Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(Aivė @ 2014 06 03, 21:20)
Cristina buvo su mumis beveik iki 7 vakaro, o veliau nukeliavo namo. Ilgai uztrukom, nors vizitas turejo prasideti 14 val.laukem apie 40 min, Tada tik pasirode Cristina. Konvejeris ir cia, visi velavo. Pas urologa taip ir nepakliuvom, uzrase rytojui. Tai bat idomiai pas mane- nerado prie ko prisikabinti. Semra sake issiaiskinsim kodel nepavyko 5 kartai, bet be gimdos nuotraukos nieko neskyre. Nemaloni procedura, kazkas rase kad tiesiog nuotrauka, bet realiai skaudejo  doh.gif kateteri negalejo ikist  doh.gif Nuotrauka normali, bet ryt profesore paziures. Tai vat ir nezinau, gal per daug tikejausi. Jau paskyre ilga protolola, nupirkau vaistus, tik realiai nezinau kada pradesim. Nezinau ar verteja Cristina kazko nesuprato, bet keli dalykai nuskambejo priesingai nei rase mergaites. Pvz. spermos kokybe svarbiau uz kiausialastes kokybe  g.gif na zodziu reikia dabar viska apgalvoti. Chalva is pistaciju dieviska ...  tongue.gif

na man panasus jausmas ir dvejones is pradziu buvo ten,betvarke... bet paskui grizus viskas susigulejo. turbut tam ir reikia sio vizito o ne iskart ivf vaziuoti smile.gif

QUOTE(Magnetukas @ 2014 06 03, 21:34)
14.00 val  biggrin.gif  manau kazkur prasilenksim  bigsmile.gif

tikrai prasilenksit, tikriausiai ir vienam aukste lauksit 4u.gif nes ten iki vakaro prasimali ten jei dar kokius tyrimus darai 4u.gif
Atsakyti
Oho, tikrai operacijų kaina didelė blink.gif
Aive, man MTHFR darė TR. Nežinau kaip ten su Lt, bet Leideno faktorių turėtų eit jažkyr pasidaryt g.gif aišky būtų gal geriausia pas juos vietoj viską atlikt.
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 06 03, 10:10)
Matai, echoskopą nusipirkti galima, bet kompetencijos ir žmogiškumo, deja, ne..  rolleyes.gif

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu įdomu, iš kur tokios kainos blink.gif blink.gif Man iš pradžių pasakė, kad LP kainuos 3950 TL, bet sumokėjom kažkur 3500 TL. Tai litais išeitų maždaug 4500 Lt.
Gimdos nuotrauką, kaip minėjau, pasiūlė daryt radiologijos centre, kur pigiau, ten mums kainavo 300 TL, t. y. nepilnai 400 Lt.

Va radau Kubros laišką: "The price is 3950 TL. Patalogy can be additional (+200 TL).Tell me your first day of bleeding so we can arrange your operation."

Tas +200 būtų, jei būtų reikėję šalint kiaušintakius ir t. t.

Motyvacija daryt būtent ten? Na, pirmiausia, tas pats gyd, šiuo atveju Semra, žino visą situaciją- ką rado, ką išėmė, koks vaizdas, pagal tai skiria gydymą. Antra - kokybė. Aš juk irgi buvau ką tik pasidariusi LT tą laparoskopiją, bet ir sąaugų buvo likę, ir endo židinių (mūsiškiai sakė, kad nėra). Nickos draugė irgi buvo pas mus dariusi, kaip suprantu. O Turkijoje buvo visai kitos išvados.
Karmensita, juk ir tavo tokia situacija: turkai pamatė, ko LT nematė. Net per tą pačią echo. Nu tai ir per LP gali būti tas pats. Nueisi, pasakysi, kad reikia išoperuoti kiaušintakį, tą, aną, o jie sakys, ko čia nurodinėji, patys matysim, ką išoperuoti, ir pvz "matys" visai kitaip. Ar būsi tikra, kad tikrai gerai padarė, taip, kaip Semra padarytų? Kad tikrai tą pertvarą normaliai panaikino? Manau, jei sėdim šioje temoje, tai nė viena nesam tikra, kad LT viską tikrai teisingai padarytų.. kitaip ir darytume čia viską, bet nedarom, trenkiamės kažin kur už jūrų marių, nes tikime (ir rezultatai įrodo), kad ten padarys geriau. TAi tik tiek. Bet aišku, kitas dalykas- kainos. Čia jau neturiu,ką pasakyti, tiesiog neturiu. Susisuktum ir Turkijoj greitai (atmetus pinigų klausimą, jei reikia surinkti), man LP padarė sekantį ciklą po vizito. Bet va pinigų klausimas tai nerealus/ Gal vertėtų paklausti, kodėl taip pasikeitė kainos? pašnekėti, kad apie juos sužinojot iš likimo draugių, kurios darėsi rudenį pas juos LP ir IVF, ir kad žinot, kiek mokėjo, pagal tai susiplanavot, o dabar taip pasikeitė kainos. Su tais turkais visko būna, ims ir pakeis tas kainas, jei paverksit.

