Edena, sveikute Laukem ziniu is taves
Matai, o mus tai kaip mazus vaikus visur suvedziojo. Gal nuo koordinatores priklauso? Su mumis dirbo Christina. Tik spermograma tai jo, ant rytojaus liepe ateiti, nes nebebuvo laboratorijoje embriologo (sakė iki 16h dirba).
Del siuksliu, tai juk visur pas juos sitaip Ar tu i Antalija nuvaziuosi, ar i Stambula, ar i Egipta.. Arabai jie gi, viskas ciki
Edena, ir man ilgas protokolas, as bent jau taip supratau, nes is ju pasakymo "siek tiek" pakeisim protokola, sunku suprasti tik man leistis Cetrotide nuo 19 c.d. - tvarka tokia pati, kaip tavo. Mano ciklas 25-26 dienos, tai gal del to Sake taip : pradedu 19 c.d., 4 dienas vaistai+pleistras, tada dar po 4 dienu turi ateit mmm ir tada jau turi buti pas juos
O as folio geriu is ryto, reiks ir man vakarais gert
Ir dar visiškai ne į temą, bet prie naujagimių Pasirodau mūsų šiandien gimusius mažylius
[quote=Edena,2014 05 28, 11:31]Bet jau kaip prisizzvengem - kiek poru ateina ten su mamom Jezau tie turkai tikrai bamagysles nenusikirpe buna Ir laksto tos mamos paskui klauso ka jiems daktare kalba, siaubas
[/quote]
Aha, ir mes stebėjomės jaučiu gerai jiems atrodė kai visą stimuliaciją viena vaikščiojau
taip, toje vaistinėje beveik visiems IVF vaistams taiko nuolaidą įvertinus, kad pas juos vaistai ir taip pigūs, tai smaguma
Papildyta:
<!--QuoteBegin-Atisa+2014 05 2
Ir dar visiškai ne į temą, bet prie naujagimių Pasirodau mūsų šiandien gimusius mažylius
[url=http://www.part.lt/perziura/a9861fc7413a2881895f7b20c7a5084d609.jpg--><div class='quotetop'>QUOTE(Atisa @ 2014 05 2
[url=http://www.part.lt/perziura/a9861fc7413a2881895f7b20c7a5084d609.jpg)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->[/url]
[/quote]
Kokie gražūs "žiurkučiai" mes turim kornish rex'ę senučiukę tokią pilkšvą kaip antras tavo kačiukas
[/quote]
Aha, ir mes stebėjomės jaučiu gerai jiems atrodė kai visą stimuliaciją viena vaikščiojau
taip, toje vaistinėje beveik visiems IVF vaistams taiko nuolaidą įvertinus, kad pas juos vaistai ir taip pigūs, tai smaguma
Papildyta:
<!--QuoteBegin-Atisa+2014 05 2
[url=http://www.part.lt/perziura/a9861fc7413a2881895f7b20c7a5084d609.jpg--><div class='quotetop'>QUOTE(Atisa @ 2014 05 2
[url=http://www.part.lt/perziura/a9861fc7413a2881895f7b20c7a5084d609.jpg)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->[/url]
[/quote]
Kokie gražūs "žiurkučiai" mes turim kornish rex'ę senučiukę tokią pilkšvą kaip antras tavo kačiukas
na taip: 26 cd climara, 27 cetrotide, 28 climara ant kito peties, nulupant senaji ir cetrotide, 29 cetrotide. Climara dar ir dabar laikosi ant peties (5 stimuliacijos diena)
Bardakas ten tik is sono atrodo, juk praeina tiek pacijenciu per diena, kiek pas mus per menesi turbut..
Sevda man atrodo maloni ir pareiginga. Pas juos tvirtos taisykles kaip ir kada kas turi buti atlikta, tai netiketumu nedaug gali buti.
Bet liaupsint ju nesiimciau, visko pasitaiko, tik mano skaiciavimais is 6 pirma kart pas juos dariusiu ivf nepavyko tik 2.
Beda tame, kad be Semros nelabai kas kalba angliskai ir labai svarbu butent jai viska susakyti pries pradedant protokola, kad turetu omeni ji sudarant.
Ar sake, kodel jos nuomone nepavyko senesni bandymai ir ka darys kitaip?
As antradieni turejau tik i klinika eiti, tai jau kai parasete, kad pirmadieni busit, supratau, kad nesusitiksime.
Bardakas ten tik is sono atrodo, juk praeina tiek pacijenciu per diena, kiek pas mus per menesi turbut..
Sevda man atrodo maloni ir pareiginga. Pas juos tvirtos taisykles kaip ir kada kas turi buti atlikta, tai netiketumu nedaug gali buti.
Bet liaupsint ju nesiimciau, visko pasitaiko, tik mano skaiciavimais is 6 pirma kart pas juos dariusiu ivf nepavyko tik 2.
Beda tame, kad be Semros nelabai kas kalba angliskai ir labai svarbu butent jai viska susakyti pries pradedant protokola, kad turetu omeni ji sudarant.
