Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(RositaK @ 2014 05 23, 13:01)
taip, čia tas pats, tik mes buitiškai vadinam GN  mirksiukas.gif
Papildyta:

Bet as foto jokios negavau ( as isivaizduoju tokia kaip rentgeno kokia gal ? biggrin.gif ) aa tai reikia butinai tada uzsukti pas juos pasiimti siandien ta aprasa sitos proceudros, aisku pries metus ji daryta bet tai vis gal kazkas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 05 23, 14:21)
Bet as foto jokios negavau ( as isivaizduoju tokia kaip rentgeno kokia gal ?  biggrin.gif ) aa tai reikia butinai tada uzsukti pas juos pasiimti siandien ta aprasa sitos proceudros, aisku pries metus ji daryta bet tai vis gal kazkas  g.gif

man irgi M&V nieko nedavė po GN unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aive, smagu, kad panašiu laiku, gal susitiksime netyčia:)

Dėl GN, man davė visas tris nuotraukas, nes tiek jų darė, pirmos dvi buvo su užspazmuotais kiaušintakiais, nes žiauriai skaudėjo ir iš to skausmo buvau įsitempusi, o trečia jau gera. Jų formatas gana didelis (didesnis nei A4 formato lapas), šalia aišku išrašas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmensita: 23 gegužės 2014 - 14:19
Labas,
GN man kainavo 300 TL. Šiaip kaina 380, per paskambino ir sutarė dėl nuolaidos. Tam centre niekas, išskyrus pagrindinį gydytoją, nekalbėjo,angliškai doh.gif , pirštais viską susirodėm, tada jie man ant lapuko parašė, kad 380, aš papurčiau galvą, parašiau Semra 300 biggrin.gif , ji kažkam pasiskambino ir linktelėjo.
Memorial kainuoja 600 TL, tai jie patys pasakė,kad pas juos brangu ir pasiūlė tą centrą. Labai nustebino.

Dėl fragmentacijos. LV iš 13 embrionų liko du, visi kiti buvo negyvi. Turkijoj iš 6 liko 6, tik ne visi vienodos kokybės.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 24, 19:08)
Labas,
GN man kainavo 300 TL. Šiaip kaina 380, per paskambino ir sutarė dėl nuolaidos. Tam centre niekas, išskyrus pagrindinį gydytoją, nekalbėjo,angliškai doh.gif , pirštais viską susirodėm, tada jie man ant lapuko parašė, kad 380, aš papurčiau galvą, parašiau Semra 300 biggrin.gif , ji kažkam pasiskambino ir linktelėjo.
Memorial kainuoja 600 TL, tai jie patys pasakė,kad pas juos brangu ir pasiūlė tą centrą. Labai nustebino.

Dėl fragmentacijos. LV iš 13 embrionų liko du, visi kiti buvo negyvi. Turkijoj iš 6 liko 6, tik ne visi vienodos kokybės.

Su anglu kalba tai pas juos fainai thumbup.gif jei kur verteja nubega i sona, niekas nieko nesupranta, sypsosi ir viskas biggrin.gif man su sultanahmed mecete taip buvo, perklausiau kokius 5 zmones, tik paklausus, ar kalba angliskai, puola purtyt galva, tai as tokiam vyriskiui lietuviskai sakau " kur Sultanahmed yra?" Tai jis iskart nusijuoke ir parode, i kuria stotele eiti ir i kuri autika sesti biggrin.gif

