Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

Aš nesiunčiau jokių tyrimu rezultatų, jokių prikabintų failų. Parašiau, kad turim vyriškų problemų, daryti trys IvF, norim atvažiuot pas juos, kada būtų galima, ar galima rezervuoti datą pagal skrydį, ar yra dar kažkas,ką norėčiau žinoti. Viskas. Man atrašė,kad atsivežčiau visus tyrimus,kai kuriuos pasidaryčiau ir kad rezervavo datą. Viskas.
Tikrai nereikia siųsti jokių tyrimų schmoll.gif niekas jų nežiūrės anksčiau, iki pirmos konsultacijos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 27, 19:57)
Aš nesiunčiau jokių tyrimu rezultatų, jokių prikabintų failų. Parašiau, kad turim vyriškų problemų, daryti trys IvF, norim atvažiuot pas juos, kada būtų galima, ar galima rezervuoti datą pagal skrydį, ar yra dar kažkas,ką norėčiau žinoti. Viskas. Man atrašė,kad atsivežčiau visus tyrimus,kai kuriuos pasidaryčiau ir kad rezervavo datą. Viskas.
Tikrai nereikia siųsti jokių tyrimų schmoll.gif niekas jų nežiūrės anksčiau, iki pirmos konsultacijos. 4u.gif

Papildyta:
Aiskuma! Belieka pasidairyti biletu ir brukstelti jiems laiskeli. dekui uz silta priemima ir patarimus, man ju dar prireiks, ir sorry jei as kazkaip kreivai rasineju, man dar sunkiai sekasi suprasti kaip naudotis siuo forumu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(safari_s @ 2014 05 27, 17:31)
Zinoma informuosiu  lotuliukas.gif kai tik sutarsiu, taikysiu apie jonines. As galvoju bent jau amh  4u.gif pasidaryti, nes iki siol man  niekas to tyrimo nedare, o mano patirtis tokia: endo IV stadija, 2,5 metai po lp praejo, per ta laika, 2 stimuliacijos naturaliam cikle, 2 IUI LT ir 2 Ivf LV , pirmo ivf pradzia kaip ir sekminga buvo, bet pabaiga - nesivystantis ir 8 savaite abrazija. 1 kartas - ultra ilga shema, 2 - ilga,3 butu buvus trumpa. Tokia mano situacija trumpai smile.gif

sveika 4u.gif įtraukiau tave į mūsų planinį sąrašėlį ax.gif

aš nemanau, kad gydytojai skaito pirmąjį laišką, juo tik susideini atvykimą su koordinatore. Visą patirtį per pirmą vizitą įvertina gydytojai, pašneka su pacientais ir planuoja ateitį 4u.gif

Gile 1, pas mane heterozigotinej, tad negaliu ką patarti. o ir kuistis priežastyse jau nebeturiu jėgų - ką pasakys Semra, tą ir darysiu. Turkai folio skiria po 5mg prieš IVF
Atsakyti
QUOTE(safari_s @ 2014 05 27, 21:14)
Papildyta:
Aiskuma! Belieka pasidairyti biletu ir brukstelti jiems laiskeli. dekui uz silta priemima ir patarimus, man ju dar prireiks, ir sorry jei as kazkaip kreivai rasineju, man dar sunkiai sekasi suprasti kaip naudotis siuo forumu ax.gif

Jokių problemų, viską išsiaiškinsim ir suprasim. 4u.gif Klausk visko, ko tik norisi ir SĖKMĖS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o aš rašydama pirmąjį laiškelį viską nupasakojau ir klausiau ar man reikės pvz. histeroskopijos(daryta šaisi metais sausį), laparaskopijos (pašalinti kiaušintakiai) ar gimdos nuotr., (dėl balno formos gimdos), tai Yelena pasikonsultavo su gydytojais ir parašė, kad pagal mano situaciją, man reikia gimdos nuotraukos ir nežinau ar visiems skiria ar tik esant tam tikrai situacijai, pvz. kad mūsų embrioniukai labai blogai dalinasi, tai sakė kariotipas būtinas ir mano vyrui
dar poto užklausiau ar katik daryta stimuliacija ir ICSI nedarys įtakos kariotipo ir amh tyrimų rezultatams, tai parašė, kad gydytojai informavo, kad šiems tyrimams įtakos katik buvus stimuliacija neturės, o sekantį ICSI planuoti neanksčiau, kaip po 2 normalių ciklų
Atsakyti
QUOTE(Gile1 @ 2014 05 27, 18:59)
Laba diena, mergaites,
Turiu MTHFR geno homozigotini pokyti (677C>T).

