Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(RositaK @ 2014 06 17, 09:40)
Merginos, parašykit kuri ar bendrai pasitarę miesto lankomų objektų maršrutą ir įkelsiu į pirmą žinutę 4u.gif
Afrodite, svarbių svarbiausia kad pasakė galimą priežastį 4u.gif o tu LT buvai kariotipus dariusi? Aš LV, tai net suabejojau ar mano geri...
Beje, tu šiandien ne viena iš lietuvaičių ax.gif
Produktyvios sėkmės šiandien 4u.gif

Taigi,siandien dar bus viena pora lietuvaiciu-tai gal prasilenkisme kur drinks_cheers.gif
Rosita man ir vyrui dare SORPE.Vyro atejo geras,o mano blogas.Kartojo dar karta ir tada atejo geras. Pasirodo pas mane yra vadinama single cell abnormality. Kai kreipiausi pas genetikus,o buvau pas 4 ir imunologa kamieniniu lasteliu bank direktoriu Ada tai jie visi tvirtino kad viskas ok ir su nestumu neturi visai nieko bendro.
Kaip ir minejau,santariskese man pasake kad kai jiems rodo toki alia nukrypima jie net neraso kad yra kazkokia patologija ar pan.isvada buna kad normalus kariotipas verysad.gif doh.gif
r liudna ir verkt noris kaip super dirba.
Idomu ka man siandien pasakys genetikai g.gif Prisiduosiu ka tik sugrysiu ir susigules visos mintys.nes galva plysta siandien man blush2.gif
Edeniuk,lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 06 17, 08:40)
Merginos, parašykit kuri ar bendrai pasitarę miesto lankomų objektų maršrutą ir įkelsiu į pirmą žinutę 4u.gif
Afrodite, svarbių svarbiausia kad pasakė galimą priežastį 4u.gif o tu LT buvai kariotipus dariusi? Aš LV, tai net suabejojau ar mano geri...
Beje, tu šiandien ne viena iš lietuvaičių ax.gif
Produktyvios sėkmės šiandien 4u.gif

As trumpa santrauka galesiu padaryt po keliones pasistengsim daug ka aplankyti kiek tik jegos leis per tokius karscius ten 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 17, 08:54)
Taigi,siandien dar bus viena pora lietuvaiciu-tai gal prasilenkisme kur drinks_cheers.gif
Rosita man ir vyrui dare SORPE.Vyro atejo geras,o mano blogas.Kartojo dar karta ir tada atejo geras. Pasirodo pas mane yra vadinama single cell abnormality. Kai kreipiausi pas genetikus,o buvau pas 4 ir imunologa kamieniniu lasteliu bank direktoriu Ada tai jie visi tvirtino kad viskas ok ir su nestumu neturi visai nieko bendro.
Kaip ir minejau,santariskese man pasake kad kai jiems rodo toki alia nukrypima jie net neraso kad yra kazkokia patologija ar pan.isvada buna kad normalus kariotipas verysad.gif  doh.gif
r liudna ir verkt noris kaip super dirba.
Idomu ka man siandien pasakys genetikai g.gif Prisiduosiu ka tik sugrysiu ir susigules visos mintys.nes galva plysta siandien man blush2.gif
Edeniuk,lauksiu 4u.gif

Parasiau 4u.gif Turetumet tikrai prasilenkt, juk ten vistiek ilgai trunki ir tam paciam aukste lakstai 4u.gif Single cell abnormaity tai ta prasme kartais kiausialaste buna gera kartais ne? g.gif
Nu del to kad pas mus medicina sipje srityje atsilikus bent 15 metu tai tikrai liudna, o kiek dar zmoniu liko nuleide rankas po nepasisekusiu ivf LT sad.gif
Geros siandien dienos ir teigiamu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 17 birželio 2014 - 09:10
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 17, 09:54)
Vyro atejo geras,o mano blogas.Kartojo dar karta ir tada atejo geras.

O kaip suprasti, vieną kartą kariotipas blogas, kitą kartą geras, aš manau taip neturėtų būti ir Yelena rašė, kad jis yra koks yra, niekas jam įtakos nedaro, ar aš čia kažko nesuprantu
Atsakyti
mergaites ar pirmai konsultacijai irgi reikia su santuokos liudijimu vaziuoti? ar tik i IVF?
skaitau Afrodite69 tavo istorija ir rankos svyra pagalvojant apie LT medikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 06 17, 11:14)
mergaites ar pirmai konsultacijai irgi reikia su santuokos liudijimu vaziuoti? ar tik i IVF?
skaitau Afrodite69  tavo istorija ir rankos svyra pagalvojant apie LT medikus  doh.gif

