Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(Edena @ 2014 05 28, 12:13)
Nu cia tai geras… Pas mane 10,60 o normos surasytos pries menopauze moterims 7,14-57 , tai parasiau labaratorijai BMP kokiais cia mato vienetais, atraso : taigi surasytos normos pastabose. Tai piktai jau atrasiau kad man ne normu reikia o mato vienetu, tai siaip ne taip atrase mkg/l, tai tada nieko nesuprantu  blink.gif  blink.gif  debilizmas… ismesti pinigai. Nepatariu AMH daryti BMP Bendrosios medicinos praktikos  klinikoje, nes reiskias arba ne tuos matus parase arba ne tokias normas  bash.gif  siaubas !
Jei mano 10.60 mkg/l tai vistiek gaunasi polcistines  jei norma iki 8

Oi,as nezinau nes as dariausi kaip ir visada Sorpe.
Su normom buvo nesamone Lalabambai 4u.gif Man rodos ji daresi Medicina Practica g.gif gal ji daugiau pasakys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 05 28, 11:19)
Oi,as nezinau nes as dariausi kaip ir visada Sorpe.
Su normom buvo nesamone Lalabambai 4u.gif Man rodos ji daresi Medicina Practica g.gif gal ji daugiau pasakys blush2.gif

Na tai labai daug paaiskes kai is turku gausiu atsakyma, bus galima sulyginti, matysim i kuria cia puse nupjove BMP laboratorija g.gif Sake uz sav. berods bus ats.
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 05 28, 12:13)
Nu cia tai geras… Pas mane 10,60 o normos surasytos pries menopauze moterims 7,14-57 , tai parasiau labaratorijai BMP kokiais cia mato vienetais, atraso : taigi surasytos normos pastabose. Tai piktai jau atrasiau kad man ne normu reikia o mato vienetu, tai siaip ne taip atrase mkg/l, tai tada nieko nesuprantu  blink.gif  blink.gif  debilizmas… ismesti pinigai. Nepatariu AMH daryti BMP Bendrosios medicinos praktikos  klinikoje, nes reiskias arba ne tuos matus parase arba ne tokias normas  bash.gif  siaubas !
Jei mano 10.60 mkg/l tai vistiek gaunasi polcistines  jei norma iki 8

Edena,

tavo situacija identiška maniškei smile.gif Paskaityk ryte rašytą mano postą. Reiškia vokiečiai tikrai pakeitė normas ir matavimo vienetus, ir lietuviškos labės 'susikrito" neperspėtos... smile.gif Čia normos kurios buvo anksčiau:
Antimulerinis hormonas Vyrai 9,28 - 105,6 pmol/l;
Moterys iki menopauz÷s 7,14 - 57,12 pmol/l;
Moterys po menopauz÷s <2,85 pmol/l.
Mano atsakymas buvo 2,2, taigi ilgai įrodinėjau, kad nesu dar moteris po menopauzės smile.gif Dariausi "rezus.lt" Panvėžyje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 28 gegužės 2014 - 11:23
1820tl
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 05 28, 11:21)
Edena,

tavo situacija identiška maniškei smile.gif Paskaityk ryte rašytą mano postą. Reiškia vokiečiai tikrai pakeitė normas ir matavimo vienetus, ir lietuviškos labės 'susikrito" neperspėtos... smile.gif Čia normos kurios buvo anksčiau:
Antimulerinis hormonas Vyrai 9,28 - 105,6 pmol/l;
Moterys iki menopauz÷s 7,14 - 57,12 pmol/l;
Moterys po menopauz÷s <2,85 pmol/l.
Mano atsakymas buvo 2,2, taigi ilgai įrodinėjau, kad nesu dar moteris po menopauzės smile.gif Dariausi "rezus.lt" Panvėžyje  4u.gif

O tai kaip galu gale, dabar normos nuo 1 iki 8? Nes uztai ir turkai pasimete nesuprato nieko wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(nika2 @ 2014 05 28, 12:22)

eina sau, neitiketina.Juk gaunasi 80 proc. pigiau nei pirmas IVF.Tai irodo mano akim ziurint kad jie siekia kad pirmas kartas butu sekmingas ir nesekmes atveju sumazina IVF-na net linksmiau po tokiu ziniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 05 28, 12:40)
O tai kaip galu gale, dabar normos nuo 1 iki 8? Nes uztai ir turkai pasimete nesuprato nieko  wacko.gif

