Įkraunama...
Įkraunama...

Elektros išvedžiojimas II

QUOTE(robertuxas @ 2016 02 01, 15:43)
pirmiausia netikekit skelbiamo akcijom, nes visada atsiras parduotuviu kurios pasiulys daug pigiau nei senukai, ermitazas, makveza ir t.t. su 30% proc.... o tuo labiau dabar nezinote tikslaus ilgio tai pirkti belekiek ir nezinot kiek liks... jei liktutis bus nemazas... tai vel nuostolis smile.gif manau kreipkites i elektrika kuris jums viska vedzios, pamatuos ir pasakys kiek metru reiks, pasakys kiek ir kokiu rozeciu, dezuciu ir kt reiks smile.gif

Elektros kabelia:i i skelbiu iveskite cyky 5x10 ir tuomet lyginkite kainas su prekybcentriais, bus geriau nei 30%.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkasPilkas: 02 vasario 2016 - 09:13
i buta? 5x10? doh.gif

QUOTE(VilkasPilkas @ 2016 02 02, 08:13)
Elektros kabelia:i i skelbiu iveskite cyky 5x10 ir tuomet lyginkite kainas su prekybcentriais, bus geriau nei 30%.

Atsakyti
Šitas ne į butą, o tarp rozečių. Kad mobiliaką kraunant nekaistų laidai smile.gif
QUOTE(arkava @ 2016 02 02, 09:21)
i buta? 5x10?  doh.gif <{POST_SNAPBACK}>
Atsakyti
nu ne taip išsireiškiau. doh.gif
esmė-buto viduje

QUOTE(Milao @ 2016 02 02, 09:00)
Šitas ne į butą, o tarp rozečių. Kad mobiliaką kraunant nekaistų laidai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2016 02 02, 10:00)

oi gudruciai smile.gif norejau tik padeti zmogui keyword'a teisinga isivesti. kas prekiauja lauko, bus ir vidaus kabeliukai. piece
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkasPilkas: 03 vasario 2016 - 09:25
QUOTE(Asolita @ 2016 01 31, 16:37)
Sveiki,

Remontuojame sovietini 3 kambariu (64 kv.m.) buta is pagrindu ir norime jam pasikeisti elektros instaliacija. Galbut galetumete kas preliminariai pasakyti kiek metru laidu reiketu tokiam remontui nusipirkti? Suprantu, kad tikslumo nebus, bet preliminarus skaicius butu labai naudingas, nes planuojame pasinaudoti siuo metu vykstanciomis elektros laidu akcijomis.

Taip pat ka dar reiketu nusipirkti ? Elektros dezutes, rozetes, kas dar ?

Aciu is anksto uz patarimus.

3x1,5 apie 200-300m.
3x2,5 apie 150 -200m

Blokinio buto elektriko darbas su medziagom 3kambariu 800-1000e. Jei ka kontaktai: Elektrikas 864648432
Atsakyti
Sveiki. Kreipiuosi I elektrikus pas mane name tokia situacija lauke stovi elektros skaitliukas po to automatas C16 ir ateina maitinimas I nama. Name stovi dar taribiniu laiku saugikliai. Dabar as noriu juos pakeisti I siuolaikiskus automatus.Nusipirkau elektros dezute, planuoju kiekvienam kambariui po atskira automata C16, boileriui B16, dujinei C32. Noriu paklausti ko reikia dar gal kazkokiu ritciu ar kazkokio dar atskiro automato? Dar pas mane priespirtije stovi 8.5 kw momentinis sildytuvas kokio automato reikia jam? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Gedcka @ 2016 03 04, 15:21)
Sveiki. Kreipiuosi I elektrikus pas mane name tokia situacija lauke stovi elektros skaitliukas po to automatas C16 ir ateina maitinimas I nama. Name stovi dar taribiniu laiku saugikliai. Dabar as noriu juos pakeisti I siuolaikiskus automatus.Nusipirkau elektros dezute, planuoju kiekvienam kambariui po atskira automata C16, boileriui B16, dujinei C32. Noriu paklausti ko reikia dar gal kazkokiu ritciu ar kazkokio dar atskiro automato? Dar pas mane priespirtije stovi 8.5 kw momentinis sildytuvas kokio automato reikia jam? Aciu

O nenori pasisamdyt elektriko? Nes is to ka parasei panasu kad gali but daug dumu biggrin.gif Jei ivadas 16A, tai kokia prasme det dujinei 32A? Jei vienfazis tai 8.5kW net neisijungsi, iskart ismes ivada, jei trifazis tai bus ant ribos ir nelabai galesi dar koki nors prietaisa ijungt.. Instaliacija speju dar irgi tarybine, tai ja irgi butina visa keist. Su elektra ne zaidimai, geriau samdyk suprantanti zmogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balamūtas: 04 kovo 2016 - 17:01
QUOTE(Gedcka @ 2016 03 04, 16:21)

Boileriui reikia automato B16 su nuotekiu 30mA. "Dujinei" B16. Sildytuvo priespirtyje 8.5kW mazai ka sako. Is pirmo zvilgsnio neuztenka 16A ivado. Taciau, jei sildytuvas trifazis ir jo tenai pajungti "trikampiu" tarp faziu bus 8.5/3=2.83KW. Srovine israiska apie 6A. Automatas B16 su nuotekiu 30mA. Bet siaip pritariu Balamutui, kad geriau pasikviesti elektrika. Jis ivertins kabeliu bukle, skerspjuvius, ilgius ir parinks tinkamus automatus.
Atsakyti
Kokias LED lemputes pirkti GU10 lizdui? Kokio gamintojo geriausios ar kurios geriausios pagal kainos ir kokybės santykį?

Buvau šiandieną Ardenoje. Jie sakė, kad neblogos šito gamintojo lietuviškos lemputės. Kaip man aiškino šios įmonės direktorius, jis yra inžinierius ir pats komplektuoja iš ko lemputę sudaryti. Gamina kaip ir visiems tie patys kinai. Ardena sakė, kad buvo nusiskundimų su Elmo lemputėmis, bet su LEDforyou problemų neturi.

Ar verta žiūrėti LED lemputes Gariūnuose? Gal dar kažkur kitur. Kažkas buvo minėjęs, kad lyg ir neblogos yra Ikea lemputės.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 04 11, 19:30)
Kokias LED lemputes pirkti GU10 lizdui? Kokio gamintojo geriausios ar kurios geriausios pagal kainos ir kokybės santykį?

Ikea, manyčiau. Jei pakaks jų siūlomo pasirinkimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2016 04 11, 18:34)
Ikea, manyčiau. Jei pakaks jų siūlomo pasirinkimo smile.gif

Iš Ikea su GU10 radau tik tokias. O mane domina šitos LedForYou lemputės. Jos galingesnės, turi daugiau liumenų, platesnį šviesos kampą, gana šiltos spalvos (3000K). Sakė, kad realiai galėtų būti ir 2700K, bet apsidrausdamas rašo 3000K.

Beje, kokia yra gera kaina už lemputę? Kiek suprantu, kuo galingesnė, tuo brangesnė. Ar ne tik galingumas lemia? Jei LED lemputės naudojamos kaip pagrindinės, tai kokios galios pakanka? Dėti 6 W ar imti maksimalias 7 W? Kai kurie lyg ir 4W naudoja?
Atsakyti