QUOTE(Atisa @ 2014 05 29, 09:35)
Sveika
As geriu dabar OvaBoost, RositaK, Burbuliacija irgi geria
Seniau naudojau Fertile CM, Spermos skyrelyje paskaitinek, ten mergaites MB duoda CountBoost'a, MotilityBoost'a. Taip, uzsienio forumuose ir viesoj erdvej labai daug geru atsiliepimu, o LT jie ne per seniausiai atsirado, tai kaip ir nelabai yra dar tu nuomoniu
Mano nuomone tokia - jei nepades, tai tikrai nepakenks
Mano drauges MB gere FertilAid + motilityBoost +countBoost, tai pastojo po metu
Bet kas dabar pasakys, ar tikrai nuot to
Del analogu tai nebent profertil kazkas panasaus i FertilAid Vyrams, bet kad butu kazkas panasaus su konkrecia paskirtimi, kaip judrumui (motilityboost), skaiciui (counboost) ar kiausialastems (ovaboost), tai kiek domejausi, nieko panasaus mes neturim
Kazkaip ir as neradau kazko panasaus, sakau, gal tiesiog neradau. Plius fairhaeven produktai mane kabino, tai kad neblogi atsiliepimai. But gerai isgirsti daugiau kas yra patyres, kaip sakant sustiprinti mano pasirinkima
Nors kaip ir sakei, tai tikrai nepablogins.
LT - kaip supratau, tai www.eurocore.eu vieninteliai prekiauja. O is JAV tiesiogei neina uzsakyti
. Nors geriau paziurejus tai nera skirtumo?
Planuojam su MB nuo FertileDetox, kaip sakant jei jau rimtai tai nuo pirmo zingsnio - issivalymo:)
Tai LT (www.eurocore.eu) jo kaina 112 LT (akcija dabar ten), o pas amerikonus (http://www.fairhavenhealth.com/fertiledetox.html) - tai 35/32 USD (91 LTL - prie 2.6 LTL kurso). Plius is JAV siuntimas 36 USD, plius muitas, importas - ir viso kaina suauga iki daugiau nei LT. Matyt reiks is eurocore.eu pirkti.
Gal kas daro kaip nors kitaip, gal kas siunciasi didesnem pakuotem? Nors importas + siuntimas,muitas, kaina sukels iki 30proc.