Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(Atisa @ 2014 05 26, 08:19)
O tai cia ne scratch  g.gif

Manau kad tas pats injury ir scratch

onkocitologinis tyr.neieina I IVFtyrimu sarasa 4u.gif

Aive, gal jaudinaisi labai? PRL kinta nuo emocijų. Aš kartočiau tyrimą, juolab jei anksčiau buvo ribose g.gif man buvo kažkada panašiai, tik pakartotiniai tyr.paskui tilpo į ribas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 26, 10:04)

Aive, gal jaudinaisi labai? PRL kinta nuo emocijų. Aš kartočiau tyrimą, juolab jei anksčiau buvo ribose g.gif man buvo kažkada panašiai, tik pakartotiniai tyr.paskui tilpo į ribas mirksiukas.gif

Nepasakyciau, juk 1001 karta baziausi, nebent bendras stresas paveike biggrin.gif
Prisiskaiciau visokiu nesamoniu apie padidejusi prolaktina, bet gal turkai tegu pakartoja, atsakymas juk greitas. g.gif
Atsakyti
Aive, žiūrint,kuriuo metu ten būsi. Turkai labai griežtai žiūri į tyrimo laiką: prolaktinas imamas nevalgius ir tik iki 9.30.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 26, 15:06)
Aive, žiūrint,kuriuo metu ten būsi. Turkai labai griežtai žiūri į tyrimo laiką: prolaktinas imamas nevalgius ir tik iki 9.30.

Ech, jie nepasake kad nevalgius, tik kad iki 9,30 doh.gif Reikes kartot nevalgius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 26, 15:06)

Man genetikos centre Santariskese irgi sake kad prolaktinas turi but vertinamas tik rytinis iki 10 val. nevalgius ir beje,ka ir endokrinologe sake kad neduociau prolaktino tyrimo po myliuko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2014 05 23, 15:18)
Sveikos,

Aive, smagu, kad panašiu laiku, gal susitiksime netyčia:)

Tikrai 4u.gif Jus busite klinikoje pirmadieni? mes atskrisim pirmad.vakare, tai vizitas numatytas tik antradieniui. Bet kas zino, gal viename viesbuti gyvensim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, prisiduodu ir as. smile.gif Dziaugiuosi, kad atradau sia tema ir aciu visoms ir visiems kurie dalinasi informacija. Planavau birzeli kartoti Ivf LV, bet dabar planus keiciu ir svajoju apie Tr. Nors mano amzius labai ant ribos ir pinigu as tiek neturiu, bet buna kad svajones pildosi smile.gif noriu pasiteirauti ka jus rasote pirmame laiske jiems, savo situacija? Kas ir kada buvo daryta? Ar tiesiog derinat atvykimo data?
Atsakyti
QUOTE(safari_s @ 2014 05 27, 15:05)

Labukas, sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Manau, akd pasirinkote teisingai 4u.gif
Taip, kai labai nori - svajonės pildosi greičiau 4u.gif Ir man taip buvo, mes IVF planavom ne anksčiau, nei kitais metais, tačiau viskas taip susidėliojo, kad lėksim jau šiais smile.gif

Aš trumpai parašiau, kokia situacija, kas daryta, kaip sekesi ir prikabinau tyrimus, kuriuos turėjau - bet galiu tiek pasakyti, kad niekas neskaitė tų tyrimų, atsiuntė standartinį laišką, kur surašyta, kokius tyrimus reik turėt ir paklausė, kada noriu vizito. jei važiuojat pirmam vizitui, o ne IVF, tai aš jūsų vietoj rašyčiau Yelenai, kad noriu atvažiuoti pirmam vziitui maždaug tada ir tada ir ar galima paskirti laiką. O tada jau vežčiausi išsivertusi viską, ką turiu ir nieko papildomai nebesidaryčiau (nes iš mano situacijos man nebereikėjo daryti 2 brangiausių tyrimų, kuriuos liepė darytis tame standartiniame laiške).

O kokios pas jus bėdelės? kokia ankstesnė patirtis? Būtinai parašyk, kai gausi vizito datą, Rosita įdės pirmame psl, mes ten tokį sąrašiuką vedam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 05 27, 15:40)
Labukas, sveika prisijungusi  drinks_cheers.gif Manau, akd pasirinkote teisingai  4u.gif
Taip, kai labai nori - svajonės pildosi greičiau  4u.gif  Ir man taip buvo, mes IVF planavom ne anksčiau, nei kitais metais, tačiau viskas taip susidėliojo, kad lėksim jau šiais  smile.gif

Aš trumpai parašiau, kokia situacija, kas daryta, kaip sekesi ir prikabinau tyrimus, kuriuos turėjau - bet galiu tiek pasakyti, kad niekas neskaitė tų tyrimų, atsiuntė standartinį laišką, kur surašyta, kokius tyrimus reik turėt ir paklausė, kada noriu vizito. jei važiuojat pirmam vizitui, o ne IVF, tai aš jūsų vietoj rašyčiau Yelenai, kad noriu atvažiuoti pirmam vziitui maždaug tada ir tada ir ar galima paskirti laiką. O tada jau vežčiausi išsivertusi viską, ką turiu ir nieko papildomai nebesidaryčiau (nes iš mano situacijos man nebereikėjo daryti 2 brangiausių tyrimų, kuriuos liepė darytis tame standartiniame laiške).

