Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(safari_s @ 2014 05 28, 16:59)
Mergaites, kaip manot ar vienos dienos ten uzteks? Pvz. sekmadieni bunu ten, pirmadieni klinikoj, o antradieni ryte atgal. Ar geriau 2 nakvynes imti? Ir oro uostas Ataturk? Bilietus visai uz padoria kaina uzmaciau  smile.gif

manau užteks vienos, ypač jei vizitas pirmoj dienos pusėj
Stambulas turi du oro uostus: Atatiurko ir Sabiha Gokcen 4u.gif

o man kažkaip viskas labai patiko Stambule, gal aš nejautri kvapams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 28, 17:54)
o man kažkaip viskas labai patiko Stambule, gal aš nejautri kvapams  lotuliukas.gif

tu gal vasarą trumpai buvai, nelabai kur vaikščiojai? Nes rudenį jau to nebuvo..Bet rugpjūtį prie +35 tai kažkas nerealaus.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2014 05 28, 16:37)
Mes tik viena diena busim, pirkom bilieta kad tik pirmadienis pilna diena klinikai, o antradieni ryte jau iskrendam. Kai rezervavomes konsultacija, parasem, kad tik viena diena galesim, tai tikiuosi atkreips demesi i tai ir nesugalvos pakviest tyrimams kitai dienai smile.gif

O tyrimus daretes kazkokius? nes cia priestaringos nuomones g.gif vienos merginos pataria LT nesidaryti, ka reikes viska padarys ten, is kitos puses turkai siuncia sarasa su reikalingais tyrimais, tai as cia pasimetus jau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(safari_s @ 2014 05 28, 15:59)
Mergaites, kaip manot ar vienos dienos ten uzteks? Pvz. sekmadieni bunu ten, pirmadieni klinikoj, o antradieni ryte atgal. Ar geriau 2 nakvynes imti? Ir oro uostas Ataturk? Bilietus visai uz padoria kaina uzmaciau  smile.gif

QUOTE(safari_s @ 2014 05 28, 17:14)
O tyrimus daretes kazkokius?  nes cia priestaringos nuomones  g.gif vienos merginos pataria LT nesidaryti, ka reikes viska padarys ten, is kitos puses turkai siuncia sarasa su reikalingais tyrimais, tai as cia pasimetus jau  blink.gif

Vienos dienos pilnai uztenka, tik turekit omeny kad jau konsultacijos metu kai sakys kad reikia kazkokio dar tyrimo, tai sakykit "NOW" biggrin.gif mums buvo analogiska situacija, pirmadieni ligonine antradieni namo, todel norejom pasidaryt maximum.
Semra sake taip, svarbiausi tyrimai kad butu daryti pas juos yra 3 :
1.sperm analysis
2.Kariotype
3.AMH

O mums kitu tai ir baisiai taip neziurejo, permete akimis ir tiek. Aisku reikia nusivezti bent jau hormonus svarbiausius. mes turejom jau ir infekcijas pasidare ( Raudoniuke ZIV ir t.t.)
Papildyta:
o kelinta c.d vidutiniskai mazdaug daro punkcija (+ - ) suprantu kad kiekvienai individualiai? bet mazdaug bandau skaiciuotis laika ...
Atsakyti
QUOTE(safari_s @ 2014 05 28, 17:14)
O tyrimus daretes kazkokius?  nes cia priestaringos nuomones  g.gif vienos merginos pataria LT nesidaryti, ka reikes viska padarys ten, is kitos puses turkai siuncia sarasa su reikalingais tyrimais, tai as cia pasimetus jau  blink.gif

As kai jiems nusiunciau viska su paaiskinimais kas buvo darytas kas dar ne, parase man kad dar nebuvo tirta kariotipai ir AMH, tada paklausiau ar butinai reikia situ tyrimu pirmai konsultacijai, atrase kad ne! AMH as pasidariau, kariotipui vyras jau pridave krauja as ryt bandysiu priduoti, bet nezinau ar iki birzelio 23 spes atsakymas ateiti g.gif

Tikiuosi tiks jiems musu siti tyrimai ir nereikes is naujo doh.gif
Galim paplanuoti vyro turta priduoti ten, tik gal galit priminti kaip ten su dienom turi buti? ne daugiau ir nemaziau nuo paskutinio kartelio?
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2014 05 28, 17:55)
As kai jiems nusiunciau viska su paaiskinimais kas buvo darytas kas dar ne, parase man kad dar nebuvo tirta kariotipai ir AMH, tada paklausiau ar butinai reikia situ tyrimu pirmai konsultacijai, atrase kad ne! AMH as pasidariau, kariotipui vyras jau pridave krauja as ryt bandysiu priduoti, bet nezinau ar iki birzelio 23 spes atsakymas ateiti g.gif

