Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(šifonyte @ 2014 05 28, 21:15)
gal salinam kiausintakius,

sveika 4u.gif įrašiau į sąrašiuką - nėštukiško finalo TR bigsmile.gif
manau turkai tau be kalbų šalins kiaušintakius, nes maniškius pašalino LT, tačiau irgi dėl hidrosalpingso mat jis atsinaujina-neverta IVF daryt koj jis ten sėdi. Va nika2 Semra išpjovė juos ir dėl tos pačios priežasties ir iškart sūnaus susilaukė wub.gif

Aive, ačiū už info-surašiau 4u.gif

aaa, nu taip, teisingai-pirmos dienos pusėj praeina visos besistimuliuojančios, tada tik konsultacijos. mes apie 15h ėjom. smile.gif

Maniakas, manau jau laikas žinioms wub.gif MYG, gal tu gali raportuot bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 29 gegužės 2014 - 09:05
Man dar liepe pasidaryti GN iki atvykimo po mm, tai cia NMC dabar ziuriu ta pati Histerosalpingograma (radiografinis įvertinimas) 320 Lt
Histerosalpingograma (ultragarsinis įvertinimas) 400 Lt cia?

Ir kuris tada cia ivertinimas geriau ? ir ar gerai ji daryt pas Klima? nes i VK nenoriu nei kojos kelti
nes is MV turkams isvados netiko, pasirodo ten man dare Kiaušintakių pratekamumo tyrimas ultragarsu (Hysterosalpingosonoskopija) tai sitas jiems netiko nes turejau tik tokias ultragarso mazas nutraukytes kokias daro stebint folikulu brendima...
Atsakyti
Edena,

Mes darem radiografini ivertinima Grybo klinikoje. Bet ten brangiau - 600 Lt, tada fotkinau su telefonu ir nuotraukas siunciau turkams. Tiko, patiko, originalu nereikejo veztis.
Tik pries radiografini vertinima man dar reikejo papildomus tyrimus pasidaryti, man atrodo eme tepineli del bakteriju. Dar labai man juokinga buvo, kad reikia tyrimo pries tyrima. Bet kai paaiskino tai logiska, nes susvirkscia i kiausintakius radiologini skysti, tai tikrai nesinoretu, kad su juo i sterilia aplinka patektu ir bakterijos.
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 05 29, 09:11)
Man dar liepe pasidaryti GN iki atvykimo po mm, tai cia NMC dabar ziuriu ta pati Histerosalpingograma (radiografinis įvertinimas) 320 Lt
Histerosalpingograma (ultragarsinis įvertinimas) 400 Lt  cia?

Ir kuris tada cia ivertinimas geriau ?  ir ar gerai ji daryt pas Klima? nes i VK nenoriu nei kojos kelti
nes is MV turkams isvados netiko, pasirodo ten man dare  Kiaušintakių pratekamumo tyrimas ultragarsu (Hysterosalpingosonoskopija) tai sitas jiems netiko nes turejau tik tokias ultragarso mazas nutraukytes kokias daro stebint folikulu brendima...

Sveika, Edena, aš dariau histerosalpingografiją (taip išvadoj parašyta) NMC pas gyd.Klimą, kainavo tikrai ne 320 lt o 400 lt, jei turi Dailycard, pritaikys nuolaidėlę. Tik patarčiau nesiregistruot būtent šio tyrimo internetu, reikia skambint registratorei, nes ten realiai užrezervuoja kelis kabinetus ir laikus (procedūrinį ir gydytojo kabinetą). Nuotraukos A4 formato dydžio, jas atiduoda, nes neturi kur saugot:)
Gyd. Klimas patyręs gydytojas, tik dėl skausmo barjero individualiai, prieš mane mergina išėjo pasišokinėdama, kad praktiškai net nepajuto, na o aš realiai vos nenualpau iš skausmo plečiant kaklelį.
Man atrodo, kad gyd.Klimas praeitą sav.atostogavo, bet gal grįžo jau.
Tepinėlio prieš tai reikėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmensita: 29 gegužės 2014 - 09:26
Aha, mums skirdavo 8-8.30 dažnai, o paskui pati Kubra vėluodavo doh.gif

Stimuliuotis pradėjau trečiadienį, 11.06, o punkcija buvo kitą šeštadienį, 11.16,. Įsodinimas ketvirtadienį, 11.21, hcg 11.29.

