Dekui Atisa uz atsakymus.
As irgi linkstu prie to paprastumo ir pirkimo is www.eurocore.eu. Nors minejei kad kazkas tai daro per kazkokius tarpinikus, ar gali placiau apie tai - kas tai SM?
QUOTE(OlgaLa @ 2014 05 29, 09:44)
Kazkaip ir as neradau kazko panasaus, sakau, gal tiesiog neradau. Plius fairhaeven produktai mane kabino, tai kad neblogi atsiliepimai. But gerai isgirsti daugiau kas yra patyres, kaip sakant sustiprinti mano pasirinkima
OlgaLa, as geriu Ovaboos ir Fertile CM, perkuosi tiesiai is Fairheaven , man pigiai gaunas, perku po 3 buteliukus tai nuolaida duoda ir siuntimas free. na bet as ne Lt...
del poveikio tai dar tik pirmas menuo, tai sunku pasakyt ar nauda yra. Tik pradeju gert Ovaboost man pradzioj labai toks apsunkimas ir mieguistumas jautes, mat Ovabooste yra nemazai melatonino (miego hormonas), tad dabar visas tas 4 tabletes geriu i pavakare. Taip pat dar viduriai siek tiek pralaisveje, man nuo vitamino E visa laik taip buna, o Ovabooste jo yra labai daug. Na tikiuosi tas vitamino E perteklius ne bus kenksmigas Kaip bebutu zadu 3 menesius pagert, gal tada pertrauka daryt.
Vyrui mes nieko is ten nenaudojam.
Sekmes
QUOTE(Edena @ 2014 05 29, 17:36)
va sitaip Grade pas mus tie surasyti
Pas mus biologas tas pats -Serkan, nu bet zinok pas mane nera tokiu punktu bet pas mane angliska spermograma, o pas tave turkiska?
QUOTE(OlgaLa @ 2014 05 29, 19:40)
Dekui Atisa uz atsakymus.
As irgi linkstu prie to paprastumo ir pirkimo is www.eurocore.eu. Nors minejei kad kazkas tai daro per kazkokius tarpinikus, ar gali placiau apie tai - kas tai SM?
SM-supermamu tikrai nepasakysiu tiksliau neiko, nes nesu siuntusis pati, paskaitinek pardaveju skyrelyje, kur merginos perka ivairias prekes is Jav ir kitu uzsienio saliu tik mano nuomone subjektyvi siuo atzvilgiu, nes kainu skirtumas labai nedidelis (nes dar susimoki ir tarpininkui), plius-tu rizikuoji, pervesdamas pinigus nepazistamiems zmonems (as itari ), ir dar laukt reikia ilgiausiai. Pvz. Forumiete rase, kad per tarpininkus Ovaboost kainuoja atrodo 109 lt, motility-81, tai nuo LT kainu skiriasi keliais litais. Cia tik mano nuomone jei imanoma gauti kaip burbuliacijai pigaii, tada tikrai taip, bet as nebent pati pirkciau tieisiai is Fairhaven arba per labai patikimus ir pazistamus zmones
norejau paklaust jusu nuomones, kazin ar butu imanoma nuskrist pirmai konsultacijai ir kad po keliu dienu lp padarytu, aisku rasant laiska viska aprasius ir paklausus ar didele tikimybe daryt lp (kazkodel sirdis kuzda kad jos reikes)? tom kam dare lp, kiek ilgai buvot tirkijoj, kada po jos galejot skrist ir kelinta ciklo diena geriau ja daryt? galvojau kokia gerai savaitei nuskrist ir konsultacijai ir lp. gal tos kurios jau buvot ir kuriom dare lp paprotins mane ir nerekomenduos abieju iskart?
QUOTE(Atisa @ 2014 05 29, 18:45)
Pas mus biologas tas pats -Serkan, nu bet zinok pas mane nera tokiu punktu bet pas mane angliska spermograma, o pas tave turkiska?
