Sveikos, ačiū už palaikymą, labai smagu:)
Aive, ne, mums jokių tyrimų neskyrė šiandien, užteko atsivežtų.
Dėl laparoskopijos ir histeroskopijos, iki galo turbūt nepatikėsiu, kol jos neįvyks ir nepatvirtins išvados..kur darytis, dar svarstom, lt gal pavyktų greitai susisukti, o ir taip nusikels. Dar ir kiaušintakio kažkiek gaila, simboliškai:) Kaina ir skraidymas irgi faktorius. Jei kam įdomu, Ivf pacientėms su nuolaida memoriale laparoskopija Op - 2350 eur, laparoskopija diagn.- 2000 eur, histeroskopija 1600 eur, laparo ir histero diagn.-2880 eur, laparo ir histero op.- 3250 eur, gimdos nuotrauka 376 eur.
Kas rekomenduoja tik pas turkus tai daryt, labai padėtumėte, jei pasakytumėt kodėl, padėtų apsispręsti:)
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 06 03, 14:45)
Kaip faina Lauksim ir spausim kumscius
safari_s dziugi zinia ir kaip saunu,kad sutaret .Ir Jonines bus neelines
safari_s dziugi zinia ir kaip saunu,kad sutaret .Ir Jonines bus neelines
Aciu Jau turime ir bilietukus, kas uztvirtino apsisprendima
Karmensita, as neturejus LP, tik H cia , LT, ir kas man buvo pikta kad po tos Histero turiu tik pakeverzota neissamu lapuka. parasyta kad viskas ok, atlikta abrazija ir paskirti KT 4 kursams. Tai is viso to turkai tik klausinejo, jei nerado pertvaru, kam abrazija ir kam KT, nezinojau ka ir atsakyti, nes visos operacijos rezultatas - spera. o visgi ir sveikatos kainuoja kiekviena H, galejo gal kazkokia nuotrauka ar dar kazka issamesnio.. manau ten taip nenutiktu, turetum issamu savo gimdos aprasyma ir greiciausiai vaizda, tai tik del histero galiu pasakyt nuomone.Bet kaina, aisku, labai didoka Reiketu turbut pasverti gerai visus uz ir pries..
bet dar, turbut, reiketu isivertint ar butu drasu ten opertuotis kai aplik daugumoje nesnekantys angliskai, tik savo kalba ( kaip Kitty aprasinejo LP skaiciau ir galvojau kad jauciu nedrasu labai butu ir bijociau tarp burio nesnekanciu ir beveik nematytu zmoniu but uzmigdytai ) na cia gal tik as tokia nedrasi
Edena, saunumelis jau kaip greit! Na, laikysim kumscius
As tai siuntu toliau, nes man neatrasineja nei Yelena, nei Christina nesuprantu, kas ten pas jas darosi
As tai siuntu toliau, nes man neatrasineja nei Yelena, nei Christina nesuprantu, kas ten pas jas darosi
QUOTE(safari_s @ 2014 06 03, 14:06)
RositaK, ka tik gavau patvirtinima is yelenos, irasyk mane i sarasiuka 1 vizitas 06.23 d. Aciu!
Busim ten kartu kelinta val jums vizitas?
QUOTE(Atisa @ 2014 06 03, 21:10)
Edena, saunumelis jau kaip greit! Na, laikysim kumscius
Cristina buvo su mumis beveik iki 7 vakaro, o veliau nukeliavo namo. Ilgai uztrukom, nors vizitas turejo prasideti 14 val.laukem apie 40 min, Tada tik pasirode Cristina. Konvejeris ir cia, visi velavo. Pas urologa taip ir nepakliuvom, uzrase rytojui. Tai bat idomiai pas mane- nerado prie ko prisikabinti. Semra sake issiaiskinsim kodel nepavyko 5 kartai, bet be gimdos nuotraukos nieko neskyre. Nemaloni procedura, kazkas rase kad tiesiog nuotrauka, bet realiai skaudejo kateteri negalejo ikist Nuotrauka normali, bet ryt profesore paziures. Tai vat ir nezinau, gal per daug tikejausi. Jau paskyre ilga protolola, nupirkau vaistus, tik realiai nezinau kada pradesim. Nezinau ar verteja Cristina kazko nesuprato, bet keli dalykai nuskambejo priesingai nei rase mergaites. Pvz. spermos kokybe svarbiau uz kiausialastes kokybe na zodziu reikia dabar viska apgalvoti. Chalva is pistaciju dieviska ...
QUOTE(Karmensita @ 2014 06 03, 18:09)
Jei kam įdomu, Ivf pacientėms su nuolaida memoriale laparoskopija Op - 2350 eur
Taip išeina kad pabrango lp, nes kiek atsimenu kitty mokėjo apie 4500lt kažin kodėl taip daug pakilo, beveik dvigubai gaunas didesnė kaina
QUOTE(Magnetukas @ 2014 06 03, 20:42)
Busim ten kartu kelinta val jums vizitas?
mums vizitas 14:30, kada jums?
QUOTE(safari_s @ 2014 06 03, 21:25)
mums vizitas 14:30, kada jums?
14.00 val manau kazkur prasilenksim
QUOTE(Magnetukas @ 2014 06 03, 21:34)
14.00 val manau kazkur prasilenksim
Na manau tikrai turetume prasilenkti , o kur apsistosit?
QUOTE(safari_s @ 2014 06 03, 21:38)
Na manau tikrai turetume prasilenkti , o kur apsistosit?
Geras klausimas dar nepradejom ziureti, bet jau laikas susirupinti
QUOTE(Magnetukas @ 2014 06 03, 21:41)
Geras klausimas dar nepradejom ziureti, bet jau laikas susirupinti
Na, mes irgi dar be vietos:) reikes ryt pasidairyti