mikrobangei 3x2,5
Indaplovei 3x2,5
Grilis 3x2,5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saaba: 20 birželio 2014 - 19:50
QUOTE(saaba @ 2014 06 20, 20:27)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galite pasidalinti gerai signalizacijos, priešgaisrinės sistemos išvedžiojimo meistrais. Rašykite asmeniškai.
Atsakyti
Sveiki? Iskilo toks klausimas, kokia siai dienai yra tasko kaina?
Atsakyti