Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 05 28, 13:41)
eina sau, neitiketina.Juk gaunasi 80 proc. pigiau nei pirmas IVF.

drinks_cheers.gif Tikrai, Afrodite69, ir aš kaip apsidžiaugiau po tokių žinių thumbup.gif Aš jau tikrai sakiau, kad mums šis IVF pats paskutinis jau vien del pinigų, nes dar vieną kartą leisti sau netoli 20000Lt išleist mes jau nebegalėtume schmoll.gif Tai kai Nika2 pasakė apie kainą sekančiam bandymui, žiauriai apsidžiaugiau ax.gif Nes blogiausiu atveju jeinepavyktu, dar tureciau vilties ir kitam bandymui wub.gif Bet aisku, kadangi mums pavyks, tai nebeprireiks to trecio biggrin.gif
Atsakyti
kažkas čia ne taip, nu negali būti 1820tl antro IVF kaina, nika2 matyt turėjo galvoje pirmą įmoką g.gif
Atsakyti

Dar kaip visada durna buvau kad dariausi LT AMH, nes jie nesuprato mato vienetu cia skirtingais pas mus matuoja o sake nuo AMH lb glaudziai priklauso vaistu dozes, tai padare is naujo. Ir vyrui kariotipa paskyre, padarem.
Hmmm, bet AMH atsakymai, kiek girdejau min po 10 dienu, ar jie greiciau padaro? nes jei dozes nuo to priklauso, tai gydimo paskirti vizito metu kaip ir negaletu? Ar as kazka cia ne taip suprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(safari_s @ 2014 05 28, 15:38)
tai gydimo paskirti vizito metu kaip ir negaletu? Ar as kazka cia ne taip suprantu doh.gif

Man tai paskyre g.gif
Atsakyti
AMH vietoj nepadaro (bent jau man nepadarė), todėl taip ir išėjo: paskytrė ilgą schemą, kaip ir Edenai, nes taip patogiau dėl to, kad toli esame, nusipirkome vaistus, bet po savaitės kažkur atėjo AMH tyrimai - 11, tada nuvarėm į LP, Semra sako, bus trumpas protokolas, sakau, kaip trumpas, gi sakėt, ilgas, mes ir vaistus pas jus nusipirkome. Sako, grąžinsime pinigus, atvežkite vaistus, su tokiu AMH jokių ilgų protokolo.

Dėl betvarkės Stambule- o, taip, ypač per karščius..net kvapas visur "geras", padėję jie visiškai, rudenį jau taip nesijautė. Bet kažkokiais būdais viskas buvo gerai, nors linkusi greitai vemti ar viduriuoti, vos tik kas, bet ten ir meiste valgėm, ir nieko, viskas buvo gerai.

O klinikoje mums betvarkės nesijautė g.gif Na, šiek tiek palaukt reikėdavo, bet tik tiek.
Pirmoji konsultacija iš viso truko tris valandas. Tiesa, su Serma tik 10 min.

Ai, dėl granatų sulčiųsmile.gif Kainuodavo po 2-3 TL, o prie tilto būdavo po 1 TL, ten ir pirkdavom. Matyt, dabar ne sezonas. Valgykit uogas smile.gif

Dėl sekančio IVF kainos tai labai įdomu, negi gali būti TIEK pigiau blink.gif
Papildyta:
Dar dabar pažiūrėjau, man neparašė AMH normų, tai nežinau, gavau tik tokį laišką:
"We had AMH result of your that is 11 quite high. So we should be so carefull during stimulationin order not to have a hyperstimulation.".

Ieškojau AMH, tai radau, kad spermogramos rezultatus visgi gavom, vadinasi, tik per patį IVF nematėm, šitą matėm. tik viskas turkiškai, sunku suprasti... Sunku ir palyginti. Labai blogai visgi nebuvo. Su morfologija prastai.
Atsakyti
QUOTE(safari_s @ 2014 05 28, 13:38)
Dar kaip visada durna buvau kad dariausi LT AMH, nes jie nesuprato mato vienetu cia skirtingais pas mus matuoja o sake nuo AMH lb glaudziai priklauso vaistu dozes, tai padare is naujo. Ir vyrui kariotipa paskyre, padarem.
Hmmm, bet AMH atsakymai, kiek girdejau min po 10 dienu, ar jie greiciau padaro? nes jei dozes nuo to priklauso, tai gydimo paskirti vizito metu kaip ir negaletu? Ar as kazka cia ne taip suprantu doh.gif

Ne, sake mazdaug po savaites ar po 2 savaiciu bus atsakymas ( nelabai zinojo dar nauja koordinatore) , na tai mes dabar pridavem, o kai vaziuosim jau ant ivf tai jau bus aiskus atsakymas ( dabar dar tikrai nevaziuosim, ka tik buvom ), juk ten 2-3 cd. reikia but ir bus visos vaistu dozes viskas paskirta ten smile.gif tai jau kai darys stimuliavimo plana tai tiksliai zinos AMH rezultata smile.gif o tie vaistukai kur nuo 21-26cd. pries IVF cikla vartoti tai man rodos jie standartiniai
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 28, 14:17)
AMH vietoj nepadaro (bent jau man nepadarė), todėl taip ir išėjo: paskytrė ilgą schemą, kaip ir Edenai, nes taip patogiau dėl to, kad toli esame, nusipirkome vaistus, bet po savaitės kažkur atėjo AMH tyrimai - 11, tada nuvarėm į LP, Semra sako, bus trumpas protokolas, sakau, kaip trumpas, gi sakėt, ilgas, mes ir vaistus pas jus nusipirkome. Sako, grąžinsime pinigus, atvežkite vaistus, su tokiu AMH jokių ilgų protokolo.