mes kopija pasiememe, isege i musu byla. Ir nuotraukyciu abieju nepamirskite 4u.gif Mano vyras turejo o as pamirsus buvau, i ivf reiks kaip nors nepamirsti pasiimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 06 17, 11:16)
mes kopija pasiememe, isege i musu byla. Ir nuotraukyciu abieju nepamirskite  4u.gif  Mano vyras turejo o as pamirsus buvau, i ivf reiks kaip nors nepamirsti pasiimti  doh.gif

mes tokio neturime blush2.gif tai ir galvoju kur pirma registruotis: pas turkus pirmai konsultacijai ar i zaksa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 06 17, 11:14)
skaitau Afrodite69  tavo istorija ir rankos svyra pagalvojant apie LT medikus  doh.gif

Mes irgi tokio neturim smile.gif pirmai konsultacijai vaziuojam be jo
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 06 17, 11:21)
mes tokio neturime  blush2.gif tai ir galvoju kur pirma registruotis: pas turkus pirmai konsultacijai ar i zaksa  doh.gif

Aaaa biggrin.gif As nesupratau blush2.gif Tai aisku pas turkus, tik sakykit kad neturit juk berods ir Atisa iki rudens vestuves atsokti turi ax.gif rolleyes.gif Vaziavo be santuokos liudijimo ( aisku is karto klausia del jo) bet tai taip ir sakysit kad turit jau data pvz kokia ax.gif
Atsakyti
Afrodite, sėkmės 4u.gif Nieko nesuprantu su tais kariotipais, kaip gali būti tai geras, tai blogas, bet tai visa laimė, kad nesidarėt dar kelių IVF čia doh.gif O kodėl taip greitai pradedat? Su pinigais susitvarkysit?
4u.gif

Santuokos liudijimo reikia pradedant IVF 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 17, 09:31)
Sveikutes
O as zziuriu mes siandien turetumem susitikti su cassteella thumbup.gif
O ir leks Magnetukas,Edena ir tu ax.gif Reik susiveikt kontaktus kad na pagaliau laisva laika galetumem gal kartu ka nuveikti? ka manai Edena? pasitarkit su vyru ir jei jsu ne pries tai butu smagu siam kraste nebuti vieniems biggrin.gif

4u.gif su nekantrumu seku jusu naujienas del IVF ,ir visa eiga. Sekmes pas Turkus, palaikysim 6 kumstukus wink.gif.
Kiek truks ilga shema?5sav?
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 06 17, 13:21)
pas turkus pirmai konsultacijai ar i zaksa  doh.gif

Pas turkus 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(Edena @ 2014 06 17, 13:39)
berods ir Atisa iki rudens vestuves atsokti turi  ax.gif  rolleyes.gif  Vaziavo be santuokos liudijimo  ax.gif

Oi ne, mes jau senokai atsoke vestuves biggrin.gif Siaip jau per konsultacija liudijimo neprase, bet kadangi mes turejom, tai atsisviete. Fotkiu tai irgi abu neturejom ax.gif
Bet kazkas tikrai vaziavo jau.. Ir man susiplake jau visa info doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 06 17, 14:19)
Pas turkus  4u.gif  biggrin.gif
Oi ne, mes jau senokai atsoke vestuves biggrin.gif Siaip jau per konsultacija liudijimo neprase, bet kadangi mes turejom, tai atsisviete. Fotkiu tai irgi abu neturejom  ax.gif
Bet kazkas tikrai vaziavo jau.. Ir man susiplake jau visa info  doh.gif

Jezus tai jau ir man susiplake doh.gif blink.gif blush2.gif Kokia geda biggrin.gif Siaubas,.. bet kazkas neseniai buvo ir grizo, ir minejo kad dar vestuves reiks iki ivf iskelti smile.gif Reiktu perskaityt visus psl. kad surast bet gal prisipazins kas vaziavo nevede biggrin.gif

Taip as nutariau nusivezt tik kopija klausiau ar nereikia originalo i ivf tai sake uztenka kopijos,ja ir pasiliko 4u.gif
Man jau mazejant laikui naujas stresas pradejo imti biggrin.gif
Gal geriau kaip Afroditei - iskart nepasilikt jokio laiko moraliniam pasiruosimui ax.gif O dabar visa ta menesi kaip ant adatu - lyg atrodo greiciau vaziuot - o tarpais atrodo velnias gal dar atsideti gal skubam dar per mazai vitaminu isgerem ar dar kazko nedadarem ir tt,t, doh.gif nei dirbt nei normaliai gyvent biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 17 birželio 2014 - 14:46