As antradieni turejau tik i klinika eiti, tai jau kai parasete, kad pirmadieni busit, supratau, kad nesusitiksime.
O del Semros, tai ir pas mane ji tik 10 minuciu uzejo
Tik ant Yelenos pasiputosiu *****, kai reikejo vizitui pirmam uzsirasyt, tai ji atrasinejo man kas valanda, vos ne kaip skype. O kai grizom - tai po kelis meilus rasau, kol gaunu ats stai ir dabar parasiau vos ne pries savaite, o is jos ziniu jokiu Tai vyras ir juokauja, kad gavo prieda uz klienta, o uz IVF turbut jau nebeskiria priedo
Tik ant Yelenos pasiputosiu *****, kai reikejo vizitui pirmam uzsirasyt, tai ji atrasinejo man kas valanda, vos ne kaip skype. O kai grizom - tai po kelis meilus rasau, kol gaunu ats stai ir dabar parasiau vos ne pries savaite, o is jos ziniu jokiu Tai vyras ir juokauja, kad gavo prieda uz klienta, o uz IVF turbut jau nebeskiria priedo
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 05 28, 11:21)
Sveika Edena,
Aciu kad parasei o tai laukiam ziniu labai,o as ypac nes netrukus ir man vykti
Supratau,kad reiks spaust greiciau kad tyrimus padarytu,tas liux. o AMH kokiais matavimo vienetais pas tave? blyn as ka tik pasidariau,jei netiks
O kodel tau nusprende taikyti ilga schema? ar anskciau turejai ilgaja?
Aciu kad parasei o tai laukiam ziniu labai,o as ypac nes netrukus ir man vykti
Supratau,kad reiks spaust greiciau kad tyrimus padarytu,tas liux. o AMH kokiais matavimo vienetais pas tave? blyn as ka tik pasidariau,jei netiks
O kodel tau nusprende taikyti ilga schema? ar anskciau turejai ilgaja?
man tiko lietuviski visi tyrimai
QUOTE(RositaK @ 2014 05 28, 12:45)
Aha, labai meilučiai cypciukai tokie Tik man patinka zmoniu reakcija - vieniems parodau, sako "jetau, kokie mieli" i darba fotkes nusiunčiau, sako "vargsiukai, kokie baisus " Kornish Rex ir mes turejom prie keleta metu Is pradziu laikiau persa (vaikystej), po to - Kornish Rex (iskeliavo pas teta gyventi), o dabar Sfinksa (vis pliko mano augintiniai )
Atisiuk,sveikinu tapus "mamyte" Oi,dziaugsmas jusu seimoj siandien
Edena mes isvykstame birzelio 15 diena,o konsultacija mums 16 diena 13.30 irgi bus pirmadienis Na,del AMH pas mane irgi matavimo vienetai patavimo vienetai tie patys tik kazkaip normos keistai skirais
va kaip pas mane lape parasyta;
Antimiulerinis hormonas (AMH) 4.9 mkg/l
normos
iki menopauzės 1 - 8
Pomenopauzė < 0.4
Oi,jau nieko neprigalvosi, jei reiks kartot tai juk kartosim. As irgi pasimetusi ka man reiks del ciklo sakyti, nes siaip ciklas budavo gana reguliarius vidut. 28 dienos. Bet va pradejau gert inositoli tai sakau gal jis man suveike praeita cikla 23 d. tepliot pradejo ir 25 jau atejo pilnai,o si cikla visai anksciau pradejo vis pateplioti, bet nei skauda nei kas,o vakar prasidejo tai ciklas isejo irgi kad ciklas tebuvo 25 dienu sis
Kazkaip kuo artyn tuo labiau jaudinies ir klausimu iskyla
NIKA2,sekmes tau kad jau sis kartas butu sekmingas O beje ta scratch procedura kaip suprantu mokama ar ne? gal zinot kiek ji kainuoja-cia tik siaip idomu
Edena mes isvykstame birzelio 15 diena,o konsultacija mums 16 diena 13.30 irgi bus pirmadienis Na,del AMH pas mane irgi matavimo vienetai patavimo vienetai tie patys tik kazkaip normos keistai skirais
va kaip pas mane lape parasyta;
normos
iki menopauzės 1 - 8
Pomenopauzė < 0.4
Oi,jau nieko neprigalvosi, jei reiks kartot tai juk kartosim. As irgi pasimetusi ka man reiks del ciklo sakyti, nes siaip ciklas budavo gana reguliarius vidut. 28 dienos. Bet va pradejau gert inositoli tai sakau gal jis man suveike praeita cikla 23 d. tepliot pradejo ir 25 jau atejo pilnai,o si cikla visai anksciau pradejo vis pateplioti, bet nei skauda nei kas,o vakar prasidejo tai ciklas isejo irgi kad ciklas tebuvo 25 dienu sis
Kazkaip kuo artyn tuo labiau jaudinies ir klausimu iskyla
NIKA2,sekmes tau kad jau sis kartas butu sekmingas O beje ta scratch procedura kaip suprantu mokama ar ne? gal zinot kiek ji kainuoja-cia tik siaip idomu
QUOTE(nika2 @ 2014 05 28, 13:05)
man nieko nereikejo moketi uz tai.
