Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

Rosita,taip ir mes turejome pirma vizita pas turkus.Dabar spalio men vaziuosime procedurai.
Man pasalinti abu kiausintakiai ir vyras turi problemu su kiekiu.
1 IFV buvo darytas LV.
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 06 05, 12:09)
Visiškai sutinku su Afrodite69  drinks_cheers.gif  Mes paskutinius pinigus į šitą IVF sudėjome ir tikrai esu pasiskaičiavusi, kiek mums maždaug reikės pinigėlių, ir jei pokytis iki kokiu 2000 Lt į vieną ar kitą pusę, tai dar kaip nors, bet jei jie visiems procedūroms kainas sukels  doh.gif 
Kitas dalykas - kas buvo pas arabus, tas puikiai žino, kad jie kainas užsikelia visur ir visada su ta mintimi, kad esant reikalui galima butu nuleisti. Toks jų mentalitetas. Turguje jei striukė kainuoja 200 USD, gali nusipirkti uz 50  blink.gif  Mes, lietuviai, prie to nepratę  biggrin.gif  Tačiau mes važiuojame pas juos, ne jie pas mus, tad mes turime taikytis prie jų ir juos perprasti.
Paprastas pavyzdys - Maniakas dėl konsultacijų derėjosi - gavo nuolaidą, mes nesiderėjom (tuo pat metu buvom)- negavom 4u.gif
Turkai derybų nepriima kaip kažko negražaus, nemandagaus ar nekultūringo,jiems tai yra savaime suprantamas dalykas  mirksiukas.gif  Be abejo, čia ne turgus ir nesiderėsi iki negalėjimo, bet tikrai galima paklausti, kodėl mano draugai mokėjo mažiau, nei paskaiciuojate mums biggrin.gif
Papildyta:
Maniako zmonytei dejo 2 blastutes  4u.gif

Na tai jau tikrai, as nezadu prisideti + dar kokiu "nenumatytu" 2000 eur, jeigu daugiau kas pradetu kainuoti… nesamone. Afrodite69 kai tiesiai sviesiai paklausi, pasidalink ir su mumis biggrin.gif Tiesiai paklausk ar tam pakelia kad pasideretume biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tai jei 1 sirdute na va 1 ir isitvirtino is 2 4u.gif .. turbut geriau deti tikrai 2 (jeigu tik jie yra) Jei isitvirtins 2 tai ir gyvensim su 2 biggrin.gif

Pirmadieni daro GN, kaip bijau blink.gif Grybo g., nes NHW Klimas gulasi operacijai atsauke mano vizita verysad.gif Gerai kad dar ten prieme, be siuntimo norejo nepriimt o as visus tyrimus jau pasidarius…
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 05 birželio 2014 - 12:47

Sveikinimai Maniako šeimynai 4u.gif

Mes niekur nesiderėjom, neprašėm, kad nuleistų, porą kartų jie patys nuleido kainą be jokių prašymų.
Bet šiaip tai nemanau, kad yra tame kažkas gėdingo, jei paklausit, kodėl keičiasi kainos, kokios prognozės. Taip, jie galbūt pratę prie labiau pasiturinčių, jautėsi,kad, pvz, nesupranta,kodėl mes aiškinamės, kaip važiuoti autiku, o ne taksu. Arba Kubra tik patampė pečiais, kai aš šiek tiek papriekaištavau,kad ji prieš ivf nepasakė,kad mūsų visi tie živ tyrimai nebetinkami (būtinai darykit LT, nes ten mes sumokėjom kažkur apie 500 lirų). Tačiau, manau, normalu išsiaiškinti kainą ir turėti ją patvirtintą. Mums tai didelės sumos, pinigais nelyja, reikia susiplanuoti mėnesį kitoj šaly ir būtų stipriai prastai,jei pinigai baigtųsi anksčiau laiko. Brangsta kažkas, tai brangsta, bet tai turi būti iš anksto žinoma ir tos konkrečios poros IVF ciklo metu kaina turėtų nesikeisti.
O dėl to, kad uždės lietuviams "etiketę"...nemanau, visko ten jie matę. Man kažkaip labiau gėda dėl to, kokį įspūdį apie mūsų mediciną jie susidaro, kai atvažiuoja su tokiom situacijom, kaip Karmensitos. Neaišku,ką matė, neaišku, ką stimuliavo... atrodom kaip bananų respublika. O kad toje respublikoje ne visi milijonieriai, manau, normalu.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2014 06 05, 09:50)
Labas rytas
Maniakai,nuosirdziai sveikinu Jusu seima! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

As manau, kad uz gera darba reikia moketi ir tam yra kaina! Jei mes kekvienas nuvykias pradesime deretis kaip turguje,kad darytu nuolaidas,kazin ar labai graziai atrodytu Ju mediku atzvilgiu.

