QUOTE(safari_s @ 2014 05 28, 13:38)
Dar kaip visada durna buvau kad dariausi LT AMH, nes jie nesuprato mato vienetu cia skirtingais pas mus matuoja o sake nuo AMH lb glaudziai priklauso vaistu dozes, tai padare is naujo. Ir vyrui kariotipa paskyre, padarem.
Ne, sake mazdaug po savaites ar po 2 savaiciu bus atsakymas ( nelabai zinojo dar nauja koordinatore) , na tai mes dabar pridavem, o kai vaziuosim jau ant ivf tai jau bus aiskus atsakymas ( dabar dar tikrai nevaziuosim, ka tik buvom ), juk ten 2-3 cd. reikia but ir bus visos vaistu dozes viskas paskirta ten
tai jau kai darys stimuliavimo plana tai tiksliai zinos AMH rezultata
o tie vaistukai kur nuo 21-26cd. pries IVF cikla vartoti tai man rodos jie standartiniai
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 28, 14:17)
AMH vietoj nepadaro (bent jau man nepadarė), todėl taip ir išėjo: paskytrė ilgą schemą, kaip ir Edenai, nes taip patogiau dėl to, kad toli esame, nusipirkome vaistus, bet po savaitės kažkur atėjo AMH tyrimai - 11, tada nuvarėm į LP, Semra sako, bus trumpas protokolas, sakau, kaip trumpas, gi sakėt, ilgas, mes ir vaistus pas jus nusipirkome. Sako, grąžinsime pinigus, atvežkite vaistus, su tokiu AMH jokių ilgų protokolo.
Dėl betvarkės Stambule- o, taip, ypač per karščius..net kvapas visur "geras", padėję jie visiškai, rudenį jau taip nesijautė. Bet kažkokiais būdais viskas buvo gerai, nors linkusi greitai vemti ar viduriuoti, vos tik kas, bet ten ir meiste valgėm, ir nieko, viskas buvo gerai.
O klinikoje mums betvarkės nesijautė
Na, šiek tiek palaukt reikėdavo, bet tik tiek.
Pirmoji konsultacija iš viso truko tris valandas. Tiesa, su Serma tik 10 min.
Ai, dėl granatų sulčių
Kainuodavo po 2-3 TL, o prie tilto būdavo po 1 TL, ten ir pirkdavom. Matyt, dabar ne sezonas. Valgykit uogas
Dėl sekančio IVF kainos tai labai įdomu, negi gali būti TIEK pigiau
Papildyta:
Dar dabar pažiūrėjau, man neparašė AMH normų, tai nežinau, gavau tik tokį laišką:
"We had AMH result of your that is 11 quite high. So we should be so carefull during stimulationin order not to have a hyperstimulation.".
Ieškojau AMH, tai radau, kad spermogramos rezultatus visgi gavom, vadinasi, tik per patį IVF nematėm, šitą matėm. tik viskas turkiškai, sunku suprasti... Sunku ir palyginti. Labai blogai visgi nebuvo. Su morfologija prastai.
Oi tie kvapaiiiii
dabar dar kai apie +25 buvo plieske saule, tai tarpais bezygiuojant 4.5km iki ligonines tarp mazu gatveliu noredavosi vimtelt
Bet turiu ziauriai isgirt ligonines cafe, valem Chicken fajita ( dviems 1 porc emem) 30 TL berods, ten susidedi kur i lavasa vistyte ir darzoves, nu buvo super
Geriau nei mexikieciuose beveik
einu ikelt fotkes tu skalbiniu gatveliu per kurias ejom
ir fajitos
Skanioji Fajita