Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(RositaK @ 2014 06 11, 08:11)
Princesių bigsmile.gif

Liuks, radau, susiziurejau keltus, reikes butinai nuplaukti bigsmile.gif
QUOTE(KittyKitty @ 2014 06 11, 13:58)
Mano patirtis:gražią krantinę radome tik Azijos dalyje, su žaluma irgi prastai. Buvome didžiausiame Stambulo parke, tai jis kaip koks Kauno parkas, toks prie mažesnių  smile.gif

O kur tiksliau gal , kokia gatve ar mazdaug kazka, orientacijai ax.gif ? Nes zemelapy matai kad vanduo salia, o atsiduri i tvoras doh.gif (Bent jau Beyoglu, gal del to, kad ten maciau kruiziniai laivai svartuojasi)
Atsakyti
Edena, aš kalbu apie Azijos dalį, ten reikia plaukti keltu. Nežinau adreso, išlipom uoste.. kaip jie vadinasi.. gal Uskudar, ir tada ėjome tiesiog per turgų link vandens, ten toks naujas kvartalas, gana europietiškas, kas įdomiausia. Vėliau įkelsiu foto.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 06 11, 14:32)
Edena, aš kalbu apie Azijos dalį, ten reikia plaukti keltu. Nežinau adreso, išlipom uoste.. kaip jie vadinasi.. gal Uskudar, ir tada ėjome tiesiog per turgų link vandens, ten toks naujas kvartalas, gana europietiškas, kas įdomiausia. Vėliau įkelsiu foto.

Na dabr patyrinejau , isivaizduoju mazdaug kur, Uskudar matau, reiks tuomet paklaidzioti po ten, aciu 4u.gif zodziu turesim daug grazaus laiko, rasim pakrante biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai atsiprašau, kad taip įsiveržiu, seku šią temą nuo pat pradžios 4u.gif
Sakykit o Jūs nusivylę lt lv medikais (pati turėjau du nesėkmingus IVF LT, esu apmąstymuos ar verta dar rizikuoti su turais) kaip išdrįstat vykti į Turkiją, suprantu jie labiau pažengę, bet ir ten ne visoms nusišypso laimė, man apkritai IVF tokia loterija, kad nežinai kur Tau pasiseks ir ar apkritai pasiseks ax.gif O jei vėl nepasiseks g.gif Juk pinigėliai ant medžių neauga, kainuoja nemažai. Kartais, o dbr ir vis dažniau pagalvoju, kad gal geriau paimti vaikutį iš vaikų namų ir visus tuos finansus, ką išleisi Turkijoj ar kur kitur investuoti į jį, nei vaikytis sėkmės, juk galima būti gera ne tik biologine mama g.gif
Atsiprašau, kad įsiterpiau blush2.gif
Gaila, kad ši tema neatsirado anksčiau, tikrai būčiau surizikavusi geriau vieną kart vykti pas turkus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulka33: 11 birželio 2014 - 15:47
Edeniuk,o per kur tu cia landzioji ir ziurinejies? gal imestum nuoroda? bigsmile.gif

