QUOTE(Atisa @ 2014 06 11, 11:39)
Ačiū už nuorodą
jei nenusiderėjus kaina gaunasi 43 EUR. Tik gaila, kad nieko neišeina suprast, viskas turkiškai, aš net emailo neradau
O dėl rajono tai aš iš pradžių labai ieškojau prie klinikos, o po to pasvarstėm, kad gal vistik įdomiau būtų gyventi kažkur apačioj, tai žiūrinėjomės Beyoglu rajoną - ten ir krantinė netoli, ir visi turgūs, ir mečetė, ir kiti lankytini objektai. Jei gyveni Sisli, tai realiai tik dėl klinikos, bet visur kitur ar taip, ar taip reiks važiuot, o ten ir pasivaikščiot bus kur.. Na, tik dabar taip galvoju, gal aš visai neteisi
Kurios gyvenot jau, gal jūs geriau pasakysit
nes mes tik savaitėlę pabuvom, tai tame Sisli visiskai nera ka veikt, per tuos kelis vakarus apejom skersai isilgai visa rajona, nera net kur atsisesti normaliai
Atisa mes gyvenom Beyoglu situose : Tophane aparts, nu mes emem buta nr. 0602 su vaizdu i jura, buvo viskas tobulai ! Naujai irengta .Tik iki klinikos 4 km, bet ejome pesciomis, del vieno appointment tai nieko tokio, o dabar kai kasdien beveik reikes, tai apsigyvenome arciau. Tie Tophane ilgesniam laikui 65 eur su vaizdu ir terasa i jura , o be vaizdo apie 40 eur berods , labai didelis pliusas kad metro stotele uz 50 m. ir centras labai arti - visur ejome pesciomis
Iki pagrindines gatves kur visas veiksmas ( kur veda i Taksim ) tik 600metru, i kalniuka tereikia uzlipt. Tik judesio ir veiksmo nemazai aplink
Papildyta:
Mes irgi pasirinkom apartamentus kad arciau krantines, bet ten nelabai ejo palei ja pasivaikscioti
Ten buvo arba aptverta arba kur netverta tai mase zmoniu ir zveju - ir kvapai ir viskas - buvo sugriauta romantisko pasivaiksciojimo pakrante vizija
Gal kas nors grazia krantine rekomenduotu
?? Apsisvieciau tik labai grazus parkai dar kad yra - Ulus parki ir Mihrabat parkas, tai nuo ten maciau ir grazus vaizdai ir zalumos ( ko baisiai pasigedau kai buvau
)
Dar butu gerai - kad prie gyvenamo buto butu pliazas
nes paskaiciau kad vasara stengiasi vietinai visi isvykti, nes didelis karstis ir dregme - ekstremalios salygos