Edena,as jei kita kart skrisciau tai imciausi tik labai plonus rubelius,siaip jei iseis kita kart skirsti vasaros metu tai taip ir darysiu. Karsta bet siaip super po LT oreliu
Na,man labai patiko Turkish oro liniiju skridimas.Vyrui sakiau kad ir ilgam laikui noriu skristi tik su jais.
Sakdziu mergaites einu atsigulsiu prie vyro,filma per rusu kanala paziuresim ir miegelio
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 15, 22:04)
O kokia puiki ir smagi kelionės pradžia, labai linkiu tokios pat šaunios pabaigos ir gerų žinių norėjau paklaust jei ne paslaptis kiek mokejot už bilietus, nes kai vyrui pasakiau kad per kijevą reiks skrist, tai pasakė griežtą ne, sakė dar gyvent nori, nors mes tik rudenį planuojam, bet vistiek jis nesutinka per kijevą skrist
QUOTE(šifonyte @ 2014 06 15, 22:32)
O kokia puiki ir smagi kelionės pradžia, labai linkiu tokios pat šaunios pabaigos ir gerų žinių norėjau paklaust jei ne paslaptis kiek mokejot už bilietus, nes kai vyrui pasakiau kad per kijevą reiks skrist, tai pasakė griežtą ne, sakė dar gyvent nori, nors mes tik rudenį planuojam, bet vistiek jis nesutinka per kijevą skrist
Mes skridome is Rigos tiesioginiu skrydziu beveik 3 val. Du bilietai pirmyn ir atgal is viso kainavo 1770lt.
QUOTE(juratele2006 @ 2014 06 15, 15:36)
Sveika prisijungus, tikekimes, kad su snaigutem pavyks ir neteks i pasaulio krasta keliaut laimes ieskot
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 15, 22:04)
Kaip smagu girdet mirksiukas: Mes irgi skrisim su turkais, tai buvo kiek neramu, ar viskas ten su jais gerai. Nusiraminau dabar.
Beje, del vyro negalavimu, as irgi pritariu mergaitems, kad turkai tikrai turetu surasti problema ir ja isgydyti pries didziaja procedura.
Geros jums konsultacijos rytoj
O uz savaites ir mes ten jau busim. Nesitiki net kazkaip
QUOTE(Lalabamba @ 2014 06 15, 23:20)
Sie butai be baldu, tai arba cia koks butu pardavimas arba ilgalaikes nuomos kaina pvz.menesiui...
QUOTE(šifonyte @ 2014 06 15, 21:32)
Mes pirmakart su persedimu is Vilniaus skridome su Lufthansa tai buvo tobula - 1380 lt DVIEMS (vienam 684 ) kainavo ir visuose skrydziuose gerimai/maistas nemokami, o dabar Turku kainavo 2400 Lt dviems bet cia jau tiesioginis ( 2 su puse val) ir emem flexible - lankscias datas kad galetume keist bilietus ( ivf negali zinot kada gali pasikeist kas ) ir labai datos buvo musu nelankscios skrydziui ( reikia buti juk tam tikra diena iskart ant mm Neikeiciamus perkant kaina buvo apie 1800 dviems is vilniaus
Ten tik reikia ziureti kad skrydis butu 2.35 nes kas antra diena toks buna - jei buna tiesioginis bet 5val30 min tai ten skrenda per talina - nusileidzia taline ir tik tada i Vilniu skrenda
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 15, 21:15)
Edena,as jei kita kart skrisciau tai imciausi tik labai plonus rubelius,siaip jei iseis kita kart skirsti vasaros metu tai taip ir darysiu. Karsta bet siaip super po LT oreliu
Na,man labai patiko Turkish oro liniiju skridimas.Vyrui sakiau kad ir ilgam laikui noriu skristi tik su jais.
Sakdziu mergaites einu atsigulsiu prie vyro,filma per rusu kanala paziuresim ir miegelio
Na gerai kad nuraminai nes as jau apie juos net reviews skaiciausi ziurejau ka as zinau - bet aisku didziausias privalumas kad 2 val ir jau vietoj - o su persedimais tai viso kelione truko 9 val per Frankurta , tai jau sakiau po proceduros tikrai nenoriu niekur laukti jokio persedimo kaip vizitui tai buvo gerai , jauni esam galejom paluketi bet per Kijeva niekaip neprisiverciau pirkti bilieto, nors va sekmingai suskraide ir Atisa kiek zinau, Maniakas berods irgi per ten skrido
Ploni tai ploni tie rubeliai , bet velnias ten man nesmagiausia apsinuoginti, tai kai vizitui buvau tai baltas kelnes tampiau tik, nors ten centre tai maciau visaip issinuogine - aisku kad smagiausia butu su trumpa plona suknute vaiksciot bet bijau zvilgsniu ( arba kad neprimustu skaruotosios )
Edena, jei mums iseis planas chuliganas tai sakiau eisiu su maxi suknelem, su ilgu sijonu ir maikutemis, timpomis, sortukais ir tunikelemis ir pan.Istversiu,kad tik parsivezt REZULTATA
mergaites,gal galit pasakyti kaip vadinasi tas prekybos centras salia big box vesbutuko? man sunkiai vercia tinklapius atgal kazko siandien
Patarimas kas vyks ir gyvens Big box; turekit ausu kamstukus ir del viso pikto ant akiu tamsius miegui "akinuukus". Ir viska ka mes cia kalbame pasirasykite kaip santrauka,o tai kad nebutu kaip man-kad klausineju
Pries ilga konsultacija reiks sedeti ir nagrinetis lankytinus objekuts ir kt.dalykus,nes miegas tikrai laaaaabai didelis
Iki vakaro
mergaites,gal galit pasakyti kaip vadinasi tas prekybos centras salia big box vesbutuko? man sunkiai vercia tinklapius atgal kazko siandien
Patarimas kas vyks ir gyvens Big box; turekit ausu kamstukus ir del viso pikto ant akiu tamsius miegui "akinuukus". Ir viska ka mes cia kalbame pasirasykite kaip santrauka,o tai kad nebutu kaip man-kad klausineju
Pries ilga konsultacija reiks sedeti ir nagrinetis lankytinus objekuts ir kt.dalykus,nes miegas tikrai laaaaabai didelis
Iki vakaro
Labas, merginos
Afrodite69, pagaliau jau tu TR Wifi jau suprantu susiradai? Slaptazodis yra ju fakso nr.