Tikiuosi tiks jiems musu siti tyrimai ir nereikes is naujo  doh.gif
Galim paplanuoti vyro turta priduoti ten, tik gal galit priminti kaip ten su dienom turi buti? ne daugiau ir nemaziau nuo paskutinio kartelio?

susilaikymas apie 3-4 dieneles smile.gif Nu tai va, va kaip mano AMH tai is naujo pas juos teko daryt doh.gif tai db jau galvoju kad pas juos geriau buciau darius, juolab kad kaina ta pati , 130 liru berods.o sp. tyrimas tikrai pas juos pigiau netgi, 90 liru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2014 05 28, 18:55)

Tikiuosi tiks jiems musu siti tyrimai ir nereikes is naujo  doh.gif

Man irgi parase dar Muratas kad galiu AMH ir vietoj pasidaryt.O kariotipus mes esame pasidare tai nieko ir neminejo.Tik kad mano kariotipas su mazu pakitimu tai sake gali tekt kartot.
O siaip irgi per tiek metu n kartu visokios chlamidijos abiems tirtos,ziv, hepatitai, celiakijos testeronas vyrui visai neseniai pertirtas ir net pilnai istirta visokie kalia,magniai ir t.t. autoantikuniai ivairus, abu esam pasidare ir imuninius,tik vyro naujesni.
Tai mes galvojom ten pasidaryt spermograma nes ta mums Muratas irgi sake kad pas juos ir susilaikymas 3 d., dar norim pas juos pasidaryti imunine palete su DQ match'u ir jei bus galimybe issitirti man folata ir B12 grupes bet ne bendra o butent ta ka man reikia.odaugiau tai kaip ir rodos nezinau ka betirti g.gif
Atsakyti
Ziuriu visoms cia liepe kariotipa darytis, o mums ne g.gif gal pamirso g.gif
Atsakyti
Mums punkcija buvo 10 ciklo diena.
Bent jau pries metus pirma vizita skirdavo antroje dienos puseje. Pirma dienos puse buvo skirta pacientams jau pradejusiems gydyma.
Atsakyti
labas vakaras bendrazyges, nuo pat pirmos kitty zinutes skaitau sia tema. jau tada buvo mintis lekti i turkija, taciau MV sako dar pabandom lt, bet po nesekmingo ivf, viskas buvo nuspresta: musu tikslas turkija. taip kad sedam ant taupuoliu suoliuko ir metam pinigus i taupykle. labai noreciau jau koki rugseji nuskristi pirmai konsultacijai, taip kad siekiam uzsibrezto tikslo. galetume ir dabar vykt, bet jei reiks LP ir paskui dar ivf, tai nebusim dar sutaupe apie 30000lt. na o bedos pagal gyd nera pas mus, nors man atrodo kad yra. vyro turte normalios morfologijos tik 8 (gyd sake cia viskas gerai), buvo hidrosalpingsas, isoperavo, bandykit natur, aisku nepavyko, po puses metu ivf, nestumas pilvo ertmej, vel LP (pagal chirurga vel uzakes kiausintakis, ji pravale, o kitame esantys gaureliai netokie kokie turi but ir neatlieka reikiamos funkcijos), po keliu men isodino saldytas blastutes, hcg 0, po geru puses metu vel ivf, isodino dvi blastutes, hcg 0. gal biski kvaila buvau kad pries antra ivf nesiuliau gyd kad gal darom LP, gal salinam kiausintakius, bet kazkaip manau jog tai turetu siulyt pats gyd. jau is daugelio susidarau nuomone, kad musu lt gyd rupi pinigai o ne zmogus ir jo jausmai, emocijos, sveikata. pamirsau paminet kad palanuojam jau 4 metai, po metu nuo planavimo pastojau naturaliai, bet 5 sav persileidau.
atsiprasau, kad issipleciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2014 05 28, 21:15)
labas vakaras bendrazyges,

Sveika 4u.gif Manau tau tikrai LT medikai kazko nemato, ir tikiuosi rasi atsakyma pas turkus mirksiukas.gif

Bandau surasyt ir as pries vizita savo ligos istorija doh.gif Beveik 8 laukimo ir tyrimu metai, 2 IUI, 5 IVF (LT, LV), histeroskopija. Priezasciu nepastoti nera, bent jau nemato, vyro turtas prastas, bet rodikliai svyruoja tai i geresne tai blogesne puse. Nei karto nebuvo net kibimo. Ieskosime 'slieku' TR biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 28 gegužės 2014 - 20:31
QUOTE(Aivė @ 2014 05 28, 21:24)
Sveika  4u.gif Manau tau tikrai LT medikai kazko nemato, ir tikiuosi rasi atsakyma pas turkus  mirksiukas.gif

as ir labai to tikiuosi, dabar net gailiuos kad dariau paskutini ivf cia, galejau iskart vaziuot i turkija doh.gif
Atsakyti