SM-supermamu tikrai nepasakysiu tiksliau neiko, nes nesu siuntusis pati, paskaitinek pardaveju skyrelyje, kur merginos perka ivairias prekes is Jav ir kitu uzsienio saliu tik mano nuomone subjektyvi siuo atzvilgiu, nes kainu skirtumas labai nedidelis (nes dar susimoki ir tarpininkui), plius-tu rizikuoji, pervesdamas pinigus nepazistamiems zmonems (as itari ), ir dar laukt reikia ilgiausiai. Pvz. Forumiete rase, kad per tarpininkus Ovaboost kainuoja atrodo 109 lt, motility-81, tai nuo LT kainu skiriasi keliais litais. Cia tik mano nuomone jei imanoma gauti kaip burbuliacijai pigaii, tada tikrai taip, bet as nebent pati pirkciau tieisiai is Fairhaven arba per labai patikimus ir pazistamus zmones
Hm tai gal pas jus normalesniu formu Isvis morphology nera? Idomiai .. na bet isvada vistiek sake kad tinkama IVF +IMSI tai siaip ar taip, einu vyrui mitybos plana sudaryt Dabar jau reikia maximum stengtis kad geriausia kokybe ka galim butu
Nu jo turkiskai, taip idomiai pusiau turkiskai pusiau angliskai pvz Grade tai angliskas zodis - visa kita turkiskai bet as suprantu tiek kad Morfoloji yra morfologija is 4 lapu tas pirmas tik abiem kalbom, o kiti 3 angliski
Papildyta:
Ne bet cia tas ju sp tyrimas tai nerealus Ant tiek smulkus, geras O ir kaina mazesne nei Lt, ir 4 lapai visokio gerio prirasyti, ir po swim up net rezultatas, man kai patinka tyrinet ten tuos skaicius tai kaifas Net nuotraukos 4 padarytos "gyventoju"
QUOTE(šifonyte @ 2014 05 29, 20:46)
norejau paklaust jusu nuomones, kazin ar butu imanoma nuskrist pirmai konsultacijai ir kad po keliu dienu lp padarytu, aisku rasant laiska viska aprasius ir paklausus ar didele tikimybe daryt lp (kazkodel sirdis kuzda kad jos reikes)? tom kam dare lp, kiek ilgai buvot tirkijoj, kada po jos galejot skrist ir kelinta ciklo diena geriau ja daryt? galvojau kokia gerai savaitei nuskrist ir konsultacijai ir lp. gal tos kurios jau buvot ir kuriom dare lp paprotins mane ir nerekomenduos abieju iskart?
as skridau kita diena namo, bet geriau butu tureti dar viena diena
QUOTE(Edena @ 2014 05 29, 22:58)
Yra morphology, bet parasyta, kad 0%, o tada isskirta, kiek kokiu patalogiju (galvyte, uodegyte ir t.t.). Pas mus foto tai nera Kaip skirtingai visiems daro. Gal pas mus nei vieno fotogenisko nebuvo
Merginos, kurios geriat Ovaboost - siūlau reguliariai tikrintis TSH, nes tarkim man po 3 sav. melatonino 3g/d kurso TSH šoktelėjo iš visada buvusių 0,6 iki 1,9. Kol kas tai neproblema, bet jei kam ir taip sulėtėjusi skydliaukė..
QUOTE(Atisa @ 2014 05 30, 06:52)
Yra morphology, bet parasyta, kad 0%, o tada isskirta, kiek kokiu patalogiju (galvyte, uodegyte ir t.t.). Pas mus foto tai nera Kaip skirtingai visiems daro. Gal pas mus nei vieno fotogenisko nebuvo
nezinau gal tiesiog neskirste pagal grade gal cia naujas koks pas juos irengimas , pas mus irgi morphology 0 % normal tai panasiai tada pas mus jums matyt to pirmo lapo nedare, pas mus tas pirmas lapas su fotografijom ir pagal grade juokingi man jie tokie pasirode per mikroskopa, net vyrui rodziau kad susipazintu
QUOTE(Edena @ 2014 05 30, 10:11)
Na, gal man neatskenavo tada? Zodziu as turiu tik 3 lapus, ir angliskus visus, fotkiu nedave, o idomu butu buve paziureti kai IMSI vaziuosim, reiks paprasyt, kad parinktu koki grazesni, melynom akim
QUOTE(Atisa @ 2014 05 30, 08:25)
Na, gal man neatskenavo tada? Zodziu as turiu tik 3 lapus, ir angliskus visus, fotkiu nedave, o idomu butu buve paziureti kai IMSI vaziuosim, reiks paprasyt, kad parinktu koki grazesni, melynom akim
Gali but ir taip, nes kai skanuotos nera tokios ryskios jos Gal nutare neskanuot to lapo. Jauciu bus gal ir isegta byloj, kai nuvaziuosit galit uzmest aki Tvirtai dar apsisprende rugseji vaziuoti? Kaip as noreciau baigt svarstyt ir pagaliau nusprest atrodo lyg svarstykles pagal horoskopa buciau
QUOTE(Edena @ 2014 05 30, 10:33)
Tvirtai dar apsisprende rugseji vaziuoti? Kaip as noreciau baigt svarstyt ir pagaliau nusprest
Matai, mums kitaip net nera galimybiu, jei butu mano valia, tai as jau geguze lekciau Bet negaliu, nes tiek laiko negaliu dabar pasiimti atostogu (ziauriai daug darbo), ir dar susilaukem gi katuliu triju, kurie pas mus gyvens iki rugpjucio galo.. Kadangi mano mama gyvunu nelabai myli, o as juos dievinu , tai vos priprasiau man kate paziureti, o jei palikciau dar ir katukus, tai tubut isprotetu Nu tai vat viskas taip ir susideda, kad anksciausiai, kada galim vaziuoti - tai rugseji Per pacius karscius as ir taip nelabai noriu vaziuoti. Zodziu jei nieks nesikeis, leksim rugseji