Gile1,
tokią pat geno mutaciją turi Afrodite69. Jos pirmasis vizitas pas turkus jau visai čia pat. Manau po jo abi daugiau info turėsit apie tolimesnius veiksmus/gydymus... 4u.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 27, 20:57)
Aš nesiunčiau jokių tyrimu rezultatų, jokių prikabintų failų.

O aš žinokit siunčiau viską ką turėjau, ir gana tiksliai aprašiau kas man buvo daryta (ne apie IVF'us, kaip kiek stimuliavo, o būtent kas šalinta ir tvarkyta po nesėkmingų 4 bandymų), nes akcentavau jog jeigu tik įmanoma noriu "išsisukti" nuo pirmo vizito smile.gif

QUOTE(RositaK @ 2014 05 27, 21:37)
pas mane heterozigotinej, tad negaliu ką patarti.

RositaK, turim tą patį geną-mutantą... ax.gif Ar gerai supratau, kad 2013 būdama Turkijoje dar apie tai nežinojai? Semrą apie jį informuosi tik prieš 2015 metų bandymą? Nebandysi jai rašyti anksčiau? As sulauksiu Afroditės69, pažiūrėsiu ką jai rekomendavo dėl jos situacijos ir bandysiu gal iš anksto jiems parašyti. Gal paskirs kokį gydymą?
Tiesa, pasidariau ir aš AMH, tik 2,2 unsure.gif Bet iš kitos pusės ko norėt, juk man beveik 40 doh.gif blush2.gif . Dariausi "Rezus.lt". Truputuką antireklamos pavarysiu smile.gif Žadėjo, jog tyrimas bus padarytas per 10 d. Taigi: kraujas paimtas 04.30, atsakymą gavau 05.20 doh.gif Gerai kad man nebuvo skubu... Gavusi atsakymą irgi pasimečiau. Mano 2,2, o normose parašyta <2,8 Moteris po menopauzės doh.gif doh.gif Paverkiau aišku, bet draugių patarta skambinau į laboratoriją. Gana ilgai turėjau įrodinėti kad nesu negras. Vedėja pasiėmus originalus ir ilgokai nagrinujusi, pamatė, kad vokiečiai pakeitė normas ir matavimo vienetus.... Vienu žodiu, būna ir taip. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 05 28, 09:32)
RositaK, turim tą patį geną-mutantą...  ax.gif  Ar gerai supratau, kad 2013 būdama Turkijoje dar apie tai nežinojai? Semrą apie jį informuosi

Ne, jau žinojau darydama IVF Memorial nes jie man jį ir padarė per pirmą konsultaciją. Jokio papildomo heparino sakė nereikia. Po įsodinimo standartiškai aspirinas ir prg bei folis tęsiamas 5mg

nu taip, manęs jau nebestebina mūsų medikų "netyčiukai" doh.gif o tai kokia TIKROJI AMH norma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 28 gegužės 2014 - 09:06
QUOTE(RositaK @ 2014 05 28, 10:00)
nu taip, manęs jau nebestebina mūsų medikų "netyčiukai" doh.gif o tai kokia TIKROJI AMH norma?

Norma nuo 1 iki 8, manau standartiškai kaip ir pas visas mergaites tyrimuose... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nika2 @ 2014 05 25, 19:50)
na ka -as vel Stambule...Galeciau jau turkiskai sneketi, juk koks 6 kartas.

Silkmedzio uogu, braskiu ir tresniu sezonas t.sakant. O va granatu sulciu su ziburiu nerasi.
Jei rimciau, tai 2 stimuliacijos diena, pries tai taike 21 cd injury, 26-29 cd climara+cetrotide pakaitom. Cia tokia naujiena man, dar negirdejau taip.