prekybos centras vadinasi Perpa
Del ausu kamstuku pritariu visiskai Mums paskutine naktis buvo visiskai be miego, nes atvaziavo itin karsta turku pora.. tai kosmaras, girdejosi kiekvienas garsas Dar nebuvo teke taip susidurti, bet jie ten.. iki 4 ryto.. su pertraukom nei klausyt, nei kur dingt zodziu izoliacija tragiska.
Afrodite, parasyk iskart po konsultacijos, kaip jums ten sekesi
Afrodite69, pagaliau jau tu TR Wifi jau suprantu susiradai? Slaptazodis yra ju fakso nr.
prekybos centras vadinasi Perpa
Del ausu kamstuku pritariu visiskai Mums paskutine naktis buvo visiskai be miego, nes atvaziavo itin karsta turku pora.. tai kosmaras, girdejosi kiekvienas garsas Dar nebuvo teke taip susidurti, bet jie ten.. iki 4 ryto.. su pertraukom nei klausyt, nei kur dingt zodziu izoliacija tragiska.
Afrodite, parasyk iskart po konsultacijos, kaip jums ten sekesi
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 16, 10:42)
Edena, jei mums iseis planas chuliganas tai sakiau eisiu su maxi suknelem, su ilgu sijonu ir maikutemis, timpomis, sortukais ir tunikelemis ir pan.Istversiu,kad tik parsivezt REZULTATA
Iki vakaro
Iki vakaro
Tai as mastau kad mums nauja temute darant reik ir lankyti visus objektus susistemint, ir kas buvo daug gali parasyt, ir as dabar jau apsisvieciau daug laiko turesim tai pasistengsiu aprasyt ir cruise bosphorus 4 val planuojam, ir Kilyos pliazus aplankyt ir Princess salas o kas vizitui vaziuoja ir 1 laisva diena turi tai visa centra kur Sultanahmet ir aplink viskas yra vienoj vietoj, ir sophia ir bazaar:) ir strategiskai pamatymams Beyoglu rajonas idealiai tinka Afrodite uz plana sekmes jau turbut Memorial sedit:)
QUOTE(Edena @ 2014 06 16, 14:15)
reik ir lankyti visus objektus susistemint, ir kas buvo daug gali parasyt,
Puiki mintis, tikrai labai pagelbetu visiems, nes pasnekam, atrodo viskas aisku, o kai reikia paciam, vel is naujo visko klausi.. arba ateina naujokai i tema, ir jie klausia vel to paties uzsimirsta, tad butu saunu, jei iseitu trumpa keliones gida padaryti
O taip, turkų avialinijos mane irgi sužavėjo:).
O dėl Bigbox, tai man nereikėjo ausų kamštukų. Kita problema, kuri aktuali vasarą vykstančioms, buvo ta, kad net prie + 19 viešbučio kambary naktį buvo ypatingai tvanku. Jų tas kondicionierius nieko nešaldė, tik truputėlį ventiliavo orą, o antklodės gana storos . Minibaro šaldytuvas mūsų kambary irgi nešaldė, o buvo karštas:), tai jei kas planuoja ilgą laikotarpį pabūti ir reikia vaistams šaldytuvo, pagalvočiau antrąkart. Bigbox kambariuose yra seifai, jei kam aktualu. Wifi nemokamas.
Bigboxe pusryčių nevalgėm, tai nežinau, kada jie ten duoda, skaičiau, kad neypatingi tie pusryčiai. Pietavom užtat prie Bigboxo esančioj užkandinėj, kainos nesikandžioja (apie 15 TL vištiena), prabanga netviska, bet valgoma tikrai.
O dėl Bigbox, tai man nereikėjo ausų kamštukų. Kita problema, kuri aktuali vasarą vykstančioms, buvo ta, kad net prie + 19 viešbučio kambary naktį buvo ypatingai tvanku. Jų tas kondicionierius nieko nešaldė, tik truputėlį ventiliavo orą, o antklodės gana storos . Minibaro šaldytuvas mūsų kambary irgi nešaldė, o buvo karštas:), tai jei kas planuoja ilgą laikotarpį pabūti ir reikia vaistams šaldytuvo, pagalvočiau antrąkart. Bigbox kambariuose yra seifai, jei kam aktualu. Wifi nemokamas.
Bigboxe pusryčių nevalgėm, tai nežinau, kada jie ten duoda, skaičiau, kad neypatingi tie pusryčiai. Pietavom užtat prie Bigboxo esančioj užkandinėj, kainos nesikandžioja (apie 15 TL vištiena), prabanga netviska, bet valgoma tikrai.