Taip, norma nuo 1 iki 8. Jeigu skambinum į labę, pasakyk, kad pažiūrėtų į vokiečių originalą tavo tyrimo, ten jau naujos normos. Lietuviai tiesiog tyrimo skaičiuką įklijuoja į savo blanką, net netikrindami ar normos nepasikeitė... O jos gi pasikeitė... doh.gif
Atsakyti
Aciu Nika2 uz informacija, tai tik patvirtina kad norime ten darytis iVF thumbup.gif As esu skaicius ir apie ispanus kai domejausi, pas juos irgi yra iVF success garantija.. 3 kartus nepavykus grazina pinigus ( bent jau Bernabeu institute) o cia LT… 5 ar 6 kartas renka tuos pacius pinigus, tai kam stengtis. O gal kai statistikos niekas nekontroliuoja raso bile ka web puslapy, tai isvis - la fa
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2014 05 28, 11:42)
Taip, norma nuo 1 iki 8. Jeigu skambinum į labę, pasakyk, kad pažiūrėtų į vokiečių originalą tavo tyrimo, ten jau naujos normos. Lietuviai tiesiog tyrimo skaičiuką įklijuoja į savo blanką, net netikrindami ar normos nepasikeitė... O jos gi pasikeitė...  doh.gif

Nu geras… tai viskas sutampa, nes pagal hormonus LF ir FSH ir pagal cistas nuolatines, taip ir gaunasi viskas sutampa kad mano yra policistines ir reik lb atsargiai su vaistu dozem. Ne bet supykau tai kaip reikalas uz ismestus pinigus, vaziuodama pro sali uzsuksiu ten, koki skunda supildysiu nes negalima taip atmestinai ziureti i tyrimu rezus bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 05 28, 12:46)
Aciu Nika2 uz informacija, tai tik patvirtina kad norime ten darytis iVF  thumbup.gif  As esu skaicius ir apie ispanus kai domejausi, pas juos irgi yra iVF success garantija.. 3 kartus nepavykus grazina pinigus ( bent jau Bernabeu institute) o cia LT… 5 ar 6 kartas renka tuos pacius pinigus, tai kam stengtis. O gal kai statistikos niekas nekontroliuoja raso bile ka web puslapy, tai isvis - la fa
Papildyta:

Nu geras… tai viskas sutampa, nes pagal hormonus LF ir FSH ir pagal cistas nuolatines, taip ir gaunasi viskas sutampa kad mano yra policistines ir reik lb atsargiai su vaistu dozem. Ne bet supykau tai kaip reikalas uz ismestus pinigus, vaziuodama pro sali uzsuksiu ten, koki skunda supildysiu nes negalima taip atmestinai ziureti i tyrimu rezus  bash.gif

mielai susigrazinciau pinigus. Buta turbut nusipirkciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 05 28, 13:10)
O Atisiuk nebandei Christine tai savio koordinatorei rasyt?

Na, reikes turbut. Taip, Christina tikrai labai faina, tik nenorejau jos trukdyti, nes Yelena suprantu yra atsakinga uz informacija uzsienieciams. Tai nieko, nedega man, tik siaip pyktis sueme. Jo, zinok, darysim rugseji, as pasiskaiciavus, kad bus apie 09.17 4u.gif O jus suprantu anksciau vaziuosit.
Jetau, kaip faina wub.gif

QUOTE(nika2 @ 2014 05 28, 13:22)

blink.gif blink.gif Nu nerealiai thumbup.gif Va cia tai poziuris ir atsakomybe pries pacienta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nika2 @ 2014 05 28, 12:22)

Kaip nerealiai-bent antrąkart bandydami TR galėsim kažkiek sutaupyt 4u.gif tikrai parodo jų požiūrį ir tikslus

Edena, man taip buvo panašiai-Semra pagal echo įtarė policistines, o kai padarė AMH pasitvirtino jos "žvitrioji akis" -AMH viršijo normas. O ir stimuliuojasi visad mažom dozėm žvėriškai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 28 gegužės 2014 - 12:15
Nika2, o nuolaida IVF kartui taikoma jei pirmas kartas nepavyko? Ar bet kokiu atveju?

Papildyta:

Oi kazkaip neaiskiai surasiau smile.gif
T.y. antram IVF nuolaida taikoma bet kokiu atveju, ar po nepavykusio pirmo bandymo?
Atsakyti