Dar nauja mada - foli reikia gerti einant miegoti, nes kelia apetita

Labukas, pagaliau prisedau parasyti 4u.gif
Matau ir Nika2 buvai Stambule, mes kaip tik pirmadieni ligoninej buvom beveik visa diena, gaila kad nesusitikome, dar einant vyrui sakau, gal kaip tik kas is lietuviu yra cia 4u.gif
Sezonas tai sezonas tresniu ir braskiu, bet kokiose dulkese tos tresnes doh.gif Neradau niekur kur svariau laikomu butu galima nusipirkti, ten kur prie keliu tai siaubas .. Isvis tokia nesvara ten pas juos dar taip nemacius blink.gif
Beje Granatu sulciu centre maciau, poroj vietu bet kur viduje daro ( ale kaip uzeiga) kaina 7 liros ( turbut sezono metu pigiau buna)? Siaip labai daug pamatem, teliko pora objektu nepaziuretu, bet i diena po 22 km gaudavosi kokie biggrin.gif Tai vyras jau vakar atsikele, sako viskas jau man viska skauda, kazkas su stuburu , sakau kokiu stuburu cia nugaros raumenys po Stambulo reljefo padirbejo biggrin.gif nes gyveom 4km nuo klinikos ir nutarem nueiti , tai nemoku pasakyt per kokius skalbinius ejom, ikelti pabandysiu nuotrauka kitame poste, bet nuejom tai jau apdriskusiais padais batu biggrin.gif
Nuejus i klinika vietoj 13,30 numatyto vizito prieme tik 15,30 , siaip betvarke buvo labai daug zmoniu, visi pasimete. Bet mums iskart pristate Sevda koordinatore , ji angliskai kaip ir minejo Nika2 truputi kalba, tai ji angliskai ir rusu kordinatore rusiskai paskui si ta padejo jai paaiskinti . Siaip pats vizitas buvo neilgas, surasinejo viska kita gydytoja , o prof Semra atejo tik 10 minuciu , bet aisku maloni viska graziai paaiskino, paskyre ilga protokola.
Beje tas ilgas protokolas bent jau ka reikia nuo 21 cd vartoti tai visoms ra standartinis ( iteikia atspausdinta lapa jau jie pasiruose ten ju turi) ir tiek. Tai Atisa jums irgi berods ilga skyre?
Dar kaip visada durna buvau kad dariausi LT AMH, nes jie nesuprato mato vienetu cia skirtingais pas mus matuoja o sake nuo AMH lb glaudziai priklauso vaistu dozes, tai padare is naujo. Ir vyrui kariotipa paskyre, padarem.
Keista pasirode ir nelabai patiko , kad tyrimus kazkodel visus tempe kitam susitikimui ( AMH, spermograma, kariotipa) is ketvirto karto jau garsiai ir aiskiai paklausus ar galim siandien padaryti tyrimus, tai sake ok ir greit vyra nuvede kol dar laborante buvo. Paskui dar po valandos kol laukem kol paaiskins ilga protokola, siaip ne taip isprasem kad kraujus paimtu amh ir kariotipui. irgi vyko viskas greitai nes vos suspejom priduoti ( jau buvo 18. val) Tai man taip nepasirode kad ten baisiai jie demesingi ir organizuoti, gal taip supuole aplinkybes. Bet ka turi tai turi tiksliai apsiskaiciave matyt proporcijas vaistu dozems ir technologijas, ir matyt is ilgos patirties tiksliai gerai sudaryti tie protokolai. Na kaip bebutu pliusus daugiau nei Lietuvoje, vaistukus jau turime tik beliko apsispresti nuo kurio ciklo pradeti, vasara nesinori vaziuoti, bet dabar musu kai kurie ir tyrimai rudeni jau bus daugiau nei puse metu, tai nesinori ju prarasti. Reiks savaitgali susideliot visus taskus ir nutarti smile.gif
Gavom beje atsakyma sms zinute vakar kaip ir Atisa, kad sp. tinkama IVF , nors nedaug jos ir nelabai judrus - Tai cia daug kam turbut taip smile.gif Paprasiau Sevdos kad pilna atsakyma atsiustu, tai tikiuosi sulauksiu smile.gif

Beje kai pasus duosit jeigu be deklo jie, neleiskit ligoninej lipduku klijuot kur paciento nr uzraso doh.gif Vakar nusilupti bandziau liko visi klijai, o pas mane pasas buvo be deklo tai dabar labiai " grazus " liko bash.gif tegul su savarzeele kokia prisega ar kitaip pritvirtina. Negana to, dar oro uoste uzlipino 2 security lipdukus, tai tie irgi zymes paliko, oh tie turkai terliai doh.gif
Papildyta:

QUOTE(nika2 @ 2014 05 25, 19:50)

na ka -as vel Stambule...Galeciau jau turkiskai sneketi, juk koks 6 kartas.

Silkmedzio uogu, braskiu ir tresniu sezonas t.sakant. O va granatu sulciu su ziburiu nerasi.
Jei rimciau, tai 2 stimuliacijos diena, pries tai taike 21 cd injury, 26-29 cd climara+cetrotide pakaitom. Cia tokia naujiena man, dar negirdejau taip.

