Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(RositaK @ 2014 05 14, 09:55)
Tikrai, labai wub.gif  4u.gif

Edena, gal jau buvot Memorial? ax.gif

QUOTE(RositaK @ 2014 05 14, 11:25)
Gal stambulinasi pas turkus lotuliukas.gif  g.gif

QUOTE(Atisa @ 2014 05 14, 13:28)
Maniakas, kokia dziugi diena jums siandien  wub.gif  Laukiam labai skaiciuku  4u.gif  Mano vyras irgi labai uz jus serga, laikom kumscius  thumbup.gif  Ir laukiam naujienu, nebandykit pasiplauti  biggrin.gif

Edena ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau cia prispeliojot, galvojot tyliai issibrazdinau i Turkija lotuliukas.gif
Maniako seimynai didziausi sveikinimai, ir laikom kumscius kad tolaiu viskas butu liuks thumbup.gif
Tai Atisa ziurek panasiai planuojam iVF, mano ciklas apie viduri prasideda menesio, tai isivaizduoju irgi i gala rugsejo vaziuosim, ot butu fain draugija thumbup.gif
Atsakyti
Afrodite, man turkai kariotipo tyrimą darė.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 15, 13:42)
Afrodite, man turkai kariotipo tyrimą darė.

Atleisk Kitty, man kazkaip uzsifiksavo kad tau tyre ir MTHFR tyrima g.gif matyt sumaisiua. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 05 15, 14:00)
Atleisk Kitty, man kazkaip uzsifiksavo kad tau tyre ir MTHFR tyrima g.gif matyt sumaisiua. 4u.gif

Tai nieko tokio gi 4u.gif 4u.gif Rositai darė trombofilijos geno tyrimą, tai gal čia tas pats g.gif
Atsakyti
Sveiki:)

Smagu, kai forume geros naujienos, vilties įkvepia:)
Aš norėjau paklausti važiavusių, ten prašo marriage certificate, mano žinoma 100 proc. lietuviškas, ar reikia vertimo, ar tinka toks? Pavardės aišku abiejų panašios..
Atsakyti
Tinka, nieko nereikia versti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2014 05 15, 14:34)
Sveiki:)

Smagu, kai forume geros naujienos, vilties įkvepia:)
Aš norėjau paklausti važiavusių, ten prašo marriage certificate, mano žinoma 100 proc. lietuviškas, ar reikia vertimo, ar tinka toks? Pavardės aišku abiejų panašios..

Karmensita, panasu kad vienu metu busim pas juos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 05 15, 14:38)
Tai Atisa ziurek panasiai planuojam iVF, mano ciklas apie viduri prasideda menesio, tai isivaizduoju irgi i gala rugsejo vaziuosim, ot butu fain draugija  thumbup.gif

O, kaip faina thumbup.gif As jau pasiskaiciavau, kad mmm turetu buti apie 09.15, tai ant to laiko mes ir planuojam vaziuot ax.gif Na, jei kelias dienas ir prasilenksim, vistiek busim panasiu metu drinks_cheers.gif

Beje, as vis tik nusprendziau vaziuoti su vaiku.. neturiu kur ir baisiai gaila palikt tiek ilgam.. Kaip bus, taip smile.gif Be to, reikia gi seses ar brolio vaziuot pasiimt kartu wub.gif O jei rimtai, tai jau dabar kuriu visokias istorijas as jai ... Nes visiems sakom, kad vaziuojam "siaip", nes labai patiko Stambulas doh.gif biggrin.gif O ta plepe taigi ka pamato, tuoj viska isplepa doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 05 15, 14:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Jau cia prispeliojot, galvojot tyliai issibrazdinau i Turkija  lotuliukas.gif 

Aha, matai, sugalvojai pabegt biggrin.gif Nieko nebus, viska sekam ir zinom hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 15 gegužės 2014 - 14:16
QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 15, 14:30)
Tai nieko tokio gi 4u.gif  4u.gif  Rositai darė trombofilijos geno tyrimą, tai gal čia tas pats g.gif

Taip - MTHFR yra trombofilijos mutacijos geno tyrimas 4u.gif

papildžiau mūsų planelį biggrin.gif 4u.gif

Atisa, per pimą IVF mane perstimuliavo, turėjau apie 30folių, deja viskas tragiškai baigėsi verysad.gif Semra pamačius tokį "gydymą" tik išprogdino akis ir stebėjosi, kaip mūsų medikai gali taip rizikuoti!! doh.gif

tai ką, Edenos laikas artėja ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiandien Maniakų šeimyna turėtų kartoti Hcg ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 16, 10:31)
Maniakų šeimyna

Gerai skamba! lotuliukas.gif
Aga, šiandien toji diena... LAUKIAM 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 05 15, 14:08)
O, kaip faina  thumbup.gif  As jau pasiskaiciavau, kad mmm turetu buti apie 09.15, tai ant to laiko mes ir planuojam vaziuot  ax.gif  Na, jei kelias dienas ir prasilenksim, vistiek busim panasiu metu  drinks_cheers.gif

Beje, as vis tik nusprendziau vaziuoti su vaiku.. neturiu kur ir baisiai gaila palikt tiek ilgam.. Kaip bus, taip  smile.gif  Be to, reikia gi seses ar brolio vaziuot pasiimt kartu  wub.gif O jei rimtai, tai jau dabar kuriu visokias istorijas as jai ...  Nes visiems sakom, kad vaziuojam "siaip", nes labai patiko Stambulas  doh.gif  biggrin.gif  O ta plepe taigi ka pamato, tuoj viska isplepa  doh.gif
Papildyta:
Aha, matai, sugalvojai pabegt  biggrin.gif  Nieko nebus, viska sekam ir zinom hihihi.gif

nu tai kur jau neisplepes doh.gif lotuliukas.gif Neisivaizduoju ka cia sumastyti reikes jums ax.gif Vaikai yra vaikai, per juos nieko nuo kitu nepaslepsi biggrin.gif nebent istorija sukurt kad persalai ar kazkas panasaus kad grizus visiems papasakoji kad teko ligoninej pabuti , arba kad kraujas koks nuo dietu nusilpo, laselines reikejo statyti kelis kartus biggrin.gif nu kazka, teks i fantazija pasinerti biggrin.gif

Atsakyti