Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(Atisa @ 2014 05 23, 07:27)
mane irgi tas pats neramina, ir nera net kaip pagerinti siu rodikliu  doh.gif

O kiek pas jus normaliu formu buna blink.gif ? Pagerinti tai turbut neimanoma , tiek papildu mnaiskis prigere… o geriausia morfo buvo kai dar nieko negere, 7% net normaliu, o db tik 4% ir dar kiekio nelabai...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 23, 09:38)
truputį ne taip supratai - ten tą patentuotą mišinį (ang. proprietary blend kur sukūrė JAV ginekologas) sudaro 2242mg, ne TIK melatoninas  4u.gif
va, po VIT E ir folio r. matosi to mišinio sudėtis
user posted image
aš kolkas nenaudoju, bet jau įsigijau iš vienos forumietės pigiau nei eurocore.eu parduoda - pradesiu naudoti 4mėn. prieš IVF.
Atisa, o tau ciklas nuo jų nepakito?  g.gif
vyriškiui teks gerti (reiks verst  doh.gif ) FertilAid  lotuliukas.gif

bijau aš dėl to geno mutacijos, turkai man per pirmą konsultaciją padarė šiuos tyrimus jo:
Trambofilia gene mutation:
Factor II-G>A  - normal
Factor V-G>A – normal
MTHFR 677 C>T – heterozygote, sakė reikės folį naudot didelę dozę
MTHFR1298 A>C – normal
Nieko, tuoj Afrodite išsiaiškins viską pas turkus kaip dėl jos homocigotinės mutacijos  4u.gif

Sveikutes 4u.gif
Jei Burbuliacija jauties kaip trenkta ir manai kad maza sudetine dalis melatonino gali veikti tave, tada gali sugerti visas 4 tabl. pries mieguti 4u.gif
RositeleK, neslepsiu kad kol kas susidare nuomone kad Semra zino irgi ne ka daugiau. Ji man parase kad jei yra tas genas tai teks nwaudoti aspirina ir heparina.Tikiuos,kad jei nuvyksiu gal daugiau pasakys g.gif o jei nepasakys,nesistebesiu mirksiukas.gif
TAKATA, didziausia dali sio geno nesiotojai sudaro heterozigotinej bukleje. Reikalingas pastovus alia gydymas. Reikia folato, jokiu budu ne folines rugsties. Reikia vit. B12 ne cyanocobalamin, o Methylcobalamin . Turi buti visi B grupes vitaminai kartu geriami su siais. Taip pat reikalingos amino rugstys, cholerine ir Q10, Vit.C bei aspirin 81 mg. Be to,rekomenduojama isvalyti organizma nuo toksinu nes skaitosi kad sio geno nesiotojai nepasalina toksinu is savo organizmo. Pavyzdziui, dr.Lyncc nerekomenduoja gerti arbata ar kava,o tik zalia arbata. Na ten labai daug niuansu yra.
Foline ir b grupes vitaminai ir siaip gerai zmogui. Bet jei nera jokiu bedu reiktu atsargiai su siais vitaminais (turiu omenyje B kompleksa ). O foline arba folato aisku gerai pagert. Jei tau nera jokiu bedeliu del sveikatos, genu pakitimu tad tiesiog gerk rekomenduojama doze ir dabar vasara ne uz kalnu tai valgyk daugiau salotu, kalfijoru, avokadu, spinatu ir t.t.Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 23, 09:38)

bijau aš dėl to geno mutacijos, turkai man per pirmą konsultaciją padarė šiuos tyrimus jo:
Trambofilia gene mutation:
Factor II-G>A  - normal
Factor V-G>A – normal
MTHFR 677 C>T – heterozygote, sakė reikės folį naudot didelę dozę
MTHFR1298 A>C – normal
Nieko, tuoj Afrodite išsiaiškins viską pas turkus kaip dėl jos homocigotinės mutacijos  4u.gif

Rosituk,as visai pamirsau pasakyti kad pagal tai ka tu parasei tavo geno mutacija maziausiai sudetingiausia- jei galima taip pasakyti biggrin.gif o tai yra labai gera zinia zinok 4u.gif Tik ka tiksliai zinau ir galiu pasakyti-tai kad foline rugstis netinka nei vienam is sio geno nesiotoju.Ieskok folato 4u.gif
Stai koks yra suskirstymas;
MTHFR disorder Most serious mutation to less serious:

C677T/C677T - Homozygous.
A1298C/A1298C - Homozygous.