O del fragmentacijos, tai neralus skirtumas 4u.gif labai tikiuosi, kad ir mums taip bus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 24 gegužės 2014 - 18:46
Įsivaizduoji, ten radiologijos centras, kaip ir tikiesi, kad kalbės, jokių vertėjų... Padaviau siuntimą, pirštu parodė, kad atsisėsčiau. O man iš baimės vidurius susuko doh.gif Aš klausiu,kur tualetas, ji man krato galvą, ne ne, no toilet. Nu galvoju, gražu, neturit tualeto?? Gi man šakės bus. kombinuoju, kur eit, į kavinę ir pan, dar kartą jai aiškinu,kad man labai reikia, ji purto galvą. tada šalia sėdintis vyras man šiaip ne taip angliškai paaiškina, kad tualetas tai yra, bet man negalima (pasirodo, reikia pilnos pūslės). Aš sakau, ok, aš nieko nedarysiu, bet man vis tiek reikia wc, jis parodo, kur, nuvarau doh.gif Laukiam toliau, ateina kita moteriškė, pamoja ranka -einam. Nu einam. Parodo į aprangą, suprantu- reikia apsirengti:) Apsirengiu., Ji paklausia, ar kalbu vokiškai, sakau, ne, aš paklausiu, gal ji kalba prancūziškai, itališkai, rusiškai - ne. Ok, gestais paklausiu, kur viską padėti, ji parodo, veda į operacinę. Jausmas įdomus. Tik kai atėjo gydytojas, išgirdau ausiai mielą "Hello" biggrin.gif

Per LP irgi panašiai, tada tai apsižliumbiau nuo įtampos doh.gif , veža kažkokie juodi turkai, marmaliuoja kažką tarpusavyje, perkelia ant stalo, per jėgą nutraukia žiedą, šneka, šneka, man kažką rodo, tai kai atėjo Semra, atsipūčiau, bet iš karto ir užmigdė smile.gif
Atsakyti
Įsivaizduoju, kad tau tuo metu nejuokinga buvo, bet dabar tai labai linksmai skamba thumbup.gif vis tik tokios istorijos vėliau virsta šauniais nuotykiais, kuriuos malonu prisiminti wub.gif
Man su anglų k. toli gražu ne puikiai, bet iš tiesų ten vertės šiek tiek persiskirsto biggrin.gif ir kai po dienos marmalu kažkur išgirsti "hello" ar "good morning", tai skamba beveik kaip lietuviskai thumbup.gif
Supratau, žiedą reiks pačiai nusiimti smile.gif beje, Maniako žmonai liepė nagus nusivalyt priešj punkciją. O jums irgi liepė? Net bespalviu laku negalima? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 24 gegužės 2014 - 20:00
Man problema buvo ta, kad žiedas 16 metų buvo ant man piršto ir nuimti jo, mano nuomone, buvo neįmanoma. Bet turkas tik nusišiepė, atsinešė kažkokio lubrikanto ir tokią juostelę,užkišo ir traukė, traukė..nulupo, pirštas mėlynas, skauda žiauriai, o jis išsišiepęs man rodo žiedą tokiu pergalingu veidu, vos neapsiblioviau iš pykčio, net nežinau,kodėl, nu kas čia tokio..bet matyt, įtampa savo darė...atgal, aišku, nė per kur, nešiau tempti smile.gif visai į naudą išėjo biggrin.gif