Patys nuosirdziausi sveikinimai Maniako seimynai wub.gif wub.gif wub.gif

O kas del kainu tai tame ir esme, jei jos butu aiskiai kuzkur surasytos ir paskelbtos, nebutu jokios problemos, tiesiog zinotum gali tiek sau leisti ar ne, o dabar taip iseina, kad net nezinai ar isgalesi surinkti, supaupyti, nes ji bet kada gali pasikeisti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 06 05, 14:10)
Sveikinimai Maniako šeimynai 4u.gif
Mes niekur nesiderėjom, neprašėm, kad nuleistų, porą kartų jie patys nuleido kainą be jokių prašymų.
Bet šiaip tai nemanau, kad yra tame kažkas gėdingo,  jei paklausit, kodėl keičiasi kainos, kokios prognozės. Taip, jie galbūt pratę prie labiau pasiturinčių, jautėsi,kad, pvz, nesupranta,kodėl mes aiškinamės, kaip važiuoti autiku, o ne taksu. Arba Kubra tik patampė pečiais, kai aš šiek tiek papriekaištavau,kad ji prieš ivf nepasakė,kad mūsų visi tie živ tyrimai nebetinkami (būtinai darykit LT, nes ten mes sumokėjom kažkur apie 500 lirų). Tačiau, manau, normalu išsiaiškinti kainą ir turėti ją patvirtintą. Mums tai didelės sumos, pinigais nelyja, reikia susiplanuoti mėnesį kitoj šaly ir būtų stipriai prastai,jei pinigai baigtųsi anksčiau laiko. Brangsta kažkas, tai brangsta, bet tai turi būti iš anksto žinoma ir tos konkrečios poros IVF ciklo metu kaina turėtų nesikeisti.
O dėl to, kad uždės lietuviams "etiketę"...nemanau, visko ten jie matę. Man kažkaip labiau gėda dėl to, kokį įspūdį apie mūsų mediciną jie susidaro, kai atvažiuoja su tokiom situacijom, kaip Karmensitos. Neaišku,ką matė, neaišku, ką stimuliavo... atrodom kaip bananų respublika. O kad toje respublikoje ne visi milijonieriai, manau, normalu.
4u.gif

As nesu bendravusi su turkais ir tikrai nemoku siaip deretis, bet gal kazka pavyks suveikti. O kad paklausiu tikrai per galva neduos. Be to,kai kuriu tyrimu kainas man parase nes klausiau ju,tai jeiigu jie sumastys kad brangiau sakiau pateiksiu laiska ir klausiu kodel brangiau jei va man visai neseniai parase kita suma.
Del bananu salies tai jau jo....negraziai iseina is tikruju.As dabar kai daugiau su amerikieciais bendrauju tai jie irgi stebisi kad tam tikru tyrimu negaliu pasidaryt.O ir buvo kad raso kad na tau reikia to ir to,suma susidaro gera,as klausiu alternatyvu o jie stebisi..o tada jau teko parasyti kad algos visai kitos pas mus,,todel suma kuri gaunasi menesiui pirlygsta musu vidutiniam menesiniui uzdarbiui.Na zodziu uzsuktas ratas bet ko nepadarysi del svajones ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Kaip ramu cia blush2.gif

Turiu klausimeli tu, kas buvo ilgesniam laikui - ar gavote kur nors LT issikeisti Turkijos liru? Nes kursas cia palankesnis nei ten vietoje keicia usd I liras, bet kol kas dar neradau kas ju turetu schmoll.gif
Atsakyti
Mes vežėmės eurus ir dalį jų ten keitėmės į TLI 4u.gif

Maniakų šeimyna 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 06 06, 12:45)

Turiu klausimeli tu, kas buvo ilgesniam laikui - ar gavote kur nors LT issikeisti

Manau, kad LT negausi, kas keistu i liras 4u.gif
Atsakyti
Sveika, Edena, keičia Medicinos bankas, tik pasiskambink į konkrečią valiutų keityklą, ar turi, prieš važiuodama, mano atveju turėjo autobusų stoties Medicinos banko keitykla, dar dažnai turi Geležinkelio stoties keitykla. Tik turėjo stambiomis kupiūromis (200 TL).
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2014 06 06, 12:39)
Sveika, Edena, keičia Medicinos bankas, tik pasiskambink į konkrečią valiutų keityklą, ar turi, prieš važiuodama, mano atveju turėjo autobusų stoties Medicinos banko keitykla, dar dažnai turi Geležinkelio stoties keitykla. Tik turėjo stambiomis kupiūromis (200 TL).

O , aciu butinai reikes pasiskambinti 4u.gif Gal ten galima ir uzsisakyti ju kazkiek g.gif issiaiskinsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tik atskridus ir išėjus per vartus oro uoste keičiausi-man rodos oro uostuose geras kursas
Atsakyti
Kursas kasdien kinta, o ir nuo vietos priklauso.
Atsakyti