C677T/A1298C- Compound heterozygous

C677T- Heterozygous
Tikiuosi nors kiek nuraminau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 05 23, 10:59)
Rosituk,as visai pamirsau pasakyti kad pagal tai ka tu parasei tavo geno mutacija maziausiai sudetingiausia-

aciu 4u.gif
Atsakyti
ačiū Afrodite wub.gif Taip, dėl folato žinojau (atrodo ten sintetinė Folio rūgštis", ji geriau pasisavinama), tik kažkaip pamiršau paminėt 4u.gif O vat dėl B12 nežinojau.. galvoju gal ir aš išsitirti, bet jaučiu kainos kosmosas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Takata @ 2014 05 23, 11:19)
ačiū Afrodite  wub.gif Taip, dėl folato žinojau (atrodo ten sintetinė Folio rūgštis", ji geriau pasisavinama), tik kažkaip pamiršau paminėt  4u.gif O vat dėl B12 nežinojau.. galvoju gal ir aš išsitirti, bet jaučiu kainos kosmosas  doh.gif

Matai Takata, as irgi issityriau neseniai foline rugsti, vit.D, homocisteina, ferritina ir B12. Foline rugstis ir B12 virsija visas normas. Bet kai kalbejausi su gydytoju,tai jis sake kad neteisingai tyrimus atlikau,kad reikejo ziureti B12 vitamino kiekvienos grupes skaiciu,o ne bendra B12 darytis.beto jis minejo kad man foline rugstis nerodo kiek is tiesu as jos turiu. Nes gali buti folines rugsties skaicius didelis, nes jis plaukioja pavirsiumi,o pats folato kiekis greiciausia bus labai zemas.Nes foline rugstis trukdo pasisavinti net ir naturaliai gaunama folata. Lietuvoje niekas neskirsto vit.B12 i kazkokias grupes ir folato niekas netiria tik foline. Tai tikiuos kad gal turkai turi tokia galimybe,nes pries pradedant IVF kelia noreciau buti tikra kad turiu uztektinai folato. bet sis tyrimas liecia vel tik tu genu nesiotojus.
Nors man genetike sake dar nezinodama mano diagnozes kad geriau gerti folata.Dabar jau zinau tiksliai kad man jo reikia.
B12 kaina Sorpe buvo 55 lt. Bet yra kitu laboratoriju tai gal pigiau atlieka 4u.gif
Atisiuk 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif As tikiuos kad turkai jei nusprende daryti IVF tai jie zino kad viskas imanoma.
Man irgi labai smalsu kokie bus mano vyro rodikliai, nes spermograma daryta pries metus ir irgi esu nusiteikusi kad ji nesvytes, ypac kai Turkai turi galimybe geriau isanalizuoti ja 4u.gif
Atsakyti
IsBandziau vakar 2 V vietoj 3, i vonia lysti kazkaip tokiu oru nesinorejo biggrin.gif Bet dar nieko nepadejo verysad.gif Nu nieko , bus kaip bus, tik blogai man LP nebuvo daryta nei GN, tai norejau labai pasidaryt pas juos ( kaip sake kad neskausminga ten )
Dar abejones nelabai suprantu kiek gali max prireikti pinigeliu Ligoninej, nepamenu kiek GN kainuoja jei visgi nusprestu kad galim daryti?
Maciau Atisa iki 900 liru sumokejo su viskuo, dar gal pasidalintu kas per pirma vizita kiek isleido, su rezervu aisku dedu bet neisivaizduoju kiek tas max g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 23 gegužės 2014 - 11:30
QUOTE(Edena @ 2014 05 23, 12:28)
dar gal pasidalintu kas per pirma vizita kiek isleido, su rezervu aisku dedu bet neisivaizduoju kiek tas max  g.gif

mes sumokejom 330euru, dare AMH ir Trombo mutacijos gena, spermogramos nedare 4u.gif GN manau iskart gal padarytu, o vat LP kazin, nes tai priklauso nuo Semros darbo grafiko. na , nebent ne ji darytu
kada isskrendat - ryt gal, savaitgaliui? ax.gif

Oi, karsta vonia manau tame V kube yra svarbiausia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 23 gegužės 2014 - 12:28
QUOTE(RositaK @ 2014 05 23, 12:26)
mes sumokejom 330euru, dare AMH ir Trombo mutacijos gena, spermogramos nedare  4u.gif GN manau iskart gal padarytu, o vat LP kazin, nes tai priklauso nuo Semros darbo grafiko. na , nebent ne ji darytu
kada isskrendat - ryt gal, savaitgaliui?  ax.gif