O dėl nagų doh.gif pas mane buvo ilgalaikiu nulakuota, atneša seselė valiklio ir vatos, sakau, no, sako, aha ir kiša man. Sudrėkinau tą vatą valikliu, pridėjau prie nago, sakau, see? No!. Atsitraukė vargšė apšalus biggrin.gif tai per punkciją buvau švari smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Edena,tikriausiai jau susidejusi lagaminus ir laukia nesulaukia rytojaus thumbup.gif Na ka lauskim ziniu 4u.gif
Kaip saunu is tikruju, pagalvojau kad va Kittty ir Wiliux nebe uz kalnu laikys savo stebukliukus, savo svajones ant rankyciu ir manau sunkiai gales patiket kad jau viskas, kelias iveiktas, kad jau maziukas/ai jau cia ir su jomis wub.gif
Pamaciau,kaip tikriausia laukia nesulaukia Maniakas su zmonyte pirmojo scano. wub.gif Sirdeles duziu wub.gif
Jo,ka Kitty papasakojo tikrai atrodo kaip nuotykis, bet kita vertus kai pagalvoji per ka tenka pereiti doh.gif ir kokios mes visos esame stiprios,tik balioniukai visoms 4u.gif
O geras del nagu lako, as net nezinojau doh.gif Man kai dare operacijas kazkaip niekas neprisikabino prie nagu. tik Latvijoje kai dare gimdos kaklelio operacija paprase irgi nusiimti zieda ir auskrus issivert. Bet kelias operacijas tikrai buvau su geliniu lakavimu. g.gif
Bet gerai kad pasakete thumbup.gif O tai nuvyksta panele su geliniu lakavimu i punkcija ir reikia nusiimt,ot butu geras lotuliukas.gif
O man kazkas negerai su ciklu verysad.gif Nebezinau kas nutiko...gal kad inositoli pradejau gert jis sutrumpejo, o gal kad TTH nukrito g.gif Pirmadieni bandysiu prisibelst pas endokrinologe- o jei nesusisieksiu reiks bandyt gaut talona pas ja ir vaziuoti.
bet kaip nervina doh.gif Jau uzsisakem bilietus, viesbuti ir data rezervavomes ir pagal mano skaiciavimus turejo but vaisngos dienos kaip tik tuo metu kai busim Stambule,o daba r gaunasi kad greciausiai bus 1 c.d. doh.gif
viskas dzin, bet ir as galvoju o jei reiks gimod nuotraukos g.gif man daryta ta procedura histero ir laporakospijos metu, israsuose irgi minima ir sakoma kad lengvai prateka ir t.t. bet jei neuzteks.Oh...nervuliukas ima..
Baisu ir pagalvot,o kaip nutaikyt kad nuskrist ne per velai paciam procesui,jauciu nervu dar labiau kainuoja doh.gif
Na,ka sekmes visoms,grazaus sestadienio vakaro 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Afrodite, tikrai - aš vis dar netikiu drinks_cheers.gif O ypač, kad du..protu suvokiu, bet realiai dar niekaip doh.gif
Man LT prieš LP irgi reikėjo švarių nagų, bet pasakiau, kad gelis, sakė, tiek to tada.

