Įsivaizduoji, ten radiologijos centras, kaip ir tikiesi, kad kalbės, jokių vertėjų... Padaviau siuntimą, pirštu parodė, kad atsisėsčiau. O man iš baimės vidurius susuko
Aš klausiu,kur tualetas, ji man krato galvą, ne ne, no toilet. Nu galvoju, gražu, neturit tualeto?? Gi man šakės bus. kombinuoju, kur eit, į kavinę ir pan, dar kartą jai aiškinu,kad man labai reikia, ji purto galvą. tada šalia sėdintis vyras man šiaip ne taip angliškai paaiškina, kad tualetas tai yra, bet man negalima (pasirodo, reikia pilnos pūslės). Aš sakau, ok, aš nieko nedarysiu, bet man vis tiek reikia wc, jis parodo, kur, nuvarau
Laukiam toliau, ateina kita moteriškė, pamoja ranka -einam. Nu einam. Parodo į aprangą, suprantu- reikia apsirengti:) Apsirengiu., Ji paklausia, ar kalbu vokiškai, sakau, ne, aš paklausiu, gal ji kalba prancūziškai, itališkai, rusiškai - ne. Ok, gestais paklausiu, kur viską padėti, ji parodo, veda į operacinę. Jausmas įdomus. Tik kai atėjo gydytojas, išgirdau ausiai mielą "Hello"
Per LP irgi panašiai, tada tai apsižliumbiau nuo įtampos
, veža kažkokie juodi turkai, marmaliuoja kažką tarpusavyje, perkelia ant stalo, per jėgą nutraukia žiedą, šneka, šneka, man kažką rodo, tai kai atėjo Semra, atsipūčiau, bet iš karto ir užmigdė