O as FB isiprasiau i lietuviu bendruomene Stambule ir susipazinau su mergina viena,kuri gyvena Stambule ir desto univere-tai ji man truputi papasakojo,sake jei kas neaisku klausti ir pan.Idomi mergaite.Tai va,klausiau apie Memorial ligonine,tai ji man parase kad tai laabi gera klinika.; Memorial ligoniniu tinklas yra labai geras, visi turkai zino apie sia ligonine, taigi pasirinkimas tikrai geras Kadangi turkijoje nera visuotinio sveikatos draudimo, visur klesti privacios klinikos, nepriklausomai nuo rajono. Nesvarbu, kad Okmeydani rajone gyvena dirbancioji klase - bene puse gyventoju turi privatu draudima ir vaiksto tik i privacias ligonines. Del to Memorial turi skyrius ivairiuose miesto kampuose. Memorial ligonineje beveik visi gydytojai sneka angliskai, nes visi baige JAV univerus arba atlike stazuote valastijose. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 11 birželio 2014 - 16:04
QUOTE(Mažulka33 @ 2014 06 11, 15:47)
Sveikos  4u.gif
Labai atsiprašau, kad taip įsiveržiu, seku šią temą nuo pat pradžios  4u.gif
Sakykit o Jūs nusivylę lt lv medikais (pati turėjau du nesėkmingus IVF LT, esu apmąstymuos ar verta dar rizikuoti su turais) kaip išdrįstat vykti į Turkiją, suprantu jie labiau pažengę, bet ir ten ne visoms nusišypso laimė, man apkritai IVF tokia loterija, kad nežinai kur Tau pasiseks ir ar apkritai pasiseks ax.gif  O jei vėl nepasiseks  g.gif Juk pinigėliai ant medžių neauga, kainuoja nemažai. Kartais, o dbr ir vis dažniau pagalvoju, kad gal geriau paimti vaikutį iš vaikų namų ir visus tuos finansus, ką išleisi Turkijoj ar kur kitur investuoti į jį, nei vaikytis sėkmės, juk galima būti gera ne tik biologine mama  g.gif
Atsiprašau, kad įsiterpiau  blush2.gif
Gaila, kad ši tema neatsirado anksčiau, tikrai būčiau surizikavusi geriau vieną kart vykti pas turkus  blush2.gif

Sveika, as manau, kad cia kiekviena nusprendzia pagal norus ir galimybes, teisingo atsakymo tikriausiai nera,as buvau nusprendus pameginti laime paskutini karta lv, bet aptikus sia tema nusprendziau meginti pas turkus, taip pinigai dideli, tiek net neturiu, bet sprendimas sirdyje padarytas ir bus kaip bus, apie ivaikinima irgi tikriausia kiekviena savo nuomone turi, vieniems tai priimtina kitiems gal ne, zodziu viskas priklauso nuo taves pacios ir koks sprendimas bebutu tau jis ir bus teisingiausias, cia tik mano nuomone ( sorry kas sausai be sypsenu ir emociju, per mobilu man kazkaip nesigauna smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 11, 16:01)
Edeniuk,o per kur tu cia landzioji ir ziurinejies? gal imestum nuoroda? bigsmile.gif

O as FB isiprasiau i lietuviu bendruomene Stambule ir susipazinau su mergina viena,kuri gyvena Stambule ir desto univere-tai ji man truputi papasakojo,sake jei kas neaisku klausti ir pan.Idomi mergaite.Tai va,klausiau apie Memorial ligonine,tai ji man parase kad tai laabi gera klinika.; Memorial ligoniniu tinklas yra labai geras, visi turkai zino apie sia ligonine, taigi pasirinkimas tikrai geras Kadangi turkijoje nera visuotinio sveikatos draudimo, visur klesti privacios klinikos, nepriklausomai nuo rajono. Nesvarbu, kad Okmeydani rajone gyvena dirbancioji klase - bene puse gyventoju turi privatu draudima ir vaiksto tik i privacias ligonines. Del to Memorial turi skyrius ivairiuose miesto kampuose. Memorial ligonineje beveik visi gydytojai sneka angliskai, nes visi baige JAV univerus arba atlike stazuote valastijose. 4u.gif  thumbup.gif

Afrodite 4u.gif As zinok viska metuosi google maps , apgyvendinima booking.com ziuriu iskart zemelapi istanbul apgyvendinimo istaigu, o lygiagreciai google maps puslapy - ten isimetu adresa ir ziuriu nuo kur koks atstumas 4u.gif o Kitty parase kad persikele i Asian side ir perejo turgu ir rado krantine, tai google maps isimeciau Istanbul bazaar (turgus) tai Asian side radau vieninteli turgu kuri, kaip supratau, greiciausiai ir perejo Kitty 4u.gif mes rezervavesi jau vieta apsistojimui, bet galvoju kad dar is beveik 3 sav viena sav kokia reiketu pakeisti rajona, idomumo delei blush2.gif