Dar nauja mada - foli reikia gerti einant miegoti, nes kelia apetita smile.gif

Man irgi kaip ir Nika2 perskaiciavo kad nuo 26-29 d. reikia naudoti, bet as supratau kad ne pakaitomis, Climara pleistra 2d. ant vieno peties, tada nuplesi nusiprausi, ir ant kito peties lipini , po 2d gali maudytis ir t,t, bet sake neplest, teglul buna kol pats nukris. O tuo paciu 27d.28,29d. leistis kasdien tuo paciu metu Cetrotide - tai cia kartu gaunasi viska naudoji tas 3 dienas (Pirma , 26d. buna tik climara pleistras), ne pakaitomis g.gif
Del folio ir man sake vakare tik pavalgius gert drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 28 gegužės 2014 - 10:05
Sveika Edena,
Aciu kad parasei o tai laukiam ziniu labai,o as ypac nes netrukus ir man vykti blush2.gif ax.gif
Supratau,kad reiks spaust greiciau kad tyrimus padarytu,tas liux. o AMH kokiais matavimo vienetais pas tave? blyn as ka tik pasidariau,jei netiks doh.gif
O kodel tau nusprende taikyti ilga schema? ar anskciau turejai ilgaja?
Atsakyti
Edena 4u.gif
nu va, kaip skirtingai visiems įspūdis iš TR biggrin.gif
matyt dėl to, kad pirmadienis tai daug pacientų g.gif o Semra vusad tik trumpam ateina įvwrtint padėties ir nurodyt kaip ką toliau taikyt mirksiukas.gif
o kažkuri minėjo kad labė berods iki 16h tik dirba g.gif gal todėl nenorėjo daryt.

Kas dėl schemos tai čia ne ilga gal, o tik pasiruošimas prieš IVF, berods nika2 tai minėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 05 28, 10:21)
Sveika Edena,
Aciu kad parasei o tai laukiam ziniu labai,o as ypac nes netrukus ir man vykti blush2.gif  ax.gif
Supratau,kad reiks spaust greiciau kad tyrimus padarytu,tas liux. o AMH kokiais matavimo vienetais pas tave? blyn as ka tik pasidariau,jei netiks doh.gif
O kodel tau nusprende taikyti ilga schema? ar anskciau turejai ilgaja?

Labukas Afrodite 4u.gif Gal kai jus busite, bus ne tokie issiblaske, nes sake `'usually taip nebuna", buvo labai daug zmoniu, bet aisku mes norejom viska tik priduot kad paskui jau atlekt stim.pradziai jau kad netektu atvykus paaiskejus kad dar kazko truksta ir veltui kelione tureti doh.gif jeigu tiesiog nukreipia tema ir apie kita pradeda sneket, tai nepamirsk kad gali tekti kokius 3 -4 kartus pakartoti ar galit pasidaryt, nes is pirmu kartu ar nesuprato ar neisgirdo nesuprasi biggrin.gif Kada jus isskrendat?
Pas mane isvis mkg/l doh.gif pradejo Semra aiskinti jau kad mano policystic nepaziurejus normu ( o ten nurodyta nuo 7,14-57) tai mano 10,60 visai ne per didelis, tai gerai kad pasnibzdejo kazkas jai i ausi kad normos ne tokios, tai nutare kad geriau padaryt is naujo kad nesusiklaidinti su vaistu dozemis smile.gif o mm tai sutrike normaliai buvo, tik vakar parejo, po vizito, bet kadangi buvo endometriumas itin storas, liepe GN pasidaryti LT po mm, nes is MV nelabai tai ko jiems reikejo, ten sakau kaip ultragarso tik nuotraukytes, o GN sake buna aiskesne, tai ten veltui kankinausi tada su tuo tyrimu pas Z.Zeba doh.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 05 28, 10:24)
Edena 4u.gif
nu va, kaip skirtingai visiems įspūdis iš TR biggrin.gif
matyt dėl to, kad pirmadienis tai daug pacientų g.gif o Semra vusad tik trumpam ateina įvwrtint padėties ir nurodyt kaip ką toliau taikyt mirksiukas.gif

Hm tai gal tikrai pasiruosimas g.gif Man taip pat kaip nika2, 26cd. pradedu (kieno trumpesnis ciklas, 21 cd. pradeda) bet mano kai 34-36d. tai man nuo 26cd reikia pradeti, ir atvaziuoti paskui 2-3cd.

Bet jau kaip prisizzvengem - kiek poru ateina ten su mamom doh.gif Jezau tie turkai tikrai bamagysles nenusikirpe buna biggrin.gif biggrin.gif Ir laksto tos mamos paskui klauso ka jiems daktare kalba, siaubas
Del Semros taip ir supratau, maciau ir kituose kabinetuose panasiai uztrukdavo, bet siaip ziauriai kieta ir maloni moteris thumbup.gif

Beje uz vizita reikejo moketi 4u.gif gavosi 643 liros uz vyro tyrima ir konsultacija , o paskui uz kariotipa vyrui ir amh man atskirai , dar 655 liros. vaistai pradziai iki 3cd. kada startuosim, apie 170 liru kainavo ( siaip 226 bet pritaike nuolaida vaistineje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 28 gegužės 2014 - 10:34