Beje, mums kažkaip gydytojai beveik nesikeisdavo, visada būdavo Muratas, tik gal vieną kartą Funda.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 28, 16:54)
manau užteks vienos, ypač jei vizitas pirmoj dienos pusėj
Stambulas turi du oro uostus: Atatiurko ir Sabiha Gokcen  4u.gif

o man kažkaip viskas labai patiko Stambule, gal aš nejautri kvapams  lotuliukas.gif

O kazin kuriam geriau atsidurti Atatiurko ar Sabiha Gokcen? Ar nera skirtumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(safari_s @ 2014 05 29, 10:33)
O kazin kuriam geriau atsidurti Atatiurko ar Sabiha Gokcen? Ar nera skirtumo  g.gif

nu į kurį pigesni bileitai ax.gif šiaip jokio skirtumo, iš abiejų važiuoja HAVAS autikai, tik iš Atatiurko dar ir metro (jis artėliau miesto) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 29 gegužės 2014 - 09:40
Ataturk geriau. Jis Europineje dalyje. Sabiha 1-1.5 h kelio iki Europines Stambulo dalies, SAbiha yra Azijineje Stambulo dalyje.
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 05 29, 09:35)
Sveika  drinks_cheers.gif
As geriu dabar OvaBoost, RositaK, Burbuliacija irgi geria  4u.gif Seniau naudojau Fertile CM,  Spermos skyrelyje paskaitinek, ten mergaites MB duoda CountBoost'a, MotilityBoost'a. Taip, uzsienio forumuose ir viesoj erdvej labai daug geru atsiliepimu, o LT jie ne per seniausiai atsirado, tai kaip ir nelabai yra dar tu nuomoniu  g.gif  Mano nuomone tokia - jei nepades, tai tikrai nepakenks  4u.gif  Mano drauges MB gere FertilAid + motilityBoost +countBoost, tai pastojo po metu  drinks_cheers.gif  Bet kas dabar pasakys, ar tikrai nuot to  smile.gif

Del analogu tai nebent profertil kazkas panasaus i FertilAid Vyrams, bet kad butu kazkas panasaus su konkrecia paskirtimi, kaip judrumui (motilityboost), skaiciui (counboost) ar kiausialastems (ovaboost), tai kiek domejausi, nieko panasaus mes neturim  4u.gif

Kazkaip ir as neradau kazko panasaus, sakau, gal tiesiog neradau. Plius fairhaeven produktai mane kabino, tai kad neblogi atsiliepimai. But gerai isgirsti daugiau kas yra patyres, kaip sakant sustiprinti mano pasirinkima smile.gif
Nors kaip ir sakei, tai tikrai nepablogins.
LT - kaip supratau, tai www.eurocore.eu vieninteliai prekiauja. O is JAV tiesiogei neina uzsakyti sad.gif. Nors geriau paziurejus tai nera skirtumo?

Planuojam su MB nuo FertileDetox, kaip sakant jei jau rimtai tai nuo pirmo zingsnio - issivalymo:)
Tai LT (www.eurocore.eu) jo kaina 112 LT (akcija dabar ten), o pas amerikonus (http://www.fairhavenhealth.com/fertiledetox.html) - tai 35/32 USD (91 LTL - prie 2.6 LTL kurso). Plius is JAV siuntimas 36 USD, plius muitas, importas - ir viso kaina suauga iki daugiau nei LT. Matyt reiks is eurocore.eu pirkti.smile.gif

Gal kas daro kaip nors kitaip, gal kas siunciasi didesnem pakuotem? Nors importas + siuntimas,muitas, kaina sukels iki 30proc.
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 05 29, 10:11)
Histerosalpingograma (ultragarsinis įvertinimas) 400 Lt  cia?

Ir kuris tada cia ivertinimas geriau ?  ir ar gerai ji daryt pas Klima? nes i VK nenoriu nei kojos kelti
nes is MV turkams isvados netiko, pasirodo ten man dare  Kiaušintakių pratekamumo tyrimas ultragarsu (Hysterosalpingosonoskopija) tai sitas jiems netiko nes turejau tik tokias ultragarso mazas nutraukytes kokias daro stebint folikulu brendima...

Sveikos 4u.gif
As kiek suprantu dauguma is jusu turejo GN nuotraukas,o as neturiu nei vienos nuotraukos. Man darant Laporaskopijas, histeroskopijas dare sia procedura bet turiu tik israsa g.gif
Jo,noretusi jau geriau pas juos tada daryt jei reikes, nes LT kai pasiskaiciau kad mergaites vos ne is skausmo rekia baisu liko. O dar juk turkams nezinia artai tikrai tiks g.gif
As irgi labai laukiu MANIAKO ziniu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2014 05 29, 09:40)
Ataturk geriau. Jis Europineje dalyje. Sabiha 1-1.5 h kelio iki Europines Stambulo dalies, SAbiha yra Azijineje Stambulo dalyje.

Aciu Wiliux mirksiukas.gif jau sukurpiau laiskeli jiems, laukiu nesulaukiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2014 05 29, 10:40)
Sabiha 1-1.5 h kelio iki Europines Stambulo dalies, SAbiha yra Azijineje Stambulo dalyje.

na, aš važiavau apie 40min, max 1h - matyt nuo transporto kamščių priklauso 4u.gif
mano prioritetas buvo skrydžių kaina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 29 gegužės 2014 - 11:03