Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(Edena @ 2014 )
sala kazkokia galima ten plaukti, niekaip nerandu pavadinimo

Princesių bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
nezinau bet gal naudinga bus jums.As susirasineju dabar su viena musu krastiete kuri gyvena Stambule.taigi ji maloniai sutiko padeti mums su buto paieskomis ir padeda susivokti kas ir kaip,apraso rajonus. Ji surado buta salia musu klinikos, sake kad tikrai imanoma nusidereti.Kadangi ilgesniam laikui reikia daznai vaikscioti i ligonine ir pagrinde kaip suprantu rytais, tai kuo arciau klinika tuo ilgiau galesit pamiegoti mirksiukas.gif ir gal iseis sutaupyt ant transporto thumbup.gif
Cia yra adresas buto kuris salia klinikos;
http://www.sahibinde...157442699/detay
Tikiuos pagelbesiu nors tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 11, 13:04)
Sveikutes 4u.gif 

Ačiū už nuorodą 4u.gif jei nenusiderėjus kaina gaunasi 43 EUR. Tik gaila, kad nieko neišeina suprast, viskas turkiškai, aš net emailo neradau doh.gif

O dėl rajono tai aš iš pradžių labai ieškojau prie klinikos, o po to pasvarstėm, kad gal vistik įdomiau būtų gyventi kažkur apačioj, tai žiūrinėjomės Beyoglu rajoną - ten ir krantinė netoli, ir visi turgūs, ir mečetė, ir kiti lankytini objektai. Jei gyveni Sisli, tai realiai tik dėl klinikos, bet visur kitur ar taip, ar taip reiks važiuot, o ten ir pasivaikščiot bus kur.. Na, tik dabar taip galvoju, gal aš visai neteisi g.gif Kurios gyvenot jau, gal jūs geriau pasakysit ax.gif nes mes tik savaitėlę pabuvom, tai tame Sisli visiskai nera ka veikt, per tuos kelis vakarus apejom skersai isilgai visa rajona, nera net kur atsisesti normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 06 11, 12:39)
Ačiū už nuorodą  4u.gif jei nenusiderėjus kaina gaunasi 43 EUR. Tik gaila, kad nieko neišeina suprast, viskas turkiškai, aš net emailo neradau  doh.gif

O dėl rajono tai aš iš pradžių labai ieškojau prie klinikos, o po to pasvarstėm, kad gal vistik įdomiau būtų gyventi kažkur apačioj, tai žiūrinėjomės Beyoglu rajoną - ten ir krantinė netoli, ir visi turgūs, ir mečetė, ir kiti lankytini objektai. Jei gyveni Sisli, tai realiai tik dėl klinikos, bet visur kitur ar taip, ar taip reiks važiuot, o ten ir pasivaikščiot bus kur.. Na, tik dabar taip galvoju, gal aš visai neteisi  g.gif  Kurios gyvenot jau, gal jūs geriau pasakysit  ax.gif  nes mes tik savaitėlę pabuvom, tai tame Sisli visiskai nera ka veikt, per tuos kelis vakarus apejom skersai isilgai visa rajona, nera net kur atsisesti normaliai  ax.gif

Sutinku su tavim drinks_cheers.gif As zemelapyje kai nagrinejau irgi galvojau kad geriau kur krantine arciau ir daugiau pasivaikscioti.Bet tik mane neramino tai kad jei reiks but 9 val. ligoninej,o kamciai visokie,kaip nusigauti neaisku,skubesi ir nervinsies tai maniau nieko gero tada.Nes kaip ir pamastai kad i vizita svarbiau laiku nuvykt ir ramiai,o jau pasivaiksciojimams gal vykti be skubos. Bet gal ir as klystu-as dar tik nagrinejuosi ax.gif Bandysiu klausti tos mergaites kur butu pigesnis variantas,gal rasiu ka nors mirksiukas.gif
Atsakyti
O dėl rajono tai aš iš pradžių labai ieškojau prie klinikos, o po to pasvarstėm, kad gal vistik įdomiau būtų gyventi kažkur apačioj

Mes taip ir rinkomės-ne pagal kliniką, bet pagal centrą, tiksliau kad nebūtų toli nuo klinikos ir kartu nuo miesto veiksmo rolleyes.gif bet kalbu jau apie IVF laikotarpį, nes per pirmą konsultaciją kol nepažysti miesto verta arčiau klinikos gyvent, o nulekt su metriuku ar tramvuku į centriuką.
vistik trim savaitėm gyvenimui mieste teikiam prioritetą gyvent kur galima netoli pasiekti centrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 06 11, 13:55)
nes per pirmą konsultaciją kol nepažysti miesto verta arčiau klinikos gyvent,

taip taip, ir as turejau omenyje IVF laikotarpi drinks_cheers.gif pirmai konsultacijai tai TIK prie pat klinikos, kol dar nieko nezinai, bet va mes ten pabuvom ir galvoju, kad ilgam noreciau i kita rajona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 11, 12:46)
kamciai visokie

Va mane Stambule tas nustebino, kad žmonių ir daug, bet vietinis transportas taip susistemintas kad pavydu drinks_cheers.gif autobusai, tramvajai, metro važiuoja labai dažnai
Atsakyti
Mes per pirmąją konsultaciją gyvenome visai centre, Istiklal gatvėje, buvo fainai, iki nakties valkiojomės po centrą biggrin.gif , per LP gyvenom BigBox viešbutyje prie klinikos, o,per IVF netoli Rositos, kad visur galėtume nueiti. Nė karto nevažiavom autiku, tik porą kartų taksu -po punkcijos ir po įsodinimo, ten labai nelygus reljefas, nenorėjau į tuos kalniukus lipti. Kamščiai buvo neaktualūs, nes eidavom pėsčiom, žinojom, kad eisim 40-45 min., tai jei 9val,reikia būti klinikoje, išeini 8.20, normalus visai laikas. Iki Taximo eidavom apie 15-20 min. Man irgi daug svarbiau,kad centras būtų arti, juk į ligoninę ne kasdien,o į centrą kasdien ir ilgam (na, bent jau mes taip smile.gif ).
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 06 11, 13:02)
Va mane Stambule tas nustebino, kad žmonių ir daug, bet vietinis transportas taip susistemintas kad pavydu drinks_cheers.gif autobusai, tramvajai,  metro važiuoja labai dažnai

Dažnai, bet dažnumas nuo kamščių neapsaugo kartais, mes visai nevažinėjom, bet iš/į oro uostą kelis kartus taip "sėdom", stovi visi gatvėje ir tiek, arba judam maždaug 10 km/val.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 06 11, 13:09)
Papildyta:
Dažnai, bet dažnumas nuo kamščių neapsaugo kartais, mes visai nevažinėjom, bet iš/į oro uostą kelis kartus taip "sėdom", stovi visi gatvėje ir tiek, arba judam maždaug 10 km/val.

Jei užmiestinius autikus turi galvoje tai taip, sutinku kad gali strigti, tačiau turėjau galvohe tuos MetroBUS'us, centrinio vietinio transporto autikus, tai jie gi turi savo liniją, kuriai netrukdo kitas eismas, na nebent kai kur su tramvajais "susijungia" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 11 birželio 2014 - 12:16
Ačiū už nuorodą  4u.gif jei nenusiderėjus kaina gaunasi 43 EUR. Tik gaila, kad nieko neišeina suprast, viskas turkiškai, aš net emailo neradau  doh.gif

Atsidaryk su chrome naršykle, jei turi - iš karto išvers. Arba kopijuokis,į google vertėją. Aišku, be ryšio tie vertimai, bet esmę pagaut galima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 06 11, 13:15)
Jei užmiestinius autikus turi galvoje tai taip, sutinku kad gali strigti, tačiau turėjau galvohe tuos MetroBUS'us, centrinio vietinio transporto autikus, tai jie gi turi savo liniją, kuriai netrukdo kitas eismas, na nebent kai kur su tramvajais "susijungia" 4u.gif

Ai, jo, tie tai geruliai. Mes per pirmą konsultaciją tokiu važiavom. Man šokas buvo nuo mastų doh.gif smile.gif lipom toje didelėje gatvėje,kur po viaduku į Memorial, mums reikia, berods, 34 autiko, atvažiuoja 5 autikai, visų numeris 34, bet žmonių stotelėje tiek, kad visi sulipamir nebetelpa, po dviejų minučių vėl atvažiuoja autikas, bet per tas dvi minutes vėl tiek turkų stotelėje priviso, kad vėl vos įlipom biggrin.gif

Bet va su taksu kamščiai labai jaučiasi, taksistai patys keikiasi. Šiaip kur įmanoma, labai gerai pėsčiom vien dėl reljefo, mes iš Memorial važiavom taksu namo, tai pyp doh.gif eitum tiesiai į kalniuką ir nueitum, o gatvėmis -tokiais zigzagais, pro aplink, skaitiklis tik kapsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 06 11, 11:39)

O dėl rajono tai aš iš pradžių labai ieškojau prie klinikos, o po to pasvarstėm, kad gal vistik įdomiau būtų gyventi kažkur apačioj, tai žiūrinėjomės Beyoglu rajoną - ten ir krantinė netoli, ir visi turgūs, ir mečetė, ir kiti lankytini objektai. Jei gyveni Sisli, tai realiai tik dėl klinikos, bet visur kitur ar taip, ar taip reiks važiuot, o ten ir pasivaikščiot bus kur.. Na, tik dabar taip galvoju, gal aš visai neteisi  g.gif  Kurios gyvenot jau, gal jūs geriau pasakysit  ax.gif  nes mes tik savaitėlę pabuvom, tai tame Sisli visiskai nera ka veikt, per tuos kelis vakarus apejom skersai isilgai visa rajona, nera net kur atsisesti normaliai  ax.gif

Atisa mes gyvenom Beyoglu situose : Tophane aparts, nu mes emem buta nr. 0602 su vaizdu i jura, buvo viskas tobulai ! Naujai irengta .Tik iki klinikos 4 km, bet ejome pesciomis, del vieno appointment tai nieko tokio, o dabar kai kasdien beveik reikes, tai apsigyvenome arciau. Tie Tophane ilgesniam laikui 65 eur su vaizdu ir terasa i jura , o be vaizdo apie 40 eur berods , labai didelis pliusas kad metro stotele uz 50 m. ir centras labai arti - visur ejome pesciomis
Iki pagrindines gatves kur visas veiksmas ( kur veda i Taksim ) tik 600metru, i kalniuka tereikia uzlipt. Tik judesio ir veiksmo nemazai aplink
Papildyta:
Mes irgi pasirinkom apartamentus kad arciau krantines, bet ten nelabai ejo palei ja pasivaikscioti doh.gif Ten buvo arba aptverta arba kur netverta tai mase zmoniu ir zveju - ir kvapai ir viskas - buvo sugriauta romantisko pasivaiksciojimo pakrante vizija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Gal kas nors grazia krantine rekomenduotu smile.gif?? Apsisvieciau tik labai grazus parkai dar kad yra - Ulus parki ir Mihrabat parkas, tai nuo ten maciau ir grazus vaizdai ir zalumos ( ko baisiai pasigedau kai buvau smile.gif )

Dar butu gerai - kad prie gyvenamo buto butu pliazas biggrin.gif nes paskaiciau kad vasara stengiasi vietinai visi isvykti, nes didelis karstis ir dregme - ekstremalios salygos blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 11 birželio 2014 - 13:43
Mano patirtis:gražią krantinę radome tik Azijos dalyje, su žaluma irgi prastai. Buvome didžiausiame Stambulo parke, tai jis kaip koks Kauno parkas, toks prie mažesnių smile.gif
Atsakyti