Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 05 29, 09:56)
Sveikos 4u.gif
As kiek suprantu dauguma is jusu turejo GN nuotraukas,o as neturiu nei vienos nuotraukos. Man darant Laporaskopijas, histeroskopijas dare sia procedura bet turiu tik israsa g.gif
Jo,noretusi jau geriau pas juos tada daryt jei reikes, nes LT kai pasiskaiciau kad mergaites vos ne is skausmo rekia baisu liko. O dar juk turkams nezinia artai tikrai tiks g.gif
As irgi labai laukiu MANIAKO ziniu thumbup.gif  wub.gif

Na as irgi norejau pas juos.. Bet butent si karta per 10 metu turbut ciklas pirmakart sutriko ir buvo 40 dienu ir pataikiau ant mm kada GN negali daryt smile.gif

Willux o 600 gal su Narkoze? Hmm na as privaciai galvoju nes jau greitai reikia, beliko issiaiskint kokio meginio dar reikia ir ji pasidaryt. Nes jei startas 06.28 reik sparciai suktis :/
Beje vakar Sevdai parasiau ar gerai diena apsislkaicivau atvaziavimui, tai paskambino, pasake viska , sauni atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 29 gegužės 2014 - 11:09
QUOTE(RositaK @ 2014 05 29, 12:02)
na, aš važiavau apie 40min, max 1h - matyt nuo transporto kamščių priklauso  4u.gif
mano prioritetas buvo skrydžių kaina ax.gif

Mes važiavom 2,5 val ir vėlavom į pirmąją konsultaciją, bėgom bėgte kelis km per +35 doh.gif biggrin.gif kamščiai buvo tokie, kad kai kur stovėjom, beveik nevažiavom (visai dar netoli Sabihos buvom), pakraupom:) Bet kitą kartą greičiau buvo, matyt, kaip pataikai. Aišku, kad kaina svarbiausia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ne, be narkozes. Brangus jie. As ejau i BAK, nes pas juos dariausi paskutini IVF LT. Tai BAK prieme, paeme tepineli ir nukreipe i Grybo gatve. Pasirodo BAK net nedaro tos proceduros, nors internete skelbiasi.

Safari_s RositaK teisi, svarbiausia skrydzio kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 29, 10:01)
sveika  4u.gif įrašiau į sąrašiuką - nėštukiško finalo TR  bigsmile.gif
manau turkai tau be kalbų šalins kiaušintakius, nes maniškius pašalino LT, tačiau irgi dėl hidrosalpingso mat jis atsinaujina-neverta IVF daryt koj jis ten sėdi. Va nika2 Semra išpjovė juos ir dėl tos pačios priežasties ir iškart sūnaus susilaukė wub.gif

Aive, ačiū už info-surašiau  4u.gif

aaa, nu taip, teisingai-pirmos dienos pusėj praeina visos besistimuliuojančios, tada tik konsultacijos. mes apie 15h ėjom.  smile.gif

Maniakas, manau jau laikas žinioms wub.gif MYG, gal tu gali raportuot  bigsmile.gif

aha, pries tai 4 laparoskopijas LT turejau, lope lope tuos kiausintakius...
ispjove turkai ir is karto pavyko. Kazkodel manau, kad tai ir padejo, nors labai jau sunku atsisveikinti su kiausintakiais

Nisantasi rajone labiau zalia ir europietiska, bet jau 45min iki klinikos pesciomis
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 29, 11:29)
Mes važiavom 2,5 val ir vėlavom į pirmąją konsultaciją, bėgom bėgte kelis km per +35 doh.gif  biggrin.gif  kamščiai buvo tokie, kad kai kur stovėjom, beveik nevažiavom (visai dar netoli Sabihos buvom), pakraupom:) Bet kitą kartą greičiau buvo, matyt, kaip pataikai. Aišku, kad kaina svarbiausia  drinks_cheers.gif

Aisku, tai ir orentuosiuos pagal bilietus tada smile.gif Issiunciau jiems laiskeli pagal pirmam psl. nurodyta adresa ir gavau atsakyma: we were unable to deliver your message to the following address schmoll.gif gal kur paleidau info pro akis kad reiketu kitu adresu rasyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(nika2 @ 2014 05 29, 11:40)
aha, pries tai 4 laparoskopijas LT turejau, lope lope tuos kiausintakius...
ispjove turkai ir is karto pavyko. Kazkodel manau, kad tai ir padejo, nors labai jau sunku atsisveikinti su kiausintakiais
Nisantasi rajone labiau zalia ir europietiska, bet jau 45min iki klinikos pesciomis

