Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

Laba, taip oras prastas, tikiuosi ryt bus geresnis. Kol kad viskas ciki, ryte planuojam pasivaikscioti o apie 13 val busim ligonineje. Karmensita, na ir naujienos doh.gif klausimas tik kodel musiskiai negali normalu echoskopa nusipirkti doh.gif ryt dar paskirti tyrimai?
Atsakyti
Karmensita, svarbiausia radot priežastį, kurią pašalinus ateis nestuke.gif aš ir pas juos sužinojau karčią tiesą, tačiau vis dar tikiuosi pasinaudot jų rekomendacijom ir dar sykutį bandyt.
pamenu vienai iš nikos2 draugių buvo labai panaši situacija kaip tau-LT diagnozavo dvigubą gimdą, net nepatarė daryt IVF, o nuvažiavus į TR Semra diagnozavo tiesiog pertvarą gimdoje! padarė LP Tr ir sakė"galit dabar natūr pastoti", tačiau ji nedelsė dėl metų ir darė IVF TR, ir nestuke.gif drinks_cheers.gif
ir jei klaustum patarimo tai siūlyčiau TIK pas juos daryt LP ir HS.

Man tik klausimas iškilo kam reikia HS jei darysit LP? g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Aš irgi savo nuomonę jau esu išsakiusi - IUI išvis laiko ir pinigų švaistymas (nekalbu apie tuos atvejus, kai nedidelės problemėlės), apie gydyma LT irgi esu kategoriska - jokiu daugiau gydymu LT schmoll.gif Edena, sauniai nusprendei, kad iskart pasirinkai TR 4u.gif Jei jau mums su 0 proc. A ir B judrumo, su 0% morfologijos B siule darytis 6 IUI blink.gif blink.gif doh.gif Tai apie ka isvis galime kalbeti...

Na, tikrai, mums reikėtų nuolaidos prašyti, juk grupėmis visada pigiau būna lotuliukas.gif Tai jau man tada Christina juokėsi, kad ką tik buvo latvių antplūdis, o dabar jau kelinta LT pora, tai as sakiau, palaukit, dar zada kelios poros po musu iskart vaziuot. Tai jei dabar 3 vienu kartu, isivaizduoju, kad gerai atrodo thumbup.gif Ir man atrodo sita tendencija tik dides 4u.gif

Karmensita, bent jau suzinojai tikraja priezasti 4u.gif Ziurek, pasalins ir bus viskas ok mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2014 06 03, 00:56)
klausimas tik kodel musiskiai negali normalu echoskopa nusipirkti  doh.gif ryt dar paskirti tyrimai?

Matai, echoskopą nusipirkti galima, bet kompetencijos ir žmogiškumo, deja, ne.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 06 03, 10:00)
Karmensita, svarbiausia radot priežastį, kurią pašalinus ateis nestuke.gif aš ir pas juos sužinojau karčią tiesą, tačiau vis dar tikiuosi pasinaudot jų rekomendacijom ir dar sykutį bandyt.
pamenu vienai iš nikos2 draugių buvo labai panaši situacija kaip tau-LT diagnozavo dvigubą gimdą, net nepatarė daryt IVF, o nuvažiavus  į TR Semra diagnozavo tiesiog pertvarą gimdoje! padarė LP Tr ir sakė"galit dabar natūr pastoti", tačiau ji nedelsė dėl metų ir darė IVF TR, ir  nestuke.gif  drinks_cheers.gif
ir jei klaustum patarimo tai siūlyčiau TIK pas juos daryt LP ir HS.