Bet kaip visoms ciklai trinka, kaip tyčia, gal pasąmonė išdykauja g.gif Man gi irgi buvo, reikėjo vieną ciklą prieš IVF gerti kontraceptikus, na, juk kol geri, neateina mėmės, nutrauki ir po kokios dienos ar dviejų turi ateiti. Taip ir susiskaičiavau: sekmadienį paskutinė tabletė, tai susergu greičiausiai antradienį, tai kaip tik trečiadienį jau būsim klinikoje, bus antra c. d., skrendam antradienį vakare. Ir sekmadienį ryte, dar net neišgėrus tos paskutinės tabletės, pamatau šiek tiek kraujo blink.gif koks šokas buvo... tai galvoju, viskas , trečiadienis jau bus 4 diena, per vėlu doh.gif , vos ne isterija..bet viskas, daugiau nepasirodė, galvoju, nu gal čia kažkas kito..ką..vakare 18 val vėl, ir jau stipriau, rašau Kubrai, turėjau diferelino ( jie man iš pradžių buvo nusprendę taikyti ilgą protokolą, kol AMH nepadarę buvo) , klausiu, gal susileisti, kad sustabdyt, bet Kubra atrašė, kad nieko tokio, nes sekmadienis nesiskaičiuoja, tai bus tik 3 c. d. ir užteks. Bet man tepliojo dar dvi dienas ir normaliai "pramušė" tik trečiadienį. Matyt, organizmas taip sureagavo į hormonus, be to, dar sirgau, slogavau žiauriai, aišku, ir įtampa prieš kelionę prisidėjo... bet jau strioko buvo doh.gif Pagalvojus, vos ne tam ir skyrė kontraceptikus, kad galima būtų tiksliai datą numatyti doh.gif
Atsakyti
Jo,Kitty atsimenu musu pokalbius ir telefonu ir elektroniniu pastu ax.gif Ir kai IVF vaziavai visa sloguojanti ir kosejanti, pameni dar sakiau kad gal pasveiksi nes oras kitoks ir pan. Atsimenu kad labai bijojai kad viskas nueis suniui ant uodegos del tavo persalimo.O ziurek koks nerealus rezultatas, netgi nestuke.gif nestuke.gif wub.gif Nerealu wub.gif
Man is tikruju irgi paskaicius jusu visu istorijas kyla klausimas, tai ko nepadaro Lietuviai ar latviai kad tokie rezultatai,o pas turkus atvirksciai g.gif Juk atrodo studijuoja, stazuojasi vienu ir tuo paciu klausimu,o va koks skirtumas gaunasi. As gink Dieve nesakau kad pas turkus pavyksta visu 100 proc., bet jusu istorijos kelia susizavejima ir pasitikejima jais. Ypac kai to pasitikejimo nera.
Skaitau tavo,Wiliux, Rositos dabar ir Maniako zinias kai islenda tas toks neramumo ir nepasitikejimo kirminas.
nezinau kaip kitos, bet as sulaukiau gana daug priesiskumo is tu kurie suzinojo kad noriu vykti i Stambula. Ka jau pas turkus, tai geriau i Anglija ar Vokietija ir pan. doh.gif Tu durna pinigus metyt ir t.t.
Man viena gydytoja is Vilniaus pasake,na jo ziurek kad nebutu kaip mano vienai klientei,isvyko i Kinija tipo gydytis nes pasiekimai geri,o grizo invalido vezimelyje. Jau musu medicina tikrai geresne ir tobulesne nei ju. Oi pamenu tada abi susikirtom. biggrin.gif
Bet kaip ir sakau,Aciu uz jusu istorijas- noretusi kad ir daugiau istorju butu pirmam puslapyje kaip sekmingu istoriju Stambule-jos ikvepia, jos padeda kvepuoti, jos padeda vel sirdziai plakti tuo ritmu.
Aciu tikrai visoms jums 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, nežinau, aš pas jokius medikus nebuvau prieš Stambulą, tai niekam nieko ir nesakiau. Tik po to, kai jau pastojau ir pradėjau kraujuoti, nulėkiau į privačią, klausinėjo, kas ir kaip, pasakiau, tai sulaukiau klausimo: kodėl Turkija, kodėl ne Kipras ar dar kas, kaip jūs pasirinkot? Tiesiog pasakiau, kad turėjau informacijos ir tiek. Daugiau kažkaip nebuvo tokių situacijų, o artimieji tai suprato, kai viską papasakojau.

Ką daro kitaip? Viską...kitaip stimuliuoja, kitaip vertina, kitaip diagnozuoja,kitaip stebi.. Bet manau, esminis dalykas -technika ir patirtis. per metus padaro dešimtis kartų daugiau IVF, įsigyja naujausią aparatūrą. KAd ir tas co-culture, kur pas juos jau atgyvena, o pas mus dar naujovė..Pats IMSI, pati laboratorija, mėgintuvėlis.. juk ten viskas taip svarbu..ląstelės lygiu...Net ir pats T man yra sakęs, kad viena iš galimų nesėkmės priežasčių - laboratorijos trūkumai. o LT iš viso verslas dažniausiai suprantamas kaip tikslas minimaliomis pastangomis, su minimaliomis investicijomis gauti maksimalų pelną. Atsimenu, mano mama privačioj klinikoj pamatė tokią techniką, kurios Klinikos jau seniai nenaudoja, ir paaiškėjo,kad Klinikos nurašė, o tada privati įsigijo už litą ar pan., ir daug pas mus taip superkama -nurašytų, išmestų.. O paskui ima tūkstančius už paslaugas. Ir dar forume piktus komentarus rašo:)
Atsakyti