Kitty ar ne sita bazaar kazin perejote 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 11 birželio 2014 - 22:16
QUOTE(Mažulka33 @ 2014 06 11, 15:47)
Sveikos  4u.gif
Labai atsiprašau, kad taip įsiveržiu, seku šią temą nuo pat pradžios  4u.gif
Sakykit o Jūs nusivylę lt lv medikais (pati turėjau du nesėkmingus IVF LT, esu apmąstymuos ar verta dar rizikuoti su turais) kaip išdrįstat vykti į Turkiją, suprantu jie labiau pažengę, bet ir ten ne visoms nusišypso laimė, man apkritai IVF tokia loterija, kad nežinai kur Tau pasiseks ir ar apkritai pasiseks ax.gif  O jei vėl nepasiseks  g.gif Juk pinigėliai ant medžių neauga, kainuoja nemažai. Kartais, o dbr ir vis dažniau pagalvoju, kad gal geriau paimti vaikutį iš vaikų namų ir visus tuos finansus, ką išleisi Turkijoj ar kur kitur investuoti į jį, nei vaikytis sėkmės, juk galima būti gera ne tik biologine mama  g.gif
Atsiprašau, kad įsiterpiau  blush2.gif
Gaila, kad ši tema neatsirado anksčiau, tikrai būčiau surizikavusi geriau vieną kart vykti pas turkus  blush2.gif

na yra cia dar ir nespejusiu STIPRIAI nusivilti LT medikais su IVF , bet IUI uzteko, ir to vieno karto kuriam atvyksti konsultacijai i turkija, uztenka isitikinti ju kompetencija. Mes ivf LT nebandeme, ir , speju, isvengeme keliu nusivylimu. Tikejimas turkais tiesiog toks, kad jeigu neiseis pas juos, tada jau busime ramus, kad nebeiseis ir ieskosime kitu iseiciu, bet tikrai nebutume ramus isbande kokius 3-4 ivf LT - manau galvotume, kad dar ne viska isbandeme siam tikslui pasiekti. O dabar perejome prie plano - maximum - tikimybe manau visgi atstoja kaina - kol kas LT tikimybe per 2 IVF pastoti kaip per viena turkijoj. 4u.gif Na cia tik mano nuomone, gal per daug jais tikiu, bet argi ne tikejimas - svarbiausia ax.gif 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 11, 17:01)
Memorial ligoniniu tinklas

Dabar aiskeja kodel parasius I bendra Memorial emaila atraso kitas IVF centras kaip kad buvo kazkam. Taip iseina kiekvienam Memorial padalinyje yra toks vaisingumo centras, o butent I ta kur mes visos vaziuojam "valdo" Semra 4u.gif
beje, man koordinatore buvo minejus kad turkams valstybe kompensuoja IVF

Afrodite, aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Edena, manau, tikrai tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 06 12, 09:24)
Edena, manau, tikrai tas pats drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif

Dar tiesa, dalinuosi info kuria radau susijusia su Princess salomis :

kelto tvarkarasciai :

http://sehirhatlari....adalar-369.html

isvykimas is Kabatas ( žr. maps'uose ) , pakeliui stabteli i Kadikoy, ir plaukia per visas salas pradedant Kinaliada, baigiant didziausia salyno sala - Buyukada, o ADALAR turk. k. reiskia Salynas - todel kelto marsrtas KABATAS-ADALAR g.gif Na daugiau dar nieko nezinau, nes dar tik renku info keliavimui ax.gif
Atsakyti
Nu va, įkelsiu kelias foto, ta krantinė nėra kažkokia superinė, bet lyginant su europine dalim, faina, ir pora fainų kavinukių yra, mes ten pietavom.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti