Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

Valio valio valio!
Lauksime hcg pakartojimo poryt!
Ir as visa ryta refreshinau, o dabar uzsidirbau ir praziopsojau paskelbima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2014 05 14, 16:37)

Ir as visa ryta refreshinau

Ziuriu ne as viena cia F5 mygtuka baigiu suminkyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip gera ant širdies, kad net negaliu dirbti per tą jaudinantį džiaugsmo virpuliuką doh.gif lotuliukas.gif
galgi geriau einam švęsti thumbup.gif yabadabadooo drinks_cheers.gif
Atsakyti
wub.gif Oi kokios cia nuostabios naujienos wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Super žinios! Laikom kumščius už tolimesnį gražų augimą! 4u.gif
Jetau, kaip noriu lėkt greičiau į Stambulą... blush2.gif Tik nerandu kam pabrangiai parsiduot.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 05 14, 16:31)
Tik nerandu kam pabrangiai parsiduot....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu, pasientka, neturit visai sarmatos schmoll.gif
tai po tokių žinių užsivesi ir pigiau gali pasileist, greičiau surinksi sumą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 14, 16:41)
tai po tokių žinių užsivesi ir pigiau gali pasileist, greičiau surinksi sumą thumbup.gif

Sarmata man, sarmata.... O ką daryt.... ax.gif lotuliukas.gif Gerai, pasijuokėm ir gana, reikia eit pinigus uždirbdinėt... doh.gif
Maniakui dar kartą VALIO! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 14, 17:41)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
PaSientka, perleisk kelis savo klientus man, as nuolaida padarysiu, nes man irgi nebedaug, bet dar truksta biggrin.gif

Ir as zinokit net spirgu, kiekviena gera zinia atnesa dar daugiau tikejimo turkais wub.gif Pirma karta turbut taip laukiu, kad laikas nesustotu, o greiciau eitu bigsmile.gif
Atsakyti
Labai geros naujienos thumbup.gif 4u.gif smile.gif dabar laikisim kumstukus uz skaiciuku augima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dar vienas pliusas turkams taip noretusi kuo greiciau pas juos vykt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2014 05 14, 14:44)
Atsakymas kraujo tyrimu - 46,39 IU/L

Paskutines MM 04.20
Punkcija 05.02
Isodinimas 05.07

Profesores nurodyta tyrimo data 05 15 buvo.
Ar skaiciai geri?

Vaje kokios nuostabios zinios Maniako wub.gif aukit stiprekit wub.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

Na ka matau, kad ir be manes pasklido zinios biggrin.gif. Realiai jau vakar vakare zinojom. O tiksliau neiskentem ir pasidarem testa. Tai buvo antra juostele bet labai nezymi. Todel norejom pasidaryi kraujo tyrima pries rasydami kazka, kad butume tikrai tikri, kad viskas ne sapnas blush2.gif.
Kazkaip po tokiu naujienu pagalvoji. Tai jei turkai is pacio pirmo karto padare viska kaip reikiant. Tai ka daro Lietuviai???? Ima tikrai didelis pyktis, nes po visko rodos, kad nei pas mane nei pas mano zmona kazkokiu problemu nera iskyrus azospermija. Tai reliai tik suleist taip sakant reikia ir viskas butu ciki. Tai lietuviai nesugebejo isauginti nei vieno normalaus embriono. Nu zodziu labai nusyvyliau ir uzpykau ant ju ir tikrai geriau pasitaupyti ir vaziuoti i turkija.
Tarp kitko siandien geru naujienu diena. Pagaliau atejo ir mano genetiniai tyrimai. Jie yra neigiami. Taigi viskas kaip ir tvarkoje thumbup.gif . Lauksim penktadienio testo tyrimu ir skaiciuku augimo. Kaip suprantu nusimato ne dvynukai unsure.gif
Atsakyti
Čia žinios greitai sklinda biggrin.gif
Tai va, kai pagalvoji..kad ir kaip sunku, brangu ir t.t, vis tiek verta, kai yra rezultatas, tada visai dzin, kokia buvo kambario ar konsultacijos kaina, kad reikėjo keisti bilietus ir t.t.

Dvynukai tikriausiai negresia,o kaip jums su tais likusiais embrionais baigėsi, šaldėte?
Atsakyti