Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(Atisa @ 2014 05 12, 13:29)
Rositele, o tu dar gali koreguoti temą? Jei gali, tada gal pakeisk visur Stanbulą į Stambulą  4u.gif  (tu čia turbūt nuo Istanbul  ax.gif ) O jei nebegali keisti, tai čia tikrai ne esmė  4u.gif

Pakeičiau ax.gif taip, pripratus nuo ISTANBUL ax.gif
Man suteikė galimybę kontroliuoti ir keisti mūsų temutės pirmą žinutę, thumbup.gif todėl kaskart turėsiu kurti naują temą 4u.gif kol būsiu Memorial pasientka, tol pažadu su jumis čia tūnoti thumbup.gif
Tad rašykit/priminkit kas ką susiplanuosit jei kartais neužmatyčiau -taip turėsim savo mažą palaikomąją statistiką rolleyes.gif

Afrodite, man turkai nustatė MTHFR 677 C>T – heterozygote, sakė reikės gerti folio r. po 5mg, nors ir taip gėriau prieš IVF bent tris mėnesius g.gif

LalaBamba, planas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 12 gegužės 2014 - 18:39
QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 12, 14:48)

aš tai siūlyčiau įkelti nuorodą į seną temą,

labai gerai, kad priminei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 12, 19:04)
Afrodite, man turkai nustatė MTHFR 677 C>T – heterozygote, sakė reikės gerti folio r. po 5mg, nors ir taip gėriau prieš IVF bent tris mėnesius g.gif

LalaMamba, planas  thumbup.gif

Pas mane identiška mutacija... blush2.gif
Rositėl, oi žvengiau... Jau net nesijuokiau o tikrai žvengiau... thumbup.gif lotuliukas.gif Galima aš liksiu "'lalaBAMBA", o ne MAMBA... chahahahaha.... oi negaliu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 05 12, 19:36)
Pas mane identiška mutacija...  blush2.gif
Rositėl, oi žvengiau... Jau net nesijuokiau o tikrai žvengiau...  thumbup.gif  lotuliukas.gif  Galima aš liksiu "'lalaBAMBA", o ne MAMBA... chahahahaha.... oi negaliu...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pakeičiau ax.gif kažkaim mamba išėjo lotuliukas.gif
klausyk, o tu LT tyreisi tą MTHFR, ką komentavo?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 12, 19:40)
klausyk, o tu LT tyreisi tą MTHFR, ką komentavo?

Taip, dariausi Santariškėse, genetikos centre, kur ir Afrodite69. B.Burnytės komentaras: "Siunčiu jums jūsų tyrimų rezultatus. MTHFR gene nustatėme tik vieną mutaciją (tai vadinasi išraše "heterozigotinėje būklėje"). Vadinasi jūs esate šios mutacijos nešiotoja, o tai nesukelia jokių simptomų. Tam kad pasireikštų simptomai, tai yra būtų padidėjusi homocisteino konc. kraujyje, šios mutacijos turi būti dvi (tai vadinama "homozigotinėje būklėje").

Apibendrinant, noriu pasakyti, kad jums nustatytas pokytis įtakos pastojimui neturi." D.Serapinas patvirtino tą patį, ir dėl folio r. dozės padidinimo taip pat.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 05 12, 19:49)
Apibendrinant, noriu pasakyti, kad jums nustatytas pokytis įtakos pastojimui neturi."  D.Serapinas patvirtino tą patį, ir dėl folio r. dozės padidinimo taip pat.
4u.gif

džiugu drinks_cheers.gif
tavo, Afrodite, jei tik homozigotinė teigiama (be plius heterozigotinės) tai gal ir kažkaip kitaip vertinama žiūrint įtaką pastojimui g.gif Aš manau tau turkai tikrai atsakys į šį klausimą, ir kaip gydyti prieš IVF 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 12, 20:00)
džiugu  drinks_cheers.gif
tavo, Afrodite, jei tik homozigotinė teigiama (be plius heterozigotinės) tai gal ir kažkaip kitaip vertinama žiūrint įtaką pastojimui g.gif Aš manau tau turkai tikrai atsakys į šį klausimą, ir kaip gydyti prieš IVF  4u.gif

Man parasyta taip; Molekulinis genetinis tyrimo metodais MTHFR gene nustatytas pokytis c.665C>T yra homozigotineje bukleje.Sio pokycio padidejimas lemia tromboembolijos, aterosklerozes, vaisiaus nervinio vamzdelio defektu ir pakartotinus abortus.Neatmeta kitu pokyciu tikimybe F5, F2 ir MTHFR genuose.Tirti konrektus pokyciai c.1746G>A, c*97G>A F2 ir 665C>T MTHFR genuose.Moterims, kurioms nustatyta sis genotipas galimos komplekacijos nestumo metu; savaiminis persileidimas, vaisiaus augimo atsilikimas, preeklampsija, placentos atsoka bei dvigubai didesne rizika susilaukti vaiko kuriam butu nervinio vamzdelio anomalijos.
Tyrimo isvada; patologija "
Zodziu,kaip ir Klimas bando spresti sia beda ir tyrimas si naujas skaitosi. Laukiu vizito pas turkus.
Skaitau info nemazai apie butent homozigotinej buklej simptomus,gydyma ir tikimybes.
Atsakyti
Labas rytas,

Maniakai laukiam Jusu aukstu skaiciuku! Kada turetumete gauti rezultatus?
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2014 05 14, 09:42)
Maniakai laukiam Jusu aukstu skaiciuku!

Tikrai, labai wub.gif 4u.gif

Edena, gal jau buvot Memorial? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Oi,dabar valandeles iki HCG atsakymo neramios, bet labai linkiu ir laukiu nuostabiu skaiciuku thumbup.gif kurie tik patvirtintu mano nuojauta,kad Maniako zmona nestuke.gif wub.gif
Tikrai Edena, kazkur dingusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 05 14, 11:17)
Tikrai Edena, kazkur dingusi? g.gif

Gal stambulinasi pas turkus lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
Laba diena visoms biggrin.gif

O iš kur čia žinot kad šiandien brolienė HCG darosi? biggrin.gif

Gal kuri įdėtumėte nuorodą kur pasižiūrėti skaičių prognozes po HCG blush2.gif
Atsakyti