Dėl betvarkės Stambule- o, taip, ypač per karščius..net kvapas visur "geras", padėję jie visiškai, rudenį jau taip nesijautė. Bet kažkokiais būdais viskas buvo gerai, nors linkusi greitai vemti ar viduriuoti, vos tik kas, bet ten ir meiste valgėm, ir nieko, viskas buvo gerai.

O klinikoje mums betvarkės nesijautė g.gif  Na, šiek tiek palaukt reikėdavo, bet tik tiek.
Pirmoji konsultacija iš viso truko tris valandas. Tiesa, su Serma tik 10 min.

Ai, dėl granatų sulčiųsmile.gif Kainuodavo po 2-3 TL, o prie tilto būdavo po 1 TL, ten ir pirkdavom. Matyt, dabar ne sezonas. Valgykit uogas smile.gif

Dėl sekančio IVF kainos tai labai įdomu, negi gali būti TIEK pigiau blink.gif
Papildyta:
Dar dabar pažiūrėjau, man neparašė AMH normų, tai nežinau, gavau tik tokį laišką:
"We had AMH result of your that is 11 quite high. So we should be so carefull during stimulationin order not to have a hyperstimulation.".

Ieškojau AMH, tai radau, kad spermogramos rezultatus visgi  gavom, vadinasi, tik per patį IVF nematėm, šitą  matėm. tik viskas turkiškai, sunku suprasti... Sunku ir palyginti. Labai blogai visgi nebuvo. Su morfologija prastai.

Oi tie kvapaiiiii wacko.gif karsta.gif dabar dar kai apie +25 buvo plieske saule, tai tarpais bezygiuojant 4.5km iki ligonines tarp mazu gatveliu noredavosi vimtelt lotuliukas.gif Bet turiu ziauriai isgirt ligonines cafe, valem Chicken fajita ( dviems 1 porc emem) 30 TL berods, ten susidedi kur i lavasa vistyte ir darzoves, nu buvo super thumbup.gif thumbup.gif Geriau nei mexikieciuose beveik thumbup.gif einu ikelt fotkes tu skalbiniu gatveliu per kurias ejom biggrin.gif ir fajitos

user posted image

Skanioji Fajita thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 28 gegužės 2014 - 14:57
Mums sake AMH bus po 3 dienu, atsiunte po 6 atrodo 4u.gif (cia "turkiskai" 3 dienos biggrin.gif )
Edena, jetau kaip skaniai atrodo essen.gif As dar siandien nevalgius, tai man net seile istyso tongue.gif
Del betvarkes visur tai mums gide taip sake (kai vaziavom atostogu i TR) - jie viska matuoja kitais mato vienetais, nei mes, europieciai. Laikas cia sustoja, nes jie tiesiog nesigadina nervu del smulkmenu ir nekreipia demesio i tokius mazmozius, kaip siek tiek nesvari staltiese kavinej, pasipurvine barmeno kelnes (juk nusivalys, kai gales), i kruva suverstos prekesi turguj (gi ne i paroda atejot) ar siuksles aplinkui (nereikia ziuret kur nereikia) biggrin.gif Sake priprasit bigsmile.gif Taip ir buvo - jau po keliu dienu viesnages kazkaip visai nebekliuvo mums tas. O ir dabar jau antra kart i TR kai vaziavom, tai man viskas naturalu atrode - gi cia turkai wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 05 28, 12:41)
eina sau, neitiketina.Juk gaunasi 80 proc. pigiau nei pirmas IVF.Tai irodo mano akim ziurint kad jie siekia kad pirmas kartas butu sekmingas ir nesekmes atveju sumazina IVF-na net linksmiau po tokiu ziniu wub.gif

Ne ne! Atsiprasau suklaidinau, cia tik pirma dalis visos kainos. antros dalies dar nemokejau ir nezinau kiek bus!
Atsakyti
QUOTE(nika2 @ 2014 05 28, 17:21)
Ne ne! Atsiprasau suklaidinau, cia tik pirma dalis visos kainos. antros dalies dar nemokejau ir nezinau kiek bus!

doh.gif ne taip supratom lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip manot ar vienos dienos ten uzteks? Pvz. sekmadieni bunu ten, pirmadieni klinikoj, o antradieni ryte atgal. Ar geriau 2 nakvynes imti? Ir oro uostas Ataturk? Bilietus visai uz padoria kaina uzmaciau smile.gif
Atsakyti
Ligoninės kavinė thumbup.gif aš valgydavau vištieną teryaki, super.
Atsakyti
QUOTE(safari_s @ 2014 05 28, 15:59)
Mergaites, kaip manot ar vienos dienos ten uzteks? Pvz. sekmadieni bunu ten, pirmadieni klinikoj, o antradieni ryte atgal. Ar geriau 2 nakvynes imti? Ir oro uostas Ataturk? Bilietus visai uz padoria kaina uzmaciau  smile.gif

Mes tik viena diena busim, pirkom bilieta kad tik pirmadienis pilna diena klinikai, o antradieni ryte jau iskrendam. Kai rezervavomes konsultacija, parasem, kad tik viena diena galesim, tai tikiuosi atkreips demesi i tai ir nesugalvos pakviest tyrimams kitai dienai smile.gif
Atsakyti