Man tik klausimas iškilo kam reikia HS jei darysit LP? g.gif

Sveikos,
Vakar perskaitem su vyru ir abu likom sokiruoti blink.gif Dziugu kad rado priezasti,kuria galima pasalinti ir viskas eitusi gerai. Man BAK'e Odeta Kazlauskiene atsimenu sake,kad butinai pries IVF reikia ziureti ar nera gimdoj saaugu nes tada tik ismesti pinigai ir jokio rezultato.
Tad linkiu kad sis skyrelis turetu tik puikius rezultatus nestuke.gif nestuke.gif wub.gif
RositaK, tai kad LP tai apziuri kas pilvo ertmeje darosi, gimdos isore,kiausides ir t.t. o Histero tai jau viska tik viduje;polipai,saaugos ir T.T. a bent jau as taip suprantu is aprasymu kuo skiriasi tos operacijos g.gif
Laukima Aives ziniu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Karmensita, nu nerealu doh.gif tikriausiai emocijos prieštaringos -nusitęsia viskas, papildomų išlaidų prisideda, bet kita vertus -o jei dar būtum darius ir darius čia pas mus doh.gif kraupu..
Aš irgi patarčiau tik pas juos daryt operaciją,kad pati Semra viską sutvarkytų.

Afroditė teisi dėl operacijų, aš LT irgi dariausi LP+HS, TR tik LP, nes jiems kiaušintakiai įtartini atrodė. Per LP tvarko kiaušintakius, endo ir t.t., o per histero - patį gimdos vidų, polipus vsokius, jei reikia , daro gleivinės abraziją.
Atsakyti
Na, as maniau mes HS vadinam histetosalpigsoskopija, ne histeroskopija H doh.gif tai vat ir iskilo klausimas, kam ziuret kiausintakius jei tai padarys per LP lotuliukas.gif

raip, man ir paciai LP buvo daryta su H
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 03 birželio 2014 - 13:14
QUOTE(RositaK @ 2014 06 03, 13:12)
Na, as maniau mes HS vadinam histetosalpigsoskopija, ne histeroskopija H doh.gif tai vat ir iskilo klausimas, kam ziuret kiausintakius jei tai padarys per LP lotuliukas.gif

raip, man ir paciai LP buvo daryta su H

RositaK, ka tik gavau patvirtinima is yelenos, irasyk mane i sarasiuka 1 vizitas 06.23 d. Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(safari_s @ 2014 06 03, 16:06)
RositaK, ka tik gavau patvirtinima is yelenos, irasyk mane i sarasiuka 1 vizitas 06.23 d. Aciu!  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(safari_s @ 2014 06 03, 14:06)
RositaK, ka tik gavau patvirtinima is yelenos, irasyk mane i sarasiuka 1 vizitas 06.23 d. Aciu!  4u.gif

kaip smagu ten Jonines sutiksit thumbup.gif Kuriam laikui vaziuoti planuojat?

Mes jau apsisprendem kas startuosim si cikla, tai apie 06.29 jau turime buti ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 06 03, 15:37)
kaip smagu ten Jonines sutiksit  thumbup.gif  Kuriam laikui vaziuoti planuojat?

Mes jau apsisprendem kas startuosim si cikla, tai apie 06.29 jau turime buti ten  4u.gif

Kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Lauksim ir spausim kumscius thumbup.gif
safari_s dziugi zinia ir kaip saunu,kad sutaret thumbup.gif .Ir Jonines bus neelines wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 06 03, 14:37)
kaip smagu ten Jonines sutiksit  thumbup.gif  Kuriam laikui vaziuoti planuojat?

Mes jau apsisprendem kas startuosim si cikla, tai apie 06.29 jau turime buti ten  4u.gif

Dar neteko Joniniu turkijoje sutikti lotuliukas.gif mes trumpam 22 d. vakare busim ten. 24 ryte atgal, dziaugiuosi uz jus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(safari_s @ 2014 06 03, 15:02)
Dar neteko Joniniu turkijoje sutikti  lotuliukas.gif mes trumpam 22 d. vakare busim ten. 24 ryte atgal, dziaugiuosi uz jus thumbup.gif

Tai tik vainikus leisti bus sunku prasibraut ten prie Bosphoro krantai ten cementiniai biggrin.gif biggrin.gif

Na tai irgi prasilenksim. Nieko gal dar kas nors jungsis su mumis, butu smagu ten susibegti turkiskai arbatelei 4u.gif
Atsakyti