Aive, dėl spermos ir kiaušialąstės kokybės- na aš tai irgi kaip ir niekad neabejojau, kad spermos svarbiau. Nebent jau ta kiaušialąstė žiauriai nekokia... O šiaip..spermiukus būtina atrinkti geros morfologijos, o kiaušialąstė gali būti ir vidutinė, pvz, mano tik viena gera buvo, o antroji vidutinė, bet va nerado visų 6 idealių spermiukų ir užtat nebuvo visi 6 embrionai geros kokybės, aš taip supratau g.gif Bet aišku, svarbu viskas..

Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 06 03, 22:54)
Na dabar atkapsciau tarp popieriu lapa Su paskirtais tyrimais, kuriuos galim padaryt namie, bet kazin ar daro  g.gif
factor II
factor V leiden mutasyonu
MTHF reductase 677 ir 1298
PAI-1 4G/5G polimorfizmi
gal teko kam daryt?

Kainos tikrai sokiravo blink.gif eina sau kiek viskas pabrango ir kainuoja doh.gif Kas del darymo operacijos,tai as irgi mastau kad o jei Lietuvoje nepamatys ka reikia daryti,medikams nepatinka kai tu sakai kad suzinojai kazka apie gydyma ir net pateiki mokslini straipsni jie susirauke buna,o cia operacija-as irgi galvoju ar nebus taip kad sakys ko tu mums aiskini mes nieko nematome g.gif na nebent Semra parasytu angliskai dokumenta gal ir padarytu, bet vel rizika ar viska gerai atliktu,juk jei neatliks kaip reikiant visas IVF nueis suniui ant uodegos g.gif Bet kaina operaciju didele doh.gif net nezinau ka ir pasakyti-sudetinga situacija. g.gif Taupyti pinigus ir surinkus reikiama suma vaziuot operuotis,o po operacijos praejus porai men,daryti IVF g.gif
Kas del tyrimu,tai man rodos trys yra genetiniai,tai reikes darytis Santariskese. Gauti genetiko siuntima,ten papulsit,paiims krauja ir lauksit apie menesi. Tik nezinau ar jie visus tuos tyrimus daro ir manau kad geriausia butu jei tau vietoje padarytu. g.gif
Nes vel arba darysies mokamus, arba teks itikineti genetikus kad tau tikrai reikia.
Kazkaip keista man, kad jie patys nedaro g.gif
Atsakyti
Na, bandysiu perklausti..
Kainas atspausdino Memorial buhalterijoje, Kristinos prašymu.
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2014 06 04, 20:18)
Na, bandysiu perklausti..
Kainas atspausdino Memorial buhalterijoje, Kristinos prašymu.

Siaip kas del kainu zinok. Mes labai daug kur jas nusimusem. Mum pats IVF visa procedura kainavo 5700tl. Zodziu reik nebijoti paprasyti nuolaidos ir ja tikrai duos.
Papildyta:
Na ka. Ka tik grizom is ultragarso ir turim geru naujienu. Yra plakanti maza sirdele 4u.gif. 6 sav ir trys dienos, gydytojas sake atrodo viskas idealiai. Taigi ta proga ir drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2014 06 04, 21:38)
Siaip kas del kainu zinok. Mes labai daug kur jas nusimusem. Mum pats IVF visa procedura kainavo 5700tl. Zodziu reik nebijoti paprasyti nuolaidos ir ja tikrai duos.
Papildyta:
Na ka. Ka tik grizom is ultragarso ir turim geru naujienu. Yra plakanti maza sirdele  4u.gif. 6 sav ir trys dienos, gydytojas sake atrodo viskas idealiai. Taigi ta proga ir  drinks_cheers.gif .

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tyrimai zinokit labai brangus, po to kai sian padare prolaktina, T4 ir TSH gavau lengva soka -312 liru. Namie teks paieskot aisku kur pasidaryt likusius doh.gif
rytj griztam. Po truputi viskas susigula- parasysiu veliau .
Papildyta:
Na ka. Ka tik grizom is ultragarso ir turim geru naujienu. Yra plakanti maza sirdele  4u.gif. 6 sav ir trys dienos, gydytojas sake atrodo viskas idealiai. Taigi ta proga ir  drinks_cheers.gif .

dideli sveikinimai, mes uz jus drinks_cheers.gif
Atsakyti

oi kaip faina wub.gif wub.gif wub.gif sekiau jusu istorija, puiku, dar vienas + turkijai 4u.gif
Atsakyti

Nuostabu wub.gif wub.gif sveikinu wub.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai dziaugiuosi uz Maniako seima! Silciausi sveikinimai!
Atsakyti
Ka tik grizom is ultragarso ir turim geru naujienu.

Nuostabu wub.gif Saunuoliai turkai thumbup.gif
Papildyta:
Beje, dar prie tos pačios temos - gal dar kam reikia OvaBoost? Saviškius jau pardaviau, dabar draugė dar prašė pasiūlyti forume, nes irgi nebereikia nestuke.gif O mes ten urmu abi užsipirkusios buvom biggrin.gif
Turi 4 buteliukus, kurie galioja iki 2016 m. galo (atrodo 11 mėn.). 3 buteliukai nepraimti, o 1 buteliuke trūksta 1 kapsulės 4u.gif Po 70 Lt pilni ir 65 praimtas 4u.gif
užnėštėjo mano aplinkoj šiais metais. Labai linkiu jums visoms, mergaitės, kad kuo greičiau pasiektumėte savo svajonę wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orchida: 05 birželio 2014 - 07:53