Aciu uz patarima, butent europietiskesnio kazko ir norejom ax.gif butinai ten pasidairysiu, atstumas ne kliutis..
Atisa gavom mes jau pilnus rezus, tai normaliu firmu 1 ir 2 lygio net nera pas mus, yra tik 3:( o LT turedavom 5% normaliu
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 05 29, 11:49)
Aciu uz patarima, butent europietiskesnio kazko ir norejom  ax.gif  butinai ten pasidairysiu, atstumas ne kliutis..
Atisa gavom mes jau pilnus rezus, tai normaliu firmu 1 ir 2 lygio net nera pas mus, yra tik 3:( o LT turedavom 5% normaliu

O Kitty pas jus 1 ir 2 grade kiek nors buvo???? Pas mus tik keli 3 grade
Atsakyti
QUOTE(safari_s @ 2014 05 29, 12:42)
Issiunciau jiems laiskeli pagal pirmam psl. nurodyta adresa ir gavau atsakyma: we were unable to deliver your message to the following address schmoll.gif gal kur paleidau info pro akis kad reiketu kitu adresu rasyti  g.gif

merginos, gal bloga emaila parasiau? kuriuo jus rasote??
ir isvis as nesusigaudau jau kur kuri koordinatore ka daro, kuri atsakinėja į laiškus, nes žiūriu yra trys ("mano laiku" buvo tik Kubra smile.gif ) : Yelena, Sevda ir Cristine? koks kiekvienos emailas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 29 gegužės 2014 - 12:08
QUOTE(OlgaLa @ 2014 05 29, 11:44)
LT - kaip supratau, tai www.eurocore.eu vieninteliai prekiauja. O is JAV tiesiogei neina uzsakyti sad.gif. Nors geriau paziurejus tai nera skirtumo?

Zinoma, nera skirtumo, juk eurocore patys negamina, jie yra FairhavenHealth atstovai. Seniau buvo galima siustis is JAV, dabar nebeleidzia. Kazkas forume minejo (IVF skyrelyje), kad galima per tarpininkes SM siustis, atseit pigiau gaunasi, bet as kad ir kiek beskaiciavau, man nesigavo pigiau schmoll.gif O dar ivertinus, kad laukt koki menesi reikia, tai jau geriau tieisiai nusipirkt LT ir gaut uz keliu dienu - cia mano nuomone 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 05 29, 11:56)
Sveikos 4u.gif
As kiek suprantu dauguma is jusu turejo GN nuotraukas wub.gif

Afrodite, as tai isvis balta varna, nes nesu nei GN dariusi, jokiu LP, mano didziausias tyrimas - kiausintakiu pratekamumas g.gif Ir dar jums visoms ziuriu Semra liepia kariotipa pasidaryti, GN, o man nieko blink.gif kas keisciausia - ir vyrui nieko, isskyrus standartinius kelis tyrimukus doh.gif Sakau, gal pamirso??? blink.gif

QUOTE(safari_s @ 2014 05 29, 13:42)
gavau atsakyma: we were unable to deliver your message

rasyk tiesiai Yelenai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 29, 13:06)
merginos, gal bloga emaila parasiau? kuriuo jus rasote??
ir isvis as nesusigaudau jau kur kuri koordinatore ka daro, kuri atsakinėja į laiškus, nes žiūriu yra trys ("mano laiku" buvo tik Kubra smile.gif ) : Yelena, Sevda ir Cristine? koks kiekvienos emailas? g.gif

man raso sevda, bet ji bulgaru koordinatore, tai ir nezinau ar mes turim kokia koordinatore apskritai...
Atsakyti
yelena.kalkan@memorial.com.tr
cristina.yorgiyadis@memorial.com.tr
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 05 29, 13:11)
yelena.kalkan@memorial.com.tr 
cristina.yorgiyadis@memorial.com.tr
  4u.gif

4u.gif
taisau info.
tai dabar sakykit - kuriai dėl ko rašot? ar nesvarbu kuriai dėl konsultacijos, tyrimų atsiuntimo ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 05 29, 12:09)

rasyk tiesiai Yelenai  4u.gif

Atisa, o koks jos el.pastas? ax.gif
Atsakyti