Nika2, tai antras IVF pas juos pigiau kainuoja? Kokio dydzio mazdaug ta fiksuota suma?
QUOTE(Atisa @ 2014 05 28, 10:41)
Edena, sveikute Laukem ziniu is taves
Matai, o mus tai kaip mazus vaikus visur suvedziojo. Gal nuo koordinatores priklauso? Su mumis dirbo Christina. Tik spermograma tai jo, ant rytojaus liepe ateiti, nes nebebuvo laboratorijoje embriologo (sakė iki 16h dirba).
Del siuksliu, tai juk visur pas juos sitaip Ar tu i Antalija nuvaziuosi, ar i Stambula, ar i Egipta.. Arabai jie gi, viskas ciki
Edena, ir man ilgas protokolas, as bent jau taip supratau, nes is ju pasakymo "siek tiek" pakeisim protokola, sunku suprasti tik man leistis Cetrotide nuo 19 c.d. - tvarka tokia pati, kaip tavo. Mano ciklas 25-26 dienos, tai gal del to Sake taip : pradedu 19 c.d., 4 dienas vaistai+pleistras, tada dar po 4 dienu turi ateit mmm ir tada jau turi buti pas juos
Tikrai kokie mieli ir baisus vargsiukai dar tokie trapuciai atrodo
QUOTE(nika2 @ 2014 05 28, 10:50)
na taip: 26 cd climara, 27 cetrotide, 28 climara ant kito peties, nulupant senaji ir cetrotide, 29 cetrotide. Climara dar ir dabar laikosi ant peties (5 stimuliacijos diena)
Na mums tik pirmas IVF cia bus, nes pries tai 4 iUI turejom, cia LT net nenorejome bandyti IVF, cia 80 proc LT kad nepasiseks tas pirmas, ju statistika kazkokia keista bet kiek is forumieciu sekiau tai mazdaug toks procentas nesekmingas, gal tinkslingai to siekia kad antro ir dar gal 3 ivf reiketu porai, juk pinigai o turkai veda griezta statistika, jiems reikia geru skaiciu ir kad ivf butu sekmingi.
QUOTE(Atisa @ 2014 05 28, 10:51)
Tik ant Yelenos pasiputosiu *****, kai reikejo vizitui pirmam uzsirasyt, tai ji atrasinejo man kas valanda, vos ne kaip skype. O kai grizom - tai po kelis meilus rasau, kol gaunu ats stai ir dabar parasiau vos ne pries savaite, o is jos ziniu jokiu
O Atisiuk nebandei Christine tai savio koordinatorei rasyt? Man Sevda sake jai viska rasyt visko klausti, ir tyrimus atsius ji ir smsus ji rase, ir skambino kad palikom pasus ligoninej pas administratore , zodziu atrodo rupestinga labai jo tai protokola pakeite tiek kad ansciau pradet del trumpesnio ciklo, is esmes tas pats. tai jus tikrai rugseji apsisprende? Mums tai sake Semra : Tai ka, pradedam gal dabar, pats laikas ( issisiepe) akis tik ispuciau galvoju nieko nepasiruose ne ne sakau gal kita cikla
QUOTE(nika2 @ 2014 05 28, 12:05)
man nieko nereikejo moketi uz tai.
Ten tokia sistema: moki 2 kartus: 1 ivf stimuliacija (reik moket kuo anksciau, kai tik pradedi, tada itraukiama visi tyrimai i ta bendra kaina), 2 ivf (fiksuota suma mokama pries pat punkcija)
Ten tokia sistema: moki 2 kartus: 1 ivf stimuliacija (reik moket kuo anksciau, kai tik pradedi, tada itraukiama visi tyrimai i ta bendra kaina), 2 ivf (fiksuota suma mokama pries pat punkcija)
Aiskutis,dekui Nika2 uz info
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 05 28, 10:55)
normos
iki menopauzės 1 - 8
Pomenopauzė < 0.4
normos
iki menopauzės 1 - 8
Pomenopauzė < 0.4
Nu cia tai geras Pas mane 10,60 o normos surasytos pries menopauze moterims 7,14-57 , tai parasiau labaratorijai BMP kokiais cia mato vienetais, atraso : taigi surasytos normos pastabose. Tai piktai jau atrasiau kad man ne normu reikia o mato vienetu, tai siaip ne taip atrase mkg/l, tai tada nieko nesuprantu debilizmas ismesti pinigai. Nepatariu AMH daryti BMP Bendrosios medicinos praktikos klinikoje, nes reiskias arba ne tuos matus parase arba ne tokias normas siaubas !
Jei mano 10.60 mkg/l tai vistiek gaunasi polcistines jei norma iki 8