QUOTE(Mažulka33 @ 2014 06 11, 15:47)
Sveikos
Labai atsiprašau, kad taip įsiveržiu, seku šią temą nuo pat pradžios
Sakykit o Jūs nusivylę lt lv medikais (pati turėjau du nesėkmingus IVF LT, esu apmąstymuos ar verta dar rizikuoti su turais) kaip išdrįstat vykti į Turkiją, suprantu jie labiau pažengę, bet ir ten ne visoms nusišypso laimė, man apkritai IVF tokia loterija, kad nežinai kur Tau pasiseks ir ar apkritai pasiseks
O jei vėl nepasiseks
Juk pinigėliai ant medžių neauga, kainuoja nemažai. Kartais, o dbr ir vis dažniau pagalvoju, kad gal geriau paimti vaikutį iš vaikų namų ir visus tuos finansus, ką išleisi Turkijoj ar kur kitur investuoti į jį, nei vaikytis sėkmės, juk galima būti gera ne tik biologine mama
Atsiprašau, kad įsiterpiau
Gaila, kad ši tema neatsirado anksčiau, tikrai būčiau surizikavusi geriau vieną kart vykti pas turkus
na yra cia dar ir nespejusiu STIPRIAI nusivilti LT medikais su IVF , bet IUI uzteko, ir to vieno karto kuriam atvyksti konsultacijai i turkija, uztenka isitikinti ju kompetencija. Mes ivf LT nebandeme, ir , speju, isvengeme keliu nusivylimu. Tikejimas turkais tiesiog toks, kad jeigu neiseis pas juos, tada jau busime ramus, kad nebeiseis ir ieskosime kitu iseiciu, bet tikrai nebutume ramus isbande kokius 3-4 ivf LT - manau galvotume, kad dar ne viska isbandeme siam tikslui pasiekti. O dabar perejome prie plano - maximum - tikimybe manau visgi atstoja kaina - kol kas LT tikimybe per 2 IVF pastoti kaip per viena turkijoj.
Na cia tik mano nuomone, gal per daug jais tikiu, bet argi ne tikejimas - svarbiausia
?