Oi, karsta vonia manau tame V kube yra svarbiausia  rolleyes.gif

oi LP tai aisku kad atskiru vizitu, bet pirmiausia GN reikia jeigu jiems viskas ok tai LP nereikes, siaip man yra tyre tuos kiausintakius sake lygtai pratekami, MV darydavo toki tyrima HSG berods vadinasi Hysterosalpingosonoskopija
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 23, 10:38)
Atisa, o tau ciklas nuo jų nepakito?  g.gif

Nu ne, jokiu pasaliniu pojuciu schmoll.gif

QUOTE(Edena @ 2014 05 23, 11:17)
O kiek pas jus normaliu formu buna  blink.gif ? Pagerinti tai turbut neimanoma , tiek papildu mnaiskis prigere… o geriausia morfo buvo kai dar nieko negere,

Nebeklausk... 0% normaliu formu dabar, nors kai dare BAK'e spermograma pries pusmeti, buvo parasyta, kad normaliu 16% blink.gif Na, bet jau issiaiskinom, kad ir tada turbut 0 buvo, tieisog ju mikroskopai tuos prastesnius uzskaite prie geru doh.gif Stengiuosi apie tai negalvoti, nes suima depresija doh.gif Ypac, kai atsimenu, jog fragmentacija buvo didele, nustojo vystytis 4 diena visi.. tai jei viskas tik pablogejo, tai kad ir kiek kiausialasciu ispunktuos, kad ir kiek apsivaisins, jei morfologija lemia embriono vystymasi ir pastojima... ai.. nenoriu net galvoti doh.gif schmoll.gif Dabar bandysim kordicepsa iki rudens pagert ax.gif

QUOTE(Edena @ 2014 05 23, 13:28)
IsBandziau vakar 2 V vietoj 3,

Man labai padeda atsilenkimai 4u.gif Nuo jaunystes jei reikdavo paspartinti mmm, padarydavau kokiu 30 atsilenkimu ir ant rytojaus sulaukdavau memiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2014 05 23, 10:48)
As tai perku ju tiesioginiam puslapy, man pigiau gavosi cia nusipirkt negu kur ta forumiete siule (jei ta pati)  ax.gif http://www.fairhavenhealth.com/
4u.gif

Orchida pardavinejo po 70 Lt Ovaboost'a, bet as nebespejau nusipirkt, is vakaro parasiau, o ant rytojaus nebeturejo smile.gif RositaK, tai tu cia nuknisai man is panoses lotuliukas.gif tongue.gif burbuliacija, tau i FR siuncia, o gamintojas i LT nesiuncia, nes yra atstovai cia 4u.gif
Papildyta:
Edena, geros tau keliones, gero skrydzio ir geru ziniu 4u.gif
Nepamirsk parasyt, kai turesi laisva minute, labai lauksim ziniu is taves ir tavo ispudziu 4u.gif Ryt skrendat, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 23 gegužės 2014 - 12:56
QUOTE(Edena @ 2014 05 23, 13:40)
, MV darydavo toki tyrima HSG berods vadinasi Hysterosalpingosonoskopija

taip, čia tas pats, tik mes buitiškai vadinam GN mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 05 23, 13:56)
1. jog fragmentacija buvo didele, nustojo vystytis 4 diena visi..

2.RositaK, tai tu cia nuknisai man is panoses  lotuliukas.gif  tongue.gif 

1. o ar darė tada IMSI??? jei ne, tai apie ką mes šnekam doh.gif

2.aha lotuliukas.gif ta pati bigsmile.gif ir dar FertiAid šiandien paėmiau iš jos diedui savo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 23, 15:01)

1. o ar darė tada IMSI??? jei ne, tai apie ką mes šnekam  doh.gif 

2.aha  lotuliukas.gif ta pati  bigsmile.gif ir dar FertiAid šiandien paėmiau iš jos diedui savo  tongue.gif

1. Ne, BAK'e nemate reikalo daryti IMSI blink.gif doh.gif Nors AS PATI PASIULIAU ir paklausiau, gal kartais mums IMSI reiketu, nes skaiciau, kad su musu rodiklaiis kaip ir reiktu, tai liepe man "maziau skaityt" ir uztikrino, kad PICSI mums per akis verysad.gif doh.gif
2. Nu va, matai kaip, nebespejau tongue.gif As net neuzmaciau, kad ji FertilAid turejo doh.gif buciau nors tuos pries tave nugriebus biggrin.gif
Atsakyti