O kokios pas jus bėdelės? kokia ankstesnė patirtis? Būtinai parašyk, kai gausi vizito datą, Rosita įdės pirmame psl, mes ten tokį sąrašiuką vedam  4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 05 27, 15:40)
Labukas, sveika prisijungusi  drinks_cheers.gif Manau, akd pasirinkote teisingai  4u.gif
Taip, kai labai nori - svajonės pildosi greičiau  4u.gif  Ir man taip buvo, mes IVF planavom ne anksčiau, nei kitais metais, tačiau viskas taip susidėliojo, kad lėksim jau šiais  smile.gif

O kokios pas jus bėdelės? kokia ankstesnė patirtis? Būtinai parašyk, kai gausi vizito datą, Rosita įdės pirmame psl, mes ten tokį sąrašiuką vedam  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 05 27, 16:40)

Sveika prisijungusi safari_s thumbup.gif As irgi manau kad jusu pasirinkimas teisingas wub.gif Be to pritariu Atisa,nes ir man susidae ispudi kad jie visai neziuri prisegtos informacijos.As jiems aprasiau angliskai, idejau failus taip kad jie ziuredami suprastu.o gavau tuos pacius sausus atsakymus.
Paskui klausiau dar vieno dalyko ir pridejau isversta aprasyma, man tik buvo atsakyta kad jei jums tikra tas irtas mes tiesiog koreguosim stimuliacijos plana.
Zodziu,atsako labai labai siaurai ir tikrai susidaro ispudis kad neziuri jie tu prikabintu failu.Tai as irgi tik trumpa aprasyciau situacija ir kada noriu papulti pas juos.Merginos,ne kart minejo kd butinai reikia derintis kad tikrai jusu konsultacijos metu butu profesore Semra.
Sekmes 4u.gif
Laukiam Edenos su naujienomis ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Zinoma informuosiu lotuliukas.gif kai tik sutarsiu, taikysiu apie jonines. As galvoju bent jau amh 4u.gif pasidaryti, nes iki siol man niekas to tyrimo nedare, o mano patirtis tokia: endo IV stadija, 2,5 metai po lp praejo, per ta laika, 2 stimuliacijos naturaliam cikle, 2 IUI LT ir 2 Ivf LV , pirmo ivf pradzia kaip ir sekminga buvo, bet pabaiga - nesivystantis ir 8 savaite abrazija. 1 kartas - ultra ilga shema, 2 - ilga,3 butu buvus trumpa. Tokia mano situacija trumpai smile.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaites,

Prisijungiu prie jusu, nes radau, jog kalbate ir apie MTHFR geno pokyti.

Siandien dali dienos sedziu internete ir ieskau bent kokios info apie ji. Lietuviskos informacijos beveik jokios, tad dziaugiuos, kad atradau jusu pokalbius. Gal jus kiek pagelbesite del informacijos.

Truputi papasakosiu apie save. Esu po 3 nesivystanciu nestumu. Pastoju lengvai... bet... Praeitas tikras pragaras… Atlikta kruvos tyrimu, visi jie buvo geri. Ir va, galu gale, genetiniai tyrimai dave “kabliuka”. Turiu MTHFR geno homozigotini pokyti (677C>T). Genetike pateike info ir “paleido”... (“Eik pas ginekologe konsultacijai. Gerk folio ir viskas bus gerai”)… O gyditojai, pas kuriuos toliau tesiau savo odiseja, pirma karta mate si reikala (ir ginekologe, ir hematologe, ir endokrinologe…) Niekas nieko man negalejo patarti. Tad savo nuoziura pasidariau isvadose rekomenduojamus kraujo tyrimus, geriau isvadose rekomenduojama folines rugsties kieki… Kol galiusiai po eiles menesiu vel buvau nusiusta atgal pas genetike. Ir… ir galiausiai man atsivere akys…. buvo aiskiau paaskinta KOKIE tiksliai tai turi buti tyrimai, KOKIA tiksliai ta folio rugstis turi buti, ir kas tai per reikalas isvis verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Mano bendra folio, B12 ir homocisteino tyrimai yra norma. Nors, kaip supratau, tai nieko nereiskia, nes lietuvoje netiria taip smulkiai, kaip kur galetu slypeti tikroji problema... Folio r. kiekis eritrocituose irgi normos ribose, bet net ir tuo negalima remtis, nes nera lietuvoje tirtu ir nustatytu normos ribu, remiamasi JAV moteru normom, kas irgi nera tikslu…

Gal zinote, galit patarti, kurie ginekologai lietuvoje yra susidure su tokiais atvejais? (Gidejau, jog Klimas… Gal kuri buvote pas ji?) Kur verta tokliau kreiptis? Ar yra kazkoks kitoks gydimas, be atitinkamos folio ir B grupes vitaminu naudojimo? Kiek ilgai reikia viska gerti? (Sake, kad lastelems reikia puses metu, kad isisavintu viska ir atsistatytu)... Ar kuri geriat folio rugsti “Metfolina”? (Nesu tikra, ar tikslus pavadinimas).

Buciau dekinga uz betkokia info… 4u.gif 4u.gif
Atsakyti