Valio valio valio!
Lauksime hcg pakartojimo poryt!
Ir as visa ryta refreshinau, o dabar uzsidirbau ir praziopsojau paskelbima
QUOTE(Wiliux @ 2014 05 14, 16:37)
Ziuriu ne as viena cia F5 mygtuka baigiu suminkyt
Taip gera ant širdies, kad net negaliu dirbti per tą jaudinantį džiaugsmo virpuliuką
galgi geriau einam švęsti yabadabadooo
galgi geriau einam švęsti yabadabadooo
Oi kokios cia nuostabios naujienos
Super žinios! Laikom kumščius už tolimesnį gražų augimą!
Jetau, kaip noriu lėkt greičiau į Stambulą... Tik nerandu kam pabrangiai parsiduot....
Jetau, kaip noriu lėkt greičiau į Stambulą... Tik nerandu kam pabrangiai parsiduot....
QUOTE(Lalabamba @ 2014 05 14, 16:31)
Tik nerandu kam pabrangiai parsiduot....
Nu, pasientka, neturit visai sarmatos
tai po tokių žinių užsivesi ir pigiau gali pasileist, greičiau surinksi sumą
QUOTE(RositaK @ 2014 05 14, 16:41)
Sarmata man, sarmata.... O ką daryt.... Gerai, pasijuokėm ir gana, reikia eit pinigus uždirbdinėt...
Maniakui dar kartą VALIO!
QUOTE(RositaK @ 2014 05 14, 17:41)
PaSientka, perleisk kelis savo klientus man, as nuolaida padarysiu, nes man irgi nebedaug, bet dar truksta
Ir as zinokit net spirgu, kiekviena gera zinia atnesa dar daugiau tikejimo turkais Pirma karta turbut taip laukiu, kad laikas nesustotu, o greiciau eitu
Labai geros naujienos dabar laikisim kumstukus uz skaiciuku augima
Dar vienas pliusas turkams taip noretusi kuo greiciau pas juos vykt
Dar vienas pliusas turkams taip noretusi kuo greiciau pas juos vykt
QUOTE(MYG @ 2014 05 14, 14:44)
Atsakymas kraujo tyrimu - 46,39 IU/L
Paskutines MM 04.20
Punkcija 05.02
Isodinimas 05.07
Profesores nurodyta tyrimo data 05 15 buvo.
Ar skaiciai geri?
Paskutines MM 04.20
Punkcija 05.02
Isodinimas 05.07
Profesores nurodyta tyrimo data 05 15 buvo.
Ar skaiciai geri?
Vaje kokios nuostabios zinios Maniako aukit stiprekit
Sveiki visi,
Na ka matau, kad ir be manes pasklido zinios . Realiai jau vakar vakare zinojom. O tiksliau neiskentem ir pasidarem testa. Tai buvo antra juostele bet labai nezymi. Todel norejom pasidaryi kraujo tyrima pries rasydami kazka, kad butume tikrai tikri, kad viskas ne sapnas .
Kazkaip po tokiu naujienu pagalvoji. Tai jei turkai is pacio pirmo karto padare viska kaip reikiant. Tai ka daro Lietuviai???? Ima tikrai didelis pyktis, nes po visko rodos, kad nei pas mane nei pas mano zmona kazkokiu problemu nera iskyrus azospermija. Tai reliai tik suleist taip sakant reikia ir viskas butu ciki. Tai lietuviai nesugebejo isauginti nei vieno normalaus embriono. Nu zodziu labai nusyvyliau ir uzpykau ant ju ir tikrai geriau pasitaupyti ir vaziuoti i turkija.
Tarp kitko siandien geru naujienu diena. Pagaliau atejo ir mano genetiniai tyrimai. Jie yra neigiami. Taigi viskas kaip ir tvarkoje . Lauksim penktadienio testo tyrimu ir skaiciuku augimo. Kaip suprantu nusimato ne dvynukai
Na ka matau, kad ir be manes pasklido zinios . Realiai jau vakar vakare zinojom. O tiksliau neiskentem ir pasidarem testa. Tai buvo antra juostele bet labai nezymi. Todel norejom pasidaryi kraujo tyrima pries rasydami kazka, kad butume tikrai tikri, kad viskas ne sapnas .
Kazkaip po tokiu naujienu pagalvoji. Tai jei turkai is pacio pirmo karto padare viska kaip reikiant. Tai ka daro Lietuviai???? Ima tikrai didelis pyktis, nes po visko rodos, kad nei pas mane nei pas mano zmona kazkokiu problemu nera iskyrus azospermija. Tai reliai tik suleist taip sakant reikia ir viskas butu ciki. Tai lietuviai nesugebejo isauginti nei vieno normalaus embriono. Nu zodziu labai nusyvyliau ir uzpykau ant ju ir tikrai geriau pasitaupyti ir vaziuoti i turkija.
Tarp kitko siandien geru naujienu diena. Pagaliau atejo ir mano genetiniai tyrimai. Jie yra neigiami. Taigi viskas kaip ir tvarkoje . Lauksim penktadienio testo tyrimu ir skaiciuku augimo. Kaip suprantu nusimato ne dvynukai
Čia žinios greitai sklinda
Tai va, kai pagalvoji..kad ir kaip sunku, brangu ir t.t, vis tiek verta, kai yra rezultatas, tada visai dzin, kokia buvo kambario ar konsultacijos kaina, kad reikėjo keisti bilietus ir t.t.
Dvynukai tikriausiai negresia,o kaip jums su tais likusiais embrionais baigėsi, šaldėte?
Tai va, kai pagalvoji..kad ir kaip sunku, brangu ir t.t, vis tiek verta, kai yra rezultatas, tada visai dzin, kokia buvo kambario ar konsultacijos kaina, kad reikėjo keisti bilietus ir t.t.
Dvynukai tikriausiai negresia,o kaip jums su tais likusiais